Untethered Jailbreak iOS 6.0 до 6.1.2 - evasi0n
Re: Untethered Jailbreak за iOS 6.x.x- evasi0n
И какво като няма !
Не може да питам ли !!!!
Може някой да мерне някъде дата и да я напише !!!!!!
За да знам до кога мога да си ъпдейтна тела !!!!!!!!!!!
Представи си, че аз не се ровя по тея форуми и не знам къде да гледам и за това питам тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не може да питам ли !!!!
Може някой да мерне някъде дата и да я напише !!!!!!
За да знам до кога мога да си ъпдейтна тела !!!!!!!!!!!
Представи си, че аз не се ровя по тея форуми и не знам къде да гледам и за това питам тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Д ще се загуби! Ако ще качваш 6.1.2 то не връщай бекъп.Lupe_Fiasco написа:Колеги аз съм с iPhone 4 iOS 6.1 джейлнат е с evasion.В iTunes ми показва,че има ъпдейт 6.1.2 въпроса ми е ако ъпдейтна ще се загуби ли джейлбрейка?
- Lupe_Fiasco
Ясно,а защо да не връщам бекъп?
iPhone 5 16GB black iOS 8.1.1 ФО
- Lupe_Fiasco
Прочетох в темата както ти каза,че не се прави ъпдейт,а само рестор.Демек да си изтегля 6.1.2 и да го ресторна нещо такова ли искаш да ми кажеш?
Не нещо такова, а точно това.
- Lupe_Fiasco
Аха ясно,а как става цаката с тоя рестор?Да не спамя постоянно тук ако може дай ми темите в които да прочета повече или ако ти се занимава на лично ми напиши как стоят нещата. 

Някой има ли проблеми с батерията? Доста по-бързо ли се изтощава отколкото преди използването на evasi0n?
Lupe_Fiasco написа:Аха ясно,а как става цаката с тоя рестор?Да не спамя постоянно тук ако може дай ми темите в които да прочета повече или ако ти се занимава на лично ми напиши как стоят нещата.
Ако телефона ти е джейлнат и искаш на минеш на 6.1.2 свали си от форума официалния фърмуер.
Вкарай телефона в ДФУ...и дай рестор с официалния фърмуер.
След това ако ще джейлваш 6.1.2 с evasi0n следвай инструкциите на стр.1
Надявам се да съм бил полезен.
Поздрави
iPhone 4s 16Gb Black Jailbroken iOS v6.1.1
iPhone 5 16GB Black iOS v6.1.2
iPhone 5 16GB Black iOS v6.1.2
- Lupe_Fiasco
Полезен си за Благодаря за което!Понеже съм начинаещ в тези работи не всичко ми стана ясно.Значи телефона е джейлнат,ама какво е това ДФУ в което да вкарам телефона? и ще ми се запази ли всичко като дам рестор с официалния фърмъуер?
Моля не цапайте тук! Има си теми за начинаещи: viewtopic.php?f=32&t=25438&start=0
След джейл на Iphone 5 6.1.2 ми крашват WhatsApp(ver 2.8.7) и Tapatalk(ver 1.15.1)
Някой да има същият проблем?
iPhone 4 iOS4.1 JB Ф.О
iPhone 4S iOS 5.0.1 JB Ф.О
Колеги, аз съм с 4S 6.1.2 - 3.4.02, ФО, въпроса ми е ако го джейлна до 6.1.2 после щом не трябва да връщам бекъп няма как да запазя контaктите си и т.н, нали ?
iPhone 5 6.1.4 X-SIM
демек да направя бекъп през iTools, да джейлна и да ресторна всичко през него след това ?
П.С Само дето нещо не виждам опция за бекъп... мога да видя бекъп файловете от iTunes, но не виждам отделна опция за бекъп изцяло през iTools.....
П.С Само дето нещо не виждам опция за бекъп... мога да видя бекъп файловете от iTunes, но не виждам отделна опция за бекъп изцяло през iTools.....
iPhone 5 6.1.4 X-SIM
- The Shaman
- supporter
Най-добре намери някой да го направи вместо теб! Приятелски съвет.
аз честно казано, по евтините програми смятам да си ги плащам ако успея да си регистрирам дебитната карта де... пък и аз го ползвам главно заради iPod-a, но все пак с джейл си е друго... по скъпите приложения като някои игри и навигации са си бонус....
iPhone 5 6.1.4 X-SIM
vuralj написа:След джейл на Iphone 5 Ф.О. 6.1.2 ми крашват WhatsApp(ver 2.8.7) и Tapatalk(ver 1.15.1)
Добавявам и Filmic Pro към списъка,някой няма ли да тестава и да каже.Направих чист рестор+джейл без бекъп,но проблема остана същият.
iPhone 4 iOS4.1 JB Ф.О
Аз съм с iPhone 4 6.1.2. Направих абсолютно същото като теб преди няколко дни - чист рестор + джейл без бекъп, но нямам абсолютно никакви проблеми с WhatsApp и Tapatalk. Дано все пак някой с iPhone 5 също ти отговори.
Filmic Pro и при мен крашва,но при други нямам проблеми.
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
От няколко дни направих рестор на iphone 4 6.1.2 и забелязвам ,че от време на време забива обхвата има чертички има 3g обаче нито мога да се обаждам нито да имам нет телефона е заключен към мтел и работи с мтелска карта някой има ли подобен проблем същото така има и джейл
Днес джейлнах моя 4S 6.1.2 - 3.4.02, ФО без да му правя рестори и т.н всичко мина без проблеми..... и си работи телефона. Проблем ли е, че не съм го ресторнал преди джейл ?
П.С Не знам защо като изтегля някое приложение от нета и тръгна да го качвам ми изписва примерно "iUploader не може да се инсталира"
П.С Не знам защо като изтегля някое приложение от нета и тръгна да го качвам ми изписва примерно "iUploader не може да се инсталира"
iPhone 5 6.1.4 X-SIM
Ако беше прочел-първия пост докрая щеше да разбереш защо?
прочел съм го разбира се..... в рестора ли е проблема ? или Appsync-a.... него не го намерих в сидия за версия 6.x.x има го само до версия 5.0+
iPhone 5 6.1.4 X-SIM
Не мисля така но след като ти казваш няма да споря!
Добавяте репо :
Код:
repo.insanelyi.com или apt.25pp.com или www.sinfuliphonerepo.com
И добавяте :
Код:
AppSync for IOS 6.0