Връзка с принтер
-
Връзка с принтер
Здравейте искам да попитам дали има програма или начин как да настроя телефона към даден принтер и да принтирам примерно някви документи.Имам принтер който е мрежови и е вързан към рутера и от компютъра през wi-fi си печатам квото ми трябва без кабел.Има ли същата възможност и от телефона?Защото в настройките за принтер на телефона има само да търси май wi-fi принтер.Благодаря предварително.
Принтиране с Iphone
Хора, някой да е принтирал с айфон (конкретно може 4 S)?! Какво е нужно освен AirPrint поддържащ принтер?! Някакъв гайд?!
-
Re: Връзка с принтер
Аз така и не успях въпреки,че има много приложения за мрежови принтери свалял съм ги почти всички и с никое не иска да принтира.С 4-ка съм.
Работят си "като Слънце" тези принтерски софтуери. Но трябва принтерът да е "подходящ" и разбира се - и мрежовата инфраструктура да е настроена както трябва. Например: всеки стандартен/истински МРЕЖОВ принтер - работи. От останалите - зависи как е свързан към съответния рутер... най-добре към Apple AirPort "накакъв" или Apple Time Capsule, на неговото USB. Иначе на разни шернати принтери през Прозорци или разни псевдо мрежови принт-сървъри - няма да стане. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Казал ти е някой, че през джамовете не става. Карате ме да се търкалям от смях. Я, прочети си собствения подпис.
"Мисля-значи съществувам"
Ползвам HP DESKJET INK ADVANTAGE 4615 CZ283C нисък клас мултифункционално устройство,и мога да кажа че се държи отлично.С нормален рутер съм-LINKSYS E2000 и върви идеално.При положение че ти е възан към мрежата би трябвало всичко да е наред и да можеш да принтваш през ябълката.
ps.Нямам проблеми с прозорци и стени
ps.Нямам проблеми с прозорци и стени

iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Именно де. ОК... и там става. Не ми е трябвало - не съм го пробвал. Просто при шернатите ресурси (вкл. и принтери) има разни варианти за проблеми с настройките в Прозорците, да кажем с файъруол и др. подобни, които нямам намерение да обяснявам. Във всеки случай аз досега каквото ми е трябвало до сега от тези принтерски програми, все е ставало и си работят. Останалото е въпрос на ЗАУ (ЗадАпаратно Устройство).Alxx написа:Казал ти е някой, че през джамовете не става. Карате ме да се търкалям от смях. Я, прочети си собствения подпис.

Противоречиш си с предния ти пост, ама айде, да не разводняваме. Ако имаше функция "следвай" във форума, щях да съм ти абонат. Способен си да ми докараш инфаркт от смях.mitku написа:Иначе на разни шернати принтери през Прозорци или разни псевдо мрежови принт-сървъри - няма да стане.
"Мисля-значи съществувам"
А ти пък си ми в личния Игнор... то от твоите мнения няма нито едно, което да е по същество и да помага на някой - само тролене... от-до. Естествено, че който прави нещо, може и да сгреши. И съответно веднага изникваш ти, за да изтролиш поредния СПАМ. За разлика от теб, аз пиша това, което може да е от помощ на хората... естествено - понякога има и грешки или както в случаят по-горе, да не съм се изказал правилно или до край (факт! - последното ми изречение от първото мнение по-горе не е вярно точно така казано, а е трябвало да се направят уговорките от второто ми мнение). Но има един лаф: който може - помага (като се случва и да сгреши)... а който не може - критикува. Но ми дреме на шнура и изобщо не ти се връзвам. Хайде - жифф и здрафф.