Проблем при свързването с компютър
-
Проблем при свързването с компютър
Става дума за Jailbrake-нат
iPhone 4S,
5.1.1,
Firmware:3.4.01
Имам проблем когато се опитам да го свържа с компютъра ми (и съответно с iTunes).
Когато го вкарам в USB-то ми дава че устройството е неразпознаваемо и има проблем.И по- конкретно:
Дава ми Error code 43.
Надявам се някой да помогне!
iPhone 4S,
5.1.1,
Firmware:3.4.01
Имам проблем когато се опитам да го свържа с компютъра ми (и съответно с iTunes).
Когато го вкарам в USB-то ми дава че устройството е неразпознаваемо и има проблем.И по- конкретно:
Дава ми Error code 43.
Надявам се някой да помогне!
-
Re: Проблем при свързването с компютър
Мислите ли, че проблемът наистина е от кабела?Винаги съм го ползвал с този кабел и преди да му направя Restore с redSnow винаги си се свързваше безпроблемно с iTunes.
Сега като го включа с този кабел към компютъра си се зарежда, тоест има връзка.Като го включа към стената да се зарежда пак има сигнал.Аз все си мисля, че е нещо от restorе-а който направих.Струва ми се, че откакто го направих оттогава започна да ми прави този проблем.
Сега като го включа с този кабел към компютъра си се зарежда, тоест има връзка.Като го включа към стената да се зарежда пак има сигнал.Аз все си мисля, че е нещо от restorе-а който направих.Струва ми се, че откакто го направих оттогава започна да ми прави този проблем.
Трябваше още в началото да споменеш, че се е появил след рестор през Redsn0w - това подсказва и къде да търсиш причината.
-
Някакъв съвет?Има ли в момента Jailbrakе oт Evasion за iOS 6.1.2 ?
Ако го ъпдейтна до 6.1.2 и го Jailbrake - На с този инструмент на Evasion дали ще са наред нещата ?
Ако го ъпдейтна до 6.1.2 и го Jailbrake - На с този инструмент на Evasion дали ще са наред нещата ?
Да, точно това трябва да направиш.
-
А няма ли някакъв друг вариант, при който не се налага да ъпдейтвам, ресторвам и т.н ? Просто откакто му направих рестор, не бях го свързвал с iTunes и скоро исках да го свържа с компютъра(Не с iTunes) за да си сваля някои видеоклипове и снимки и за голямо нещастие се появи този проблем.Сигурно ви е ясно, че нямам никъде Backup(през iTunes ставаше много бързо), пробвах през iCloud(чрез Wifi), но явно 32 ГБ клипове и снимки идват множко и отнема изключително много време.
Та, силно ме интересува дали мога да направя свързването по друг начин освен с Update до 6.1.2 ?
Та, силно ме интересува дали мога да направя свързването по друг начин освен с Update до 6.1.2 ?
-
Не мога да ги запазя, понеже се случва същото нещо както и с iTunes - Просто нищо не се случва!Не ми го разпознава, казва ми че устройството е неоктриваемо и т.н. , и т.н. .
Реално телефонът може само и единствено да се зарежда от USB, но не може да се свърже софтуерно с абсолютно нищо.
Реално телефонът може само и единствено да се зарежда от USB, но не може да се свърже софтуерно с абсолютно нищо.
Пробваш на друг компютър - ако положението е същото, нямаш друг вариант, освен рестор.
-
Искам да попитам още нещо.Вчера го пуснах да прави Backup на iCloud през wifi.Около 3 часа протече процеса и след това реших, че всичко трябва да е запазено, но днес сутринта се логнах в icloud.com и видях, че там има само 7 папки : Mail,Contacts,Calendar,Notes,Reminders,Find My iPhone и iWork.
Много странно.На мене основно ми трябваше за да си запазя видеоклиповете и снимките, които имам в момента.Но току-що прочетох в свойствата на iCloud->Photo Stream и там след като съм дал ON пише : Photo Stream automatically uploads new photos to iCloud and downloads them to all of your devices when connected to Wi-Fi.
Аз реално вчера я стартирах тази услуга, което спред мен значи, че от сега нататък ще се случва това(автоматично качване на снимки и клипове в iCloud като съм на място, където има Wi-Fi).
Изглежда, единственият ми вариант е да отида някъде, където има Wi-Fi, да си кача нещата в Dropbox Или Skydrive и тогава да Ъпдейтвам.
Много странно.На мене основно ми трябваше за да си запазя видеоклиповете и снимките, които имам в момента.Но току-що прочетох в свойствата на iCloud->Photo Stream и там след като съм дал ON пише : Photo Stream automatically uploads new photos to iCloud and downloads them to all of your devices when connected to Wi-Fi.
Аз реално вчера я стартирах тази услуга, което спред мен значи, че от сега нататък ще се случва това(автоматично качване на снимки и клипове в iCloud като съм на място, където има Wi-Fi).
Изглежда, единственият ми вариант е да отида някъде, където има Wi-Fi, да си кача нещата в Dropbox Или Skydrive и тогава да Ъпдейтвам.
Да, няма да е лошо да се подсигуриш за всеки случай и да имаш и резервен вариант.
Колеги за да не пускам друга тема понеже имам сходни питания , инсталирах си айклауд панел с някакви пинизи за ХП ,но не мога да го стартирам пускам го и ми излиза съобщението за грешка и don`t send и го затваря какво да направя за да ми ъплоудва снимките ?
Клауд панел-а не работи на хр, а от глиста нагоре. Качи си ги ръчно.
"Мисля-значи съществувам"