имам 4ка ,на която й изтече договора за изплащане и при вземането на 5ца ги питах за отключването и хората ми казаха просто да го занеса след като свърши гаранцията.Говорим за Mtel.НЕ съм го носил още ,но като го направя ,което се надявам да е скоро

Точно като затваряне на телефона !DanteIX написа:Какво значи прекъснаха сесията? Тва е като да ти затворят телефона. Ако ще да ги псуваш са длъжни да са на линия докато ти кажеш , че проблама ти е решен или на момента няма решение и взаимно се съгласите с това. Мтел са много долна работа. Виваком ги гони стабилно. Тва да чакаш 35 минути да ти вдигнат е безобразие.
Рикуеста е автоматичен! Праща се имейл по шаблон с данни на оператора и на апарата и системата го освобождава автоматично. Може да отнеме до 24 часа в зависимост от натоварването на системата.krasifer написа:Да- прави връзка с епъл, фактически те го отключват а не мтел.Затова ми е странно че за един ден са те оправили, при мене стана за около два-три дена,защото изпращали рикуест до епъл,след това те им потвърждават и дрън дрън....
Естествено,че не,защото като го вземеш сключваш нов договор за него,и като изтече той- тогава !villan написа:Добър ден и от мен. Искам да попитам имате ли идея ако закупя Iphone 5s от Мтел при подновяване на договора ми, мога ли да го отключа и да го ползвам с глобулска карта, защото тя ми е приоритет. Мисълта ми е дали в магазина още могат да ми го отключат и имат ли такава практика. Благодаря предварително!
gogi71 написа:Ако го купиш за 1329 лева във брой , ще можеш !