Untethered Jailbreak iOS 6.0 до 6.1.2 - evasi0n
Re: Untethered Jailbreak за iOS 6.x.x- evasi0n
аз нищо не казвам... просто пиша в търсачката на сидиа appsync и ми излиза 5.x.x най-висока версия... за 6 не пише нищо....
П.С С версията на appsync 5.x.x проблема се оправи.....
П.С С версията на appsync 5.x.x проблема се оправи.....
iPhone 5 6.1.4 X-SIM
При мен Chrome,Facebook ...vuralj написа:След джейл на Iphone 5 6.1.2 ми крашват WhatsApp(ver 2.8.7) и Tapatalk(ver 1.15.1)
Някой да има същият проблем?
Деинсталирай Chrome и добави репо:

След което намери :

и го инсталирай, след което добави Chrome.

След което намери :

и го инсталирай, след което добави Chrome.
Chrome може да се оправи и по друг начин. Деинсталираш го и после го инсталираш. При 1вото пускане му цъкни да изпраща информация към google, май беше още 1вия екран
-
Здравейте, с ФЗ 3gs съм - FW 4.1, BB 5.16.00. Искам да кача FW 6.1.2. прочетох темата, но не съм сигурен откъде трябва да започна.
Здравейте! Имам iPhone 4 ФО и имам запазени SHSHs от Cydia до 6.1.2.
Искам да попитам как мога да сваля фърмуера от 6.1.3 до 6.1.2 ,за да мога да му направя Jailbreak?
Благодаря ви!
Искам да попитам как мога да сваля фърмуера от 6.1.3 до 6.1.2 ,за да мога да му направя Jailbreak?
Благодаря ви!
viewtopic.php?f=19&t=33711&start=0
В т. 4 избираш iFaith Mode.
В т. 4 избираш iFaith Mode.
Здравейте,
бих искал да помоля за малко съдействие относно рестор с 6.1.2 на Ipad 2 3G GSM ФО с версия 4.3.3 и фирм 04.10.01.
Проблема ми е, че след бекъп чрез itools, вкарване в ДФУ и опит за рестор с 6.1.2, туньо ми дава грешка 3194. Установих, че хост файла ми е чист и няма редове за триене, освен това съм и с най-новата версия на туньото.
Моля, за вашето компетентно мнение, за да мога да пристъпя след това към джейл.
Благодаря на отзовалите се.
бих искал да помоля за малко съдействие относно рестор с 6.1.2 на Ipad 2 3G GSM ФО с версия 4.3.3 и фирм 04.10.01.
Проблема ми е, че след бекъп чрез itools, вкарване в ДФУ и опит за рестор с 6.1.2, туньо ми дава грешка 3194. Установих, че хост файла ми е чист и няма редове за триене, освен това съм и с най-новата версия на туньото.
Моля, за вашето компетентно мнение, за да мога да пристъпя след това към джейл.
Благодаря на отзовалите се.

