Разделяне на устройства и акаунти

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
fashiona

Разделяне на устройства и акаунти

Мнение от fashiona »

До сега имах iphone 4 с акаунт,синхронизация с всичко icloud. Вече съм с iphone 5 и понеже акаунта ми е същия каквото беше на 4 вече е на 5-та. Въпроса ми е понеже 4-та ще я ползва друг човек как да си откача акаунтите и синхронизацията без това да повлияе на 5-та и другия човек да си направи негови акаунти и синхронизации?В общи линии 4-та да стане като нова,но без да ми се изтрие нещо от 5-та. Не знам дали обясних правилно,надявам се някой да ме е разбрал.Аз съм малко объркана гледах из форума,но не намерих нещо по темата.Извинявам се ако съм я пропуснала.
iphone 5S 32GB white factory unlocked без jailbr
ipad 3 64GB white без jailbreak
Аватар
Alxx
supporter

Re: Разделяне на устройства и акаунти

Мнение от Alxx »

Settings/General/Reset/Erase all content and settings. Слагаш го на зарядното, че е трудоемък процес, цъкаш ирейз и търпеливо чакаш - 20-30 мин(зависи).
"Мисля-значи съществувам"
fashiona

Мнение от fashiona »

А ще се загуби ли нещо на 5-та? Най-вече от това се притеснявам контакти,писма,бележки или приложения.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Не, но четворката ще е като неупотребявана, стига да не я закачваш към същия компютър и да си я активира новият собственик.
fashiona

Мнение от fashiona »

Много благодаря. Още утре ще го направя.Относно активацията нали може да стане и без закачане към компютър?
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Мдаааа....
Публикувай отговор