Здравейте!
Проблемът е, че когато искам да видя времето през weather и съм в град Шумен не ме намира. Когато пусна програмата в някой близък, но много по - малък град няма проблем. И в никой друг град не го прави. Защо при положения, location service си е влючено непрекъснато и само при мен ли е така? Моля ако има и съфорумци от Шумен да кажат имат ли го този проблем.
Weather не ме локализира
Re: Weather не ме локализира
Здрасти аз имам същият проблем и незнам как да го оправя какви ли не опити не направих не става и не става . Аз също отворих тема но ме препратиха тук казаха ми да изтегля някакъв друг Weather приятели ама на мен ми е по удобно с този на Yahoo дано някой да ни помогне
Виждам, че ти си от Шумен. Значи проблема не е само при мен. Аз го имам този проблем със стандартния Weather, който си е от Apple. Дано някой кажа как може да се оправи това или пък дали може да се пише до Apple или някой друг, за да се оправят нещата.
iPhone 5 16GB, FW: 9.0.2. ФO
Проблемът е в яху, откъдето тегли инфо и уедър.ап. Писал съм още преди три години...
"Мисля-значи съществувам"
Отиваш в апп стор и си дърпаш новия ап на яху Weather и пробвай с него. Безплатен е и е много добър.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
При мен преди няколко дни се появи проблем с weather. Например намирам се в град Благоевград и си пускам да ме локализира за да ми покаже времето, а то ми изписва, че се намирам в съвсем друг град. Не ми го прави само в Благоевград, защото докато съм си в Петрич също показва грешна локализация.
Някой с идея от какво може да е ?
Някой с идея от какво може да е ?