Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Collapse86 написа:Незнам,защо но всеки смс,който получа ми звъни по два пъти,а на настройките в Notifications repeat alerta си е на ones,интересното е,че ако го дам на twice смс го оповестява 3-пъти,и на Iphone 5 и 3gs с 6.1.2 ми е така.Също така и снимките на HDR, когато правя снимка ми прави по 2 снимки на 5-цата.Еми ако си поръчам един телефон от Macstore-а ще дойдат ли два? Моля за някво решение на проблема.
Значи, за снимките са ти го обяснили. Но за повторението на смсите - нормално е. Получаваш смс и ти сигнализира един път. Дал си му настройка да го повтори един път - сигнализира втори път. Като му дадеш да го повтори два пъти: ще ти сигнализира един път за смс и после още два пъти за напомняне Така че всичко си е до настройки и е съвсем нормално да сигнализира толкова пъти
Не знам дали някой е обърнал внимание ,но е премахнат HOT SPOT-а в 6.1.2 или аз имам проблем в намирането.Някои може ли да помогне за решение на този проблем?