Здравейте колеги, имам проблем с 4ката от 2 дни имам проведени около 20 входящи разговора и 3 пъти ми се случва като ми се обадят да не мога да дигна. Плъзгам слайт то анслър но тъча не реагира а телефона продължава да звъни и като спрат да ме търсят се орпавя или ако затворя аз от копчето горе. Това се получи след като преди 1 седмица го джеилнах а преди 4-5 дни като излезе 6.1 пак го ъпнах до 6.1 и джеилнах отново с evasi0n. На 99% съм сигурен че е от джеилбрейка, но някой друг има ли подобен проблем ?
п.с. не ми се иска да махам джеила само заради навигацията че си я ползвам...и пак да повторя проблема не го прави всеки път за 20 входящи 3 пъти ми го направи.
iPhone 4 замръзва при входящо повикване
Re: iPhone 4 замръзва при входящо повикване
С моята 4ка ми се появява това от време на време също при положение, че съм с 4.3.3 

Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Тоест чакаме от Ейпъл да пуснат фикс ?
Това го прави и на 5.1.1!kawabiker написа:Не е джейла, а си е от 6.1
Колега и ти ли си го джеилнал със evasi0n защото проблема ми се появи веднага след джеил ?
Не е от джейла,5.1.1 е с absinthe.
При мен мисля че е от джеила