Новият Iphone 7s :D
- naso_95402
- Обратна връзка:
Новият Iphone 7s :D
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Re: Новият Iphone 7s :D
Това с тия двамата смешника е толкова старо ... още в деня на излизането на 5цата. Apple трябва да ги преследват съдебно такива палячовци !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
- naso_95402
- Обратна връзка:
не знаех, че е старо, но много се смях!
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
еми има нещо вярно в клипа !! ! ! !
Добър е :Д
iPhone 5S 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
Хаха и защо,защото ти натикват истината в лицето може би?Soze написа:Това с тия двамата смешника е толкова старо ... още в деня на излизането на 5цата. Apple трябва да ги преследват съдебно такива палячовци !

5.2.00
- TheOriginal
Е не тъй директно де 

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Истината !!! Абсолютно нищо не ми натикват в лицето. Знам си приоритетите и Apple ми ги покрива напълно.appworld написа:Хаха и защо,защото ти натикват истината в лицето може би?Soze написа:Това с тия двамата смешника е толкова старо ... още в деня на излизането на 5цата. Apple трябва да ги преследват съдебно такива палячовци !
Нямаш и идея колко истини могат да излязат от различните камбанарии.
Не ми се влиза в излишни спорове и никой на никого не е сложил пистолет на главата какво да ползва. Всеки ползва това от което е доволен и покрива нуждите му. Нямам нужда да гледам подобни клипове за да ми отворят очите разни палячовци.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Абе шмате тия момчета поне са направили нещо и са се забавлявали,не са писали празни коментари по форумитеtribaleo написа:Не, защото си кух, като лейка

Ти как стигна до извода за лейката?И Кво ми намигаш иронично?
Аман от компютърни нинджи и путкари в интернет,честно..
Пък и за iphone нямам лошо мнение с 2 съм в момента,няма много разлика в моделите,но това е iPhone няма и нужда..
5.2.00
Аз не знам какво са направили тия момчета обаче ти може ли да ми кажеш кое от скеча им е вярно ?
Още по малко да ми говориш за истина де ми я натикват в лицето ?
Още по малко да ми говориш за истина де ми я натикват в лицето ?
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Имам една команда за теб: мирно Джеки!!! (само, като погледна подписа ти и ми е ясно що за тъпо копеле си - яко тъпоappworld написа:Абе шмате тия момчета поне са направили нещо и са се забавлявали,не са писали празни коментари по форумитеtribaleo написа:Не, защото си кух, като лейка
Пък и за iphone нямам лошо мнение с 2 съм в момента,няма много разлика в моделите,но това е iPhone няма и нужда..

iPhone 5S FW 7.1.2
Що бе,т'ва че съм изкарал някой лев в повече тъп ли ме прави?tribaleo написа:Имам една команда за теб: мирно Джеки!!! (само, като погледна подписа ти и ми е ясно що за тъпо копеле си - яко тъпоappworld написа:Абе шмате тия момчета поне са направили нещо и са се забавлявали,не са писали празни коментари по форумитеtribaleo написа:Не, защото си кух, като лейка
Пък и за iphone нямам лошо мнение с 2 съм в момента,няма много разлика в моделите,но това е iPhone няма и нужда..)
П.с Ся ти прегледах коментарите в форума...Пич жалък си честно.
Мега тролл и заяждач,детското си избива в теб..
Жал ме е за малките с компютри,щото не им е там мястото..
5.2.00
Това, че си изкарал някой лев не те прави тъп, но в никакъв случай не те прави и умен! Циганката в парка, която продава слънчоглед също изкарва "някой лев", но не блести с други познания. В този форум познавам хора, които изкарват доста повече от "някой лев", но никой от тях не е написал в подписа си " подадох 100 BMW, 300 Мерцедес и т.н."appworld написа:
Що бе,т'ва че съм изкарал "някой лев" в повече тъп ли ме прави?
Това, че искрено се забавляваш с простотии от типа на клипа по-горе, та дори си мислиш, че има и някаква истина в тях вече говори за умствения капацитет, който притежаваш.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
С нищо не съм претендирал,че съм по-умен от другите тук. А това,че приемате коментари толко на вътре показва детинският ви разум.Клипа е пълна пародия,ако не сте забелязали,подобно на първият ми коментар..gorgior написа:Това, че си изкарал някой лев не те прави тъп, но в никакъв случай не те прави и умен! Циганката в парка, която продава слънчоглед също изкарва "някой лев", но не блести с други познания. В този форум познавам хора, които изкарват доста повече от "някой лев", но никой от тях не е написал в подписа си " подадох 100 BMW, 300 Мерцедес и т.н."appworld написа:
Що бе,т'ва че съм изкарал "някой лев" в повече тъп ли ме прави?
Това, че искрено се забавляваш с простотии от типа на клипа по-горе, та дори си мислиш, че има и някаква истина в тях вече говори за умствения капацитет, който притежаваш.
П.с спирам да си губя времето тука щото от край време тоя форум е пълен с абсолютните ....,,, и тролове,има и готини хора,ноо..
5.2.00
Освен тролове има гоблини ..елфи и всякакви други приказни персонажи.
iPhone 5S FW 7.1.2