iPhone 4 (16GB/ФО Globul)
OS Version: 6.1 (10B144)
Firmware: 04.12.05
Model: MC603GB/А
Untethered Jailbreak evasi0n 6.1
Излезе 6.1.3, ако не си разбрал. 6.1.2 вече не се подписва. Ако искаш джейлбрейк, или стоиш където си, или можеш да качиш 5.1.1, стига да имаш запазени SHSH за него: viewtopic.php?f=19&t=43204&start=0
Re: Untethered Jailbreak iOS 6.0 до 6.1.2 - evasi0n
Моля да ми отговорите на въпроса
Здравейте, аз искам да попитам моят айфон е заключен към водафон испания, мога ли смело да тръгна към джейла или първо трябва да направя нещо друго. Благодаря ви предварително
Iphone 5
iOS 6.1
Здравейте, аз искам да попитам моят айфон е заключен към водафон испания, мога ли смело да тръгна към джейла или първо трябва да направя нещо друго. Благодаря ви предварително
Iphone 5
iOS 6.1
Какво значение има дали е заключен? Ще правиш джейлбрейк, не рестор.
-
може ли един въпрос и от мен - с 5ца съм (фърмуеър 6.1.1 ), досега не е джейлван и се чудя дали преди това да не му запазя SSH сигнатурите с tinyumbrella, или това важи само за iphone 4?
EDIT: еее, май пропуснах шанса - мислех да го направя докато не е излезнала 6.1.3 и сега вече май няма да стане - или ако пък ресторна с 6.1.2 от тея качени във форума?
EDIT: еее, май пропуснах шанса - мислех да го направя докато не е излезнала 6.1.3 и сега вече май няма да стане - или ако пък ресторна с 6.1.2 от тея качени във форума?
Последно промяна от codename47 на 20 Мар 2013, 16:52, променено общо 3 пъти.
iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Ipad Air 3G 64GB
Разбрах, но нямам толкова опит за да се сетя, че от там идва проблема.victor11 написа:Излезе 6.1.3, ако не си разбрал. 6.1.2 вече не се подписва. Ако искаш джейлбрейк, или стоиш където си, или можеш да качиш 5.1.1, стига да имаш запазени SHSH за него: viewtopic.php?f=19&t=43204&start=0
Благодаря за указанията ще действам в посока качване 5.1.1 със запазени SHSH.
iPhone 4 (16GB/ФО Globul)
Забрави. За А5 устройства, дори да имаш запазени SHSH, няма как да качиш друга версия, освен актуалната. Джейлвай както си в момента - от 6.0 до 6.1.2 се поддържат.codename47 написа:може ли един въпрос и от мен - с 5ца съм (фърмуеър 6.1.1 ), досега не е джейлван и се чудя дали преди това да не му запазя SSH сигнатурите с tinyumbrella, или това важи само за iphone 4?
-
Благодаря! Все пак ми се искаше да е 6.1.2 а и четох че по-добре бил джейла да се прави на току-що ресторнат софтуер. Значи при iphone 5 с shift + restore и слагане на който си искаш (или поне от настоящия нагоре) фърмуеър не действа?
iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Ipad Air 3G 64GB
Е, то и при по-старите устройства не действа, но при тях може да се заобиколи чрез вграждане на запазени SHSH.
Благодаря ти, victor11!Правя всичко стъпка по стъпка,но след връщане на фърмуер чрез iTunes от 6.1.3 към 6.1.2 или 6.1 ,направен със Sn0wBreeze телефона влиза в рекавъри мод и не мога да го изкарам.Моля,помагайте!
Тъй като не съм много наясно с целия процес, се консултирах с един приятел днес, който джейлна айфон4 според този туториал и след неговото уверение, че всичко работи перфектно се реших и аз днес. Но не обърнах внимание, че в момента ъпдейта е до иОС 6.1.3, която не се поддържа от ивейжъна. Та някакви идеи дали ще я ъпдейтнат да ми свърши работа? След ъпдейта до 6.1.3 трябваше да мина през ДФУ (четох из темите тук и реших, че това е мойто решение), че не искаше да откине изобщо, сега ресторвам последния бекъп и чакам 

@pupired: Четеш и правиш каквото е описано тук след стъпка 5: viewtopic.php?f=19&t=50676&start=0
-
6.1.3 Може ли да се джейлне с evasi0n
Що питаш глупости ами не четеш. В първи пост на темата не пише ли ?
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Здравейте, тъй като не можах да открия нищо свързано с моя въпрос и не знам къде точно да попитам реших да попитам тук в тази тема, ако е грешно мястото моля да ме извините.
Имам следния проблем: след като стартирам сидия ми изписва следния проблем "this device is in the pending tss queue", и самия прозорец на сидия се показва в горния ляв ъгъл на екрана на телефона ми в един съвсем малък прозорец. Някакво решение за този проблем? Благодаря ви предварително.
Имам следния проблем: след като стартирам сидия ми изписва следния проблем "this device is in the pending tss queue", и самия прозорец на сидия се показва в горния ляв ъгъл на екрана на телефона ми в един съвсем малък прозорец. Някакво решение за този проблем? Благодаря ви предварително.

Проблем има определено но не помня коя точно беше темата с решението ! @viktor11 беше дал линк с някакъв клип в youtube.
п.п. А Cydia още не ми е запомнила моите SHSH за 6.1.3 така че може и да не стане утре но проблема му не е това.
Проблема му е че Cydia се стартира на 1/4 от екрана .
п.п. А Cydia още не ми е запомнила моите SHSH за 6.1.3 така че може и да не стане утре но проблема му не е това.
Проблема му е че Cydia се стартира на 1/4 от екрана .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2