Untethered Jailbreak iOS 6.0 до 6.1.2 - evasi0n
Re: Untethered Jailbreak iOS 6.0 до 6.1.2 - evasi0n
Благодаря ви сега ще видя и клипчето и после ще кажа какво е станало. Благодаря ви 
Всичко стана от първия път, Благодаря ви
на всичко за бързата реакция.
А трябва ли да се притеснявам от съобщението което ми излиза най-отгоре когато стартирам сидия : "This device is in the pending TSS queue" ?

Всичко стана от първия път, Благодаря ви

А трябва ли да се притеснявам от съобщението което ми излиза най-отгоре когато стартирам сидия : "This device is in the pending TSS queue" ?
gogi71 написа:Нямаш проблем,след един ден там ще пише SHSH: IOS 6.1.3
Благодаря ти Victor11 благодаря и за клипчето всичко е ОК сега

-
Здравейте ,имам IPhone 4 със версия 4.3.5 . Опитвам да ъпдейтна до 6.1.2 ,чрез натискане на Restore и задържане на шифт бутона ...избирам версия (iPhone3,1_6.1.2_10B146_Restore) след което ми изкача грешка error 3194. Разбирам ,че тази грешка илиза защото в момента е налична по нова версия ,на която няма да се направи Jealbrek .
Какви опции имам за да хакна телефона в момента и има ли възможност да кача версията му до 6.1.2 ,след което да го хакна по метода описан тук. Благодаря предварително
Какви опции имам за да хакна телефона в момента и има ли възможност да кача версията му до 6.1.2 ,след което да го хакна по метода описан тук. Благодаря предварително

ФО или ФЗ заключен,не го ползваш със Gevey!
Има ли запазени SHSHs за 6.1.2
Ако има сваляш си ги съсi Faith,след което ги вграждаш пак със него и ресторваш със така направения къстъм .
Има ли запазени SHSHs за 6.1.2

Ако има сваляш си ги съсi Faith,след което ги вграждаш пак със него и ресторваш със така направения къстъм .
-
Телефона се ползва към Mtel ,предполагам е ФО ,ама нямам друга микро сим карта ,за да се уверя че наистина е отключен към всички оператори .Не ползвам и Gevey карта! Има ли друг вариант ,да разбера дали е ФО? Извинявам се за глупавите въпроси ,ама не съм много запознат.
Как да запазя SHSHs за 6.1.2 и да си направя къстъм фирм ,за да го инсталирам без грешка през Itunes?
Мога ли да ползвам този метод ,за да ъпдейтна до 6.1.2 ,след което да инстлирам Jealbrek-a?
viewtopic.php?f=19&t=33711
Как да запазя SHSHs за 6.1.2 и да си направя къстъм фирм ,за да го инсталирам без грешка през Itunes?
Мога ли да ползвам този метод ,за да ъпдейтна до 6.1.2 ,след което да инстлирам Jealbrek-a?
viewtopic.php?f=19&t=33711
Не можеш да запазиш-тъй като 6.1.2 вече не се подписва от Apple.Как да запазя SHSHs за 6.1.2 и да си направя къстъм фирм ,за да го инсталирам без грешка през Itunes?
Можеш да провериш дали имаш запазени SHSHs и ако са пълни рняма да имаш проблем !
Ползвай iFaith.
Имам iphone 4s, фърмуер 5.1.1 . Има ли някакъв шанс да се кача на 6.1.2, имам запазени сигнатури, но пропуснах доста ъпдейти защото го ползвам с гевей сим. Знам че с четворка става, но с 4s нещо удрям на камък.
-
Чрез iFaith дъмпнах и запазих SHSHs файл от телефона си на име "000003BE79049D4F_iPhone_4-4.3.5_(8L1)-blobs.ifaith" с размер 6kb .Това ли са сингатурите и какво правя сега за да ъпдейтна до 6.1.2?
Благодаря!
Благодаря!
@stan4opan4o: С тези можеш да качиш 4.3.5, не 6.1.2. 
@nrj: За А5 устройства на този етап запазените SHSH са неизползваеми.

