Публикувайте вашата обява за продажба или покупка на iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S и iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7 и 7 Plus, iPhone 8 и 8 Plus, iPhone X / XR / XS / XS Max, iPhone 11 аксесоари за тях или други неща свързани с мобилните телефони на Apple, като не забравяте да бъдете максимално подробни какво точно търсите или предлагате и разбира се не пропускайте да оставите координати за връзка.
Здравей,
продуктов код 504 действително е черен цвят Коригирал съм грешката в описанието
Що се отнася до употребата и с посоченото кейсче, мисля че няма да има проблем. Изпробвах една такава станция с 2-3 модела кейсчета близки по дебелина и размери и при всички няма никакъв проблем, така че съм почти на 100% сигурен, че и в твоя случай ще е ОК.
Относно поставките, то определено 710 мисля, че е твоя модел. Хубавото при това моделче, е че от двете страни са 2 различни ъгъла на поставяне, което предоставя по-голямо удобство
Поздрави,
Милен
Последно промяна от mileff на 22 Апр 2013, 10:12, променено общо 1 път.
Ултра тънък пластмасов кейс за iPhone 5
[продуктов код - ЧЕРЕН 327]
[продуктов код - ПРОЗРАЧЕН 328]
[продуктов код - РОЗОВ 353]
[продуктов код - ЛИЛАВ 354]
Благодарение на дизайна си и дебелина от едва 0,2мм. този кейс не променя усещането за размера на телефона.
Цена - 10лв.
но за iPhone 4s ?
Поздрави !
Apple iPhone 6 FU 16GB - 10.1.1 Apple iPhone 5 FU 16GB - 10.1.1
Отлична кореспонденция с Миленски и перфектно свършена работа по изпращане и получаване на голямата поръчка (без нито един сбъркан артикул ). За пореден път доказва себе си като страхотен, отдаден и отзивчив към другите хора човек ! Поздрави и доскоро !
Apple iPhone 6 FU 16GB - 10.1.1 Apple iPhone 5 FU 16GB - 10.1.1
Благодаря за положителните коментари!
Най-важното за мен е, че сте останали доволни от обслужването и аксесоарите, които си избрахте Със здраве да ги ползвате
Поздрави
Последно промяна от mileff на 29 Май 2013, 21:55, променено общо 1 път.