Излезе IOS 6.1.3
Re: Излезе IOS 6.1.3
Ако няма файда,няма и зарар(вреда) 

iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Ако си на 6.1.2 ще те посъветвам да си стоиш на нея...6.1.3 е супер тъпо...батерията пада за нормативircninja написа:Файда от качването на 6.1.3, има ли? Питам, защото аз още не съм я качил, не ползвам джелбрейк, да качвам ли?

iPhone 4s 16Gb Black Jailbroken iOS v6.1.1
iPhone 5 16GB Black iOS v6.1.2
iPhone 5 16GB Black iOS v6.1.2
На мен също ми пада много бързо батерията с 6.1.3. С предните версии май не беше така. Затова свалих на 5.1.1 и си карам с нея засега.
-
Да не би да си си спрял всичките 1241414414123213123141250924092170420721921 глупости ,които искат пуш нотификейшънс ,намалил си леко брайтнеса и си оптимизирал работата на телефона ,за да ти държи батерията поне един ден.victor11 написа:Глупости. Що пък на мен не ми пада?
.... а не си надупил всичко на макс ,всички приложения отворени и всичко дърпа яко нет?!

истината е ,че Apple са перфектни ,но ако ги ползваш с малко мозък.
Яркостта ми е на авто, всичко ми е включено(без блутуут), говоря по стотина минути на ден и все пак издържа 36 часа минимум. А, да добавя и че съм с тетърд джейл + хаптик фийдбек на клавиатурата. Говорим за 2 годишна четворка.
"Мисля-значи съществувам"
-
или си го прикачил към акумулатора на колата или не играеш никакви игри и го ползваш основно за говорене и малко нет.
Ако ли не - издай тайната на вечната батерия.
Ако ли не - издай тайната на вечната батерия.
А стига с тези игри ве!!! Не разбрахте ли най-после, че телефон за 1000+ не е за игри?! 

Mr. Bean
-
Телефон за 1000+ ще е за каквото аз му кажа! 

Така е, но предназначението му не е "гейм конзола". Аз го ползвам за работа, а от твоя пост си вадя извод за възрастта ти и всякакво продължаване на постове в този дух е безсмислено.
Здравейте.Обаче след всички изписани глупости никой нищо конкретно не каза по темата.Само ГЛУПОСТИ ли можете да говорите и да се правите на велики това не мога да си го обесня.М/д моят въпрос е следния за тези малкото които са останали да следят тази тем и разбират от iphone : Значи имам петица която в момента е с 6.1.2 с жайл и върви повече от добре до сега , но бих искал да разбера дали ще има проблем както е с жайл му дам да качи следващтата верси 6.1.3 (ако обичате коментари от рода че ще загубя всичко пределно са ми ясни) само ме интересува дали телефона ще умре ако го направя.И другото което знае ли се дали ще има жайл за 6.1.3 или се чака 7.0 за жайл?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
iPad Air 16GB ;
Iphone 5 16GB black Jailbreak 6.1;
Iphone 3Gs 32GB black Jailbreak 6.1;
Iphone 3G 8GB DEAD
MacBook Pro ;
Iphone 3G 8GB DEAD

MacBook Pro ;
Джейл няма да има. Чак да умре - не, но ще ресторваш за да стане чисто. След като върви добре - защо те чопли да си го преебеш сам?
П.П. Махни си тая простотия от подписа: iMacPro. Подозирам, че не си помирисвал такъв продукт, иначе щеше да знаеш какво точно пише на него.
П.П. Махни си тая простотия от подписа: iMacPro. Подозирам, че не си помирисвал такъв продукт, иначе щеше да знаеш какво точно пише на него.
- The Shaman
- supporter
И когато искаш помощ я карай малко по-кротко, че видиш ли са те оставили да се оправяш сам, каквото и заслужаваш! Иначе до някъде и аз съм съгласен с Андреев. Телефоните почти изместиха портативните гейм конзоли а това ме кара да мисля, че са и за игри
Преобладаващите гейм приложения в AppStore, също. Вадя си част от парите с играене та затова мога да го твърдя.

-
Alxx ,не ми трий постовете!
И да - айфоните са си и гейм конзоли ,и компютри ,и фотоапарати etc...
И да - като съм хвърлил 1600 лева за телефон ще си го правя на конзола ,на компютър ,а ако искам и на футболна топка ,защото така ми е кеф.Ако дам 1 лев .. също.
А на колко години съм може да съдиш като ме видиш.
Лек ден.
И да - айфоните са си и гейм конзоли ,и компютри ,и фотоапарати etc...
И да - като съм хвърлил 1600 лева за телефон ще си го правя на конзола ,на компютър ,а ако искам и на футболна топка ,защото така ми е кеф.Ако дам 1 лев .. също.
А на колко години съм може да съдиш като ме видиш.
Лек ден.

Alxx мерси за информацията.Не искам да го прецакам просто ми беше чисто и просто любопитно.И за послеписа едва ли мирише на нещо за да го помириша
(всеки има право да напише това което иска и няма нищо общто с macbook pro ако за това говориш) мерси се пак. Лек ден.

iPad Air 16GB ;
Iphone 3G 8GB DEAD
MacBook Pro ;
Iphone 3G 8GB DEAD

MacBook Pro ;
Излезе ъпдейт iOS 6.1.4, касаещ само притежателите на iPhone 5:

-
теглим 

Supported languages : Български !?
Вярно ли е ?
Вярно ли е ?

iPhone 6 16GB Silver 8.1.2 (Telenor BG)
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
Сложих го току що,но нищо ново не виждам.
Последно промяна от nikolay80 на 03 Май 2013, 12:10, променено общо 1 път.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
-
senator4o написа:Supported languages : Български !?
Вярно ли е ?
не

или поне аз не го виждам.
има от настройки да се сложи Region Format да е БГ

За region format май винаги си е имало български.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
-
възможно е да го е имало ,просто забелязах бг език и веднага разцъках из настройки ... викам си може да са се излъгали да пуснат български език ама май не са
)

Какво ново в iOS 6.1.4? Аз поне не откривам нищо....
Новият фърмуер изглежда идентичен с предишната версия (6.1.3), с изключение на промяна с надпис ”Updated audio profile for speakerphone”. За пореден път evasi0n няма да работи, защото новият фърмуер е повече или по-малко същия като 6.1.3.