@nrj: За А5 устройства на този етап запазените SHSH са неизползваеми.
-
Няма ли мърдане от 4.3.5 ,примерно на 5.0.1 или някоя друга по висока от настоящата версия?
Освен така да инсталирам Jealbrak ,ама пък повечето приложения няма да работат.
Освен така да инсталирам Jealbrak ,ама пък повечето приложения няма да работат.
Без запазени SHSH не можеш. Минимален шанс да ги имаш в сървара на Cydia ако си имал предишен джел. Но мисля че ако не е влизано в Cydia докато 5.х.х е била актуална може и да ги нямаш.
Провери с tinyumbrella като и посочиш сървара на Cydia дали ще ти ги намери. Ако ги нямаш забрави за ъпдейт освен 6.1.3
Провери с tinyumbrella като и посочиш сървара на Cydia дали ще ти ги намери. Ако ги нямаш забрави за ъпдейт освен 6.1.3
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Дори и да има запазени SHSHs за 6.1.2 само във Cydia.
И ако тръгне сега да ги сваля от сървара на Сydia,ще са непълни.
Не са ли била свалени локално на PC,когато 6.1.2 се подписваше от Apple.
И ако тръгне сега да ги сваля от сървара на Сydia,ще са непълни.
Не са ли била свалени локално на PC,когато 6.1.2 се подписваше от Apple.
-
Имам още един въпрос .Ако в момента съм на 6.1.2 с Jailbreak и си запазя сигнатурурите ,след това кача на 6.1.3...ще мога ли отново да се върна към 6.1.2 ,ако реша?
Благодаря !
Благодаря !
Здравейте,
имам два iphone5, които са ФО от глобул с 6.0.1 са и двата като не са джейлвани. Иска ми се да ги сетна като нови телефони и мислех при създалата се обстановка какви са ми вариантите. Единия е ясен да ги кача на 6.1.3 и да чакам по-добри времена. Другото, което си мислех, но така и не разбрах,дали може да стане е дали има вариант да ги оставя на 6.0.1 и по някакъв начин да ги джейлна при положение, че нямам запазени сигнатури? и ако е възможно има ли начин това да стане след рестор или не трябва да минавам през това?
Благодаря предварително!
имам два iphone5, които са ФО от глобул с 6.0.1 са и двата като не са джейлвани. Иска ми се да ги сетна като нови телефони и мислех при създалата се обстановка какви са ми вариантите. Единия е ясен да ги кача на 6.1.3 и да чакам по-добри времена. Другото, което си мислех, но така и не разбрах,дали може да стане е дали има вариант да ги оставя на 6.0.1 и по някакъв начин да ги джейлна при положение, че нямам запазени сигнатури? и ако е възможно има ли начин това да стане след рестор или не трябва да минавам през това?
Благодаря предварително!
Можеш да ресторнеш само и единствено към 6.1.3, което не те устройва, ако искаш джейлбрейк. Джейлваш ги както са в момента.
абе пичове защо не мога да го сваля тоя evasion казва ми че адресът не достъпен в момента?
мерси предварително

Там си е.. Пробвай през огнената лисица или някой друг различен от IE.
Момчета на някой крашва ли му новата версия на Скайп след джейл??? Идей как се оправя проблема ?
iPhone 5 6.1.4 X-SIM
-
Здравейте, имам ипхоне 4с jailbreaknaт , но ми прави проблеми с батерията и реших да направя чист рестор ... но след като пробвам към 6.1.2 или 6.1.1 ми дава грешка 3194. Телефона сега е с 6.1.1 заключен към мтел и използван с мтелска карта. Някакви идей как мога да го ресторна без да качвам на 6.1.3 защото искам джайл
За iPhone 4S,iPhone 5 и iPad неможете да ресторвате към по ниска версия от 6.1.3-дори и до имате запазени SHSHs!
Изключение прави само iPad2,но трябва да имате запазени SHSHs за 4.3.3 .
За iPhone 3GS,iPhone 4 може да се връща на по ниска версия от 6.1.3-но само ако сте свалили SHSHs предварително локално на компютъра !
Изключение прави само iPad2,но трябва да имате запазени SHSHs за 4.3.3 .
За iPhone 3GS,iPhone 4 може да се връща на по ниска версия от 6.1.3-но само ако сте свалили SHSHs предварително локално на компютъра !
Здравейте телефона ми е 5-ца с версия 6.0.1 jailbreaknaт както е описано на първата страница и работеше перфектно но от днес не ми се отваря нито Cydia нито едно друго приложение инсталирано от там, все едно няма jail нищо свързано с него не работи. Всички икони са си на мястото но не се отваря нито една.
Как може да се оправи това?
Как може да се оправи това?
iPhone 5 16GB iOS 6.1.4 - М-Тел (Ф3)
-
Опитай да пуснеш пак evasi0n,но най-вероятно ще каже че телефона е джейлнат.
Какво си трил от Cydia?
Какво си трил от Cydia?
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air