Restore iPhone4S/iPad2/3 IOS 5.0.1/5.1.1
Re: Restore iPhone4S/iPad2/3 IOS 5.0.1/5.1.1
Ако не си ги запазил, когато 5.1.1 е бил актуален, нищо не може да направиш.
-
Колеги моля за помощ Искам да си ресторна телефона - 4С със 5.1.1. Набавил съм си фирмуера но май телефона ми е ъпдейтван ОТА на 5.0.1 и ми дава грешка. какво мога да направя за да мина от 5.0.1 в момента, на 5.1.1. Имам и запазени SHSHs за 5.0.1, 5.1.1 , 5.1, 6.0.1, 6.1.3
п.с. искам да пробвам5.1.1. тъй като в момента телефона ми губи WiFi сигнал и си мисля че може да е от софтуера и сидиата, или аз да съм омотал някакви приложения ил ида съм изтрил нещо по погрешка :0
п.с. искам да пробвам5.1.1. тъй като в момента телефона ми губи WiFi сигнал и си мисля че може да е от софтуера и сидиата, или аз да съм омотал някакви приложения ил ида съм изтрил нещо по погрешка :0
Фабрично заключен(ползваш го със Турбо СИМ) , Фабрично отключен(Ползваш го със всички оператори ) или го Ползваш го със карта на оператора от който е купен ?
Restore се прави чрез Redsnow но - Modem Firmwre ще стане 3.4.03
Restore се прави чрез Redsnow но - Modem Firmwre ще стане 3.4.03
-
Телефона ми закупет от Мтел и е заключен към тях. Ползвам си го с тяхна карта.
Снощи пробвах поне около 10-ина пъти с РЕдсноу но след като ме пита дали да промени Фирмуера ми дава тази грешка че телефона може да е Update-ван ОТА, и от там прекъсва с ресторването на 5.1.1. FW е свален от тук: http://bgfirmware.com/
п.с. чудех се ако си направя един BackUp през Itunes и след това си ресторна от там същия BackUp, дали няма да ми даде след това да ресторна през Redsnow със версията 5.1.1
Прилагам и снимка с грешката която получавам. Моля за помощ
Снощи пробвах поне около 10-ина пъти с РЕдсноу но след като ме пита дали да промени Фирмуера ми дава тази грешка че телефона може да е Update-ван ОТА, и от там прекъсва с ресторването на 5.1.1. FW е свален от тук: http://bgfirmware.com/
п.с. чудех се ако си направя един BackUp през Itunes и след това си ресторна от там същия BackUp, дали няма да ми даде след това да ресторна през Redsnow със версията 5.1.1
Прилагам и снимка с грешката която получавам. Моля за помощ
имам 4s с качена ios7,04 има ли начин някой да ми върне ios6.** джелнат фабрично отключен
iPhohe 4S
iPhone SE
iPad pro 9.7
iPhone SE
iPad pro 9.7