Присветване на дисплея на iPhone 4S
Присветване на дисплея на iPhone 4S
Нормално ли е при натискане ня lock бутона, дисплеят да присветне преди да се включи изцяло? На тъмно и нормално осветление не се забелязва, но на директна слънчева светлина е адски осъзаемо.
Re: Присветване на дисплея на iPhone 4S
Същото ми направи впечатление и на мен!!! Добре, че захвана темата..аз още преди 8-9 месеца го забелязах, та чак мислех, че съм притиснал нещо екрана.
Едно зеленикаво присветване, нали? И само при директна силна външна светлина. Никога на тъмно или стайно осветление..
И моят го прави това, но поне вече не си мисля, че полудявам.
Явно е нормално.
Едно зеленикаво присветване, нали? И само при директна силна външна светлина. Никога на тъмно или стайно осветление..
И моят го прави това, но поне вече не си мисля, че полудявам.

Явно е нормално.
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Да, само на директна. Като днес - много слънце. Мисля, че е подсветката.
И други единици съм виждал да го правят, най- вероятно не е дефект, подлежащ на гаранционно обслужване..
Това искам да разбера 

Да, обаче се оказа, че е. Моя го смениха днес. С малко зор стана, защото според тях не е много страшно, но един приятел (работещ в Мтел) ги натисна и го смениха.mirage написа:И други единици съм виждал да го правят, най- вероятно не е дефект, подлежащ на гаранционно обслужване..
Не ме притеснява чак толкова пред това да взема друг с кой знае колко/какви още евентуални проблеми и при това- рециклиран...
Не, че имам нещо против рециклираните единици, но при положение, че това е единствен проблем при мен и телефонът е перфектен отвсякъде...не виждам смисъл. Новият-рециклиран ще дойде с 6.1.3 и губя джейла- още един минус за еквилибристиката.
Пък и както казах- половината в Apple Store, когато ходих, го правеха това. Не ми се играе тото..
Не, че имам нещо против рециклираните единици, но при положение, че това е единствен проблем при мен и телефонът е перфектен отвсякъде...не виждам смисъл. Новият-рециклиран ще дойде с 6.1.3 и губя джейла- още един минус за еквилибристиката.
Пък и както казах- половината в Apple Store, когато ходих, го правеха това. Не ми се играе тото..
Съгласен, просто казвам. Не губех нищо, защото вече си бях с рециклиран - за трети път 
Който иска да сменя, ако му се занимава

Който иска да сменя, ако му се занимава