това даже не ги сваляBad Boy написа:viewtopic.php?f=22&t=48373&start=0&hilit=vShare
Installous 5
Re: Installous 5
-
при мен си работи, само дето от време на време не ще да сваля, но вече имам 2 свалени приложения
vShare имам предвид.
vShare имам предвид.
IPhone 3gs ios 6.1 ФО
И аз имам същия проблем , нямам идея защо така става . Пробвах със AppCake+ и Zeusmos и двете програми дават грешка като пробвам да инсталирам нещо.bozdogana написа:Пробвах ги единствено само Zeusmos сваля приложенията но всяко свалено което пробвам да инсталирам всеки път ми казва Installation faild... ???
Някой има ли идея защо е така за протокола със iphone 4 съм 6,0,1 със джейл.
На мене нещо не ми намира "Zeusmos" въпреки че съм добавил "repo.uhelios.com" ???
и на мене, апп тракер и той спрян от къде да тегля аппсове някакви идей?
Personal portfolio www.tektrob.com | Игри | iPhone 4G 32GB | Macbook Pro 15
http://ipastore.me алтернативен сайт досущ като apptrackrAssA написа:и на мене, апп тракер и той спрян от къде да тегля аппсове някакви идей?
repo.ipastore.me или cydia.xsellize.com
Аз си свалих "Zeusmos" от ihacksrepo.com ,но имам същия проблем с инсталирането на приложения.kikimor написа:На мене нещо не ми намира "Zeusmos" въпреки че съм добавил "repo.uhelios.com" ???
-
Колеги да питам нещо ..... На началния екран имам installous от стария собственик, но като го отворя и вътре ми пише някакви работи и горе в дясно само Settings, а когато отворя търсачката и напиша нещо ми пише API Error ... какво да направя :Х :? пробвах и пак да въведа репо cydia.hackulo.us но не ми дава смисъл пиша го и ми пише " Verification Error. A server with the specified hostname could not be found" или отварям сорса нали Hackulo.us и в него няма нищо... Пиша в търсачката на Cydia installous и там няма нищо :Х ??? Благодаря предварително!!!
Или по-точно казано ,"Инсталоса" е в миналото ,не работи за жалост.Търси алтернативи ,има в изобилие.Ако не ти е ясно пиши ,ще помогнем.
-
Изобщо не ми е ясно колега :Х Ще бъда благодаренн ако ми се помогне!!!
аз имам малък проблем дава ми API error и пробвах по няколкото начина нищо не помага я споделете идей...Благодаря предварително
Не ми казвай какво да правя,да не ти кажа къде да идеш.
Все още неразбралите да четат тук: viewtopic.php?f=30&t=48315
Темата е приключена.
Темата е приключена.