Колеги подарих си телефона на една позната и е с доста приложения най често ползваните и съм го оставил с моя акаунт. Сега решила да си инсталира фейсбук и ми иска паролата. Ама нямам намерение да и я давам. Мога ли да го изтегля от iTunes или от някой от другите ми устройства който ползват същия акаунт и да и се синхронизира автоматично. Преди когато теглих от едно устройство ми се инсталирваше на всички и изключих на всички автоматичния доунлоад но сега искам да инсталирам само едно единствено на нейния а не да и се синхронизира всичко с някой друго устройство. Има ли начин ?
Благодаря.
Как да инсталирам приложение на устройство което е в ...
Как да инсталирам приложение на устройство което е в ...
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Re: Как да инсталирам приложение на устройство което е в ...
Какво й пречи да си направи собствен акаунт и да си качи каквото иска?
То натам вървят нещата ама поне във близко бъдеще едва ли ще свали нещо от appstore освен този фейсбук та за това исках да я улесня. Иначе ако не се справи като я видя лично тия дни ще и го инсталирам.
Просто питах дали има вариант да го реша "проблема" на момента.
Просто питах дали има вариант да го реша "проблема" на момента.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Е, няма как по друг начин да се реши. Или се инсталира с твоя акаунт (съответно и паролата ще трябва - като може за workaround да си смениш временно паролата с някаква смотана, да й я кажеш, тя да си инсталира каквото иска със смотаната парола за няколко минути и после пак да си смениш паролата с твоята, която тя няма да знае)... или се прави нов акаунт и се инсталира с него. По-читавият вариант е да се направи нов акаунт... все едно ще трябва и за други неща. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Има начин - информацията за изтеглените от теб приложения се пази в облака. Условията са:
- да е логната с твоя акаунт;
- да си теглил въпросното приложение поне веднъж.
Влиза през телефона в Appstore->Updates->Purchased, намира приложението и го изтегля.
- да е логната с твоя акаунт;
- да си теглил въпросното приложение поне веднъж.
Влиза през телефона в Appstore->Updates->Purchased, намира приложението и го изтегля.
Има го теглено навремето ... ще я чуя по късно ако не се е оправила ще и кажа.
А не става ли ако не е теглено да го дръпна на друго устройство което е в мен и то да и се появи и на нея в облака където е логната с моя акаунт ?
Благодаря.
А не става ли ако не е теглено да го дръпна на друго устройство което е в мен и то да и се появи и на нея в облака където е логната с моя акаунт ?
Благодаря.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2