Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Здравейте на всички,
Имам нужда от спешен съвет.
Става въпрос за iPhone 4 заключен към о2 Англия с най-новата верися на iOS.
Възможно ли е да работи с гевей и ако да от къде да си го купя. На всякъде пише че гевей картите работят до 5-та версия на iOS
Предварително благодаря
За съжаление, не е възможно да работи с Gevey, няма такъв gevey, за сега, който да може да отключи iPhone 4 с iOS 6+. Единственият вариант остава фабричното отключване (ако телефонът ти не е в черният списък).
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
Случва се това често и затова е добре преди да си купите какъвто и да било телефон най - малкото е поне да проверите към кой оператор е заключен, беззначение какво Ви казва продавача.
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
Не братле явно не си разбрал. Проблема е такъв че телефона си работеше до днес но моя авер е натиснал бутона за ъпдейт и е започнало да се ъпдейтва. След което започнало да мига бялата ябълка само. И телефона си влиза в Recovery и в DFU mode но какво от това нямаме бекъп да го върнем ползван е преди 6 месеца и на компа койте е закачан е имало вируси и са го преинсталирали така че нямаме бекъп. Някакви идей да ми дадеш какво мога да му помогна.
Гевея зависи не само от бейзбенда, но и от фирмуера
Т.е. не е задължително да работи и на 6.1.2.
Търси нов да пробваш, такъв, който със сигурност бачка на 6.1.2 или сваляй.
pvon написа:имам 4ка и го ъпдейтнах до 6.1.2, като съм запазил бейсбанда до 4.10.01. сега обаче не работи с гевей. някакви идеи?
Направи следното:
Постави сим карта в Телефона с gevey и го изключи, като го включиш отиваш settings>phone>sim applications и иазбираш english. По този начин се подкарва ръчно gevey от по - старите. Те понякога имат такъв проблем( тези със 112), че сами не искат да се активират.
Здравейте нов съм в форума! Днеска ми пристигна Iphone 5-та(от Испания) кодирана към Vodafone Ireland. Отключих си тела с R-SIM 8 Super Smart Memory Blue Classic unlock и нямам никакъв проблем с разговорите.Проблемът ми е 3G-то. Когато е на пуснат Cellular data няма 3G. Като пусна Cellular Roaming(мисля че така беше) и се появява. Та въпроса ми е нормално ли е това и ако не е какво трябва да направя за да го оправя.Мерси предварително и поздрави!
Здравейте имам проблем и се надявам някой да помогне. значи купих си гевей ултра с а айфона е 4с версия 6.1.1 глобул. слагам я правя всичко което трябва и всеки път ми пише NO SIM каквото и да направя. съвети?
Вкарваш кода,кликваш на "Send">"Accept" и бързо вадиш Gevey заедно със Бялата карта!
Поставяш,заедно Gevey със Мтелската карта и пак кликваш на "Accept" (Явно не поставяш както трябва картите или Мтелската карта ако е срязана е дефектирала ).
hristo9345 написа:Слагам бялата карта пиша 7 цифрения код изключвам телефона слагам мтелска карта пускам телефона пише searching и след 10 секунди изписва no sim
Здравейте,
Купих си телефон от САЩ на оператор Sprint и го отключих със Gevey карта.Прибрах се в България и мога да говоря по него без проблеми,но телефона не ми позволява да изпращам СМС(а мога да получавам) и също не мога да се конектна към интернет чрез мобилния си интернет,а през wi-fi няма проблеми.
Някакви идеи?
Мерси.
Здравейте,
Имам iPhone 5 6.1.4 locked by Sprint. Купих си това: http://www.ebay.com/itm/390625601900?ss ... 1439.l2649
следвам всички стъпки, но не става. Най-доброто до което стигнах е да хване сигнал за 1 минута и отново 'No Service'. Има ли вариант за отключване изобщо? Какво да правя?
Пише, че дори и 3g ще ми работи, а в момента не мога да хвана дори сигнал. Като включа телефона пише Waiting for activation и след малко пише, че телефона не може да се активира..и стои на 'No Service'