Сам трие контактите

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
since1905

Сам трие контактите

Мнение от since1905 »

Здравейте, Айфонът ми за втори път си трие сам номерата ми. Държа да кажа, че няма нищо общо с Ейпъл акаунта ми, защото си го смених след първия път и сега на никой не съм го давал. Днес преди да ги изтрие за втори път, екранът беше черен и се въртеше онова кръгче с точките все едно зарежда нещо, после като го пуснах видях, че пак нямам контакти... идея от какво се получава това?
Аватар
41ka

Re: Сам трие контактите

Мнение от 41ka »

Ако ползваш Third-party програма , за управление на контактите - махай!
My favorite gadgets:
Iphone 3 GS< 5.1.1 > + Galaxy S Advance<4.1.2 root> + PSP 2004<5.50 Prometheus-3>.::mele a1000<ICS 4.0.4 root>::.
since1905

Мнение от since1905 »

41ka написа:Ако ползваш Third-party програма , за управление на контактите - махай!
Каква е тази програма?
since1905

Мнение от since1905 »

Изображение

Вчера след това съобщение ми изчезнаха контактите...
Аватар
kiko_96

Мнение от kiko_96 »

На моя 4S преди около месец също ми показа, че е "влязъл" в Safe Mode, но обикновено му давах Restart и готово, но тогава и на мен ми се изтриха всички контакти. Единствения начин да се предпазиш повторно от това е поне веднъж седмично да правиш Backup или да не го Jailbreak-ваш! :)
"Stay Hungry, Stay Foolish"
Steve Jobs
mucca

Мнение от mucca »

Авточасти под път и над път, ама качествени ли са? Винаги си купувам всички консумативи от проверено и изпитано през годините място, ето го линка, всеки, който има нужда да го ползва - https://carprofi.bg/bg/konsumativi/akum ... 12369051/.
Последно промяна от mucca на 12 Авг 2019, 14:04, променено общо 1 път.
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Същие проблем - на четворка, оказа се вайбър. да *** и скапаната програма, изкривих се да го преинсталирам тоя телефон.
Публикувай отговор