Как да инсталирам приложение на устройство което е в ...

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Soze

Как да инсталирам приложение на устройство което е в ...

Мнение от Soze »

Колеги подарих си телефона на една позната и е с доста приложения най често ползваните и съм го оставил с моя акаунт. Сега решила да си инсталира фейсбук и ми иска паролата. Ама нямам намерение да и я давам. Мога ли да го изтегля от iTunes или от някой от другите ми устройства който ползват същия акаунт и да и се синхронизира автоматично. Преди когато теглих от едно устройство ми се инсталирваше на всички и изключих на всички автоматичния доунлоад но сега искам да инсталирам само едно единствено на нейния а не да и се синхронизира всичко с някой друго устройство. Има ли начин ?
Благодаря.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
victor11

Re: Как да инсталирам приложение на устройство което е в ...

Мнение от victor11 »

Какво й пречи да си направи собствен акаунт и да си качи каквото иска?
Soze

Мнение от Soze »

То натам вървят нещата ама поне във близко бъдеще едва ли ще свали нещо от appstore освен този фейсбук та за това исках да я улесня. Иначе ако не се справи като я видя лично тия дни ще и го инсталирам.
Просто питах дали има вариант да го реша "проблема" на момента.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Е, няма как по друг начин да се реши. Или се инсталира с твоя акаунт (съответно и паролата ще трябва - като може за workaround да си смениш временно паролата с някаква смотана, да й я кажеш, тя да си инсталира каквото иска със смотаната парола за няколко минути и после пак да си смениш паролата с твоята, която тя няма да знае)... или се прави нов акаунт и се инсталира с него. По-читавият вариант е да се направи нов акаунт... все едно ще трябва и за други неща. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
victor11

Мнение от victor11 »

Има начин - информацията за изтеглените от теб приложения се пази в облака. Условията са:
- да е логната с твоя акаунт;
- да си теглил въпросното приложение поне веднъж.
Влиза през телефона в Appstore->Updates->Purchased, намира приложението и го изтегля.
Soze

Мнение от Soze »

Има го теглено навремето ... ще я чуя по късно ако не се е оправила ще и кажа.
А не става ли ако не е теглено да го дръпна на друго устройство което е в мен и то да и се появи и на нея в облака където е логната с моя акаунт ?
Благодаря.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
victor11

Мнение от victor11 »

Става, разбира се.
Публикувай отговор