kiriku написа:mitku написа:Ако не го направят поне 4.8", а по-добре 5" и то цялостно увеличен, във всички посоки... 4" само удължен с един ред са прекалено малко като разлика от 3.5", а изобщо няма да ми дреме какво друго като екстри ще има и ще си продължавам с 4S. Единственото, което ми липсва е цялостно по-голям
РАЗМЕР на дисплея.

Ако искаш като ноут да го направят... Разбира се , че това няма да стане . Защото дизайна е насочен към това , телефонът да бъде удобен за работа 1 РЪКА!!!
Ами - и като Ноут да го направят, няма да се разсърдя, а напротив. Както казах - ще се "разсърдя" ако НЕ го направят по-голям. И между другото - ползвал съм телефони на колеги с 4.8" и 5" дисплеи и
няма никакъв проблем да се ползва с една ръка... (edit) сега пробвах и на един колега Note II с 5.5" дисплей - също не е проблем да се работи с една ръка, ако на човек му е зор да е с една (че все пак не е много удобно с една... но - може). Тези лафове дето iPhone го държали били с толкоз ситен екран, само за да може с една ръка да се работи - да си ги сложат отзад (в задния склад). И ще продължават да губят клиенти и пазар заради такива дървоглави и закостенели решения като малкият екран на iPhone и умишленото премахване на телефонното приложение от iPad-овете... където иначе някои хора може би щаха да откриват "спасение" да кажем в iPad Mini (ако можеше да работи като телефон... колкото и да не е удобен за това). Да, не е много удобно със 7" "телефон", но както казах - с например с 5.5" на Note II няма никакви грижи.
С други думи - ДА... искам да го направят като Ноут. Аз НЕ държа да го ползвам с една ръка постоянно - имам две ръце и предпочитам да ми е по-удобно като го ползвам за браузване, писане, четене и т.н. булшитове. И пазарът го показва - че аз не съм изключение относно това, че искам по-голям дисплей. По-скоро съм изключение, че въпреки това си стоя с iPhone.
И всъщност, както казах - иначе няма да си купя 5S и ще си стоя с 4S (затова и пропускам 5-цата), бОли ме фара. А много хора ще продължат да мигрират към Андроид заради това (имам познати, които вече го направиха... САМО заради размера на дисплея).