Излезе IOS 6.1

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
Salvor

Re: Излезе IOS 6.1

Мнение от Salvor »

Използвам iPhone 5 на Мтел. Когато говоря 3G-то е изключено, пуснати са Wi-Fi и GPS. Случи ми се даже телефонът да не може да звънне, като изписваше провален разговор, може би защото нямаше обхват (беше на 1-2 чертички) , а човек до мен с друг телефон (Нокиа Аша на Мтел) беше на пълен обхват и си говореше без проблем. Но по-фатално за мен е, когато съм вкъщи и има силен обхват (3-4 чертички) разговорът, на моменти, да прекъсва и съответно аз не чувам през това време другата страна или тя мен. Чудя се от какво може да е и ми се струва, че преди ъпдейта до 6.1 този проблем го нямаше. Мисля да сменя все пак сим картата. Според вас дали може да се дължи на нещо друго, по-скоро хардуерно?
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Не е хардуерен според мен, защото аз също откакто минах на 6.1 и 3г-то ми го намира много по-бавно, отколкото на 6.0.1
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
Максим_Костадинов

Мнение от Максим_Костадинов »

Не напразно са пуснали 6.1.1 ! Слагайте нея и би трябвало да нямате проблеми !
Iphone 4s 16 GB iOS 6.1 Бял,заключен към Мтел
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Е, да... ама - не. Все пак 6.1.1 го има само за 4S. Което е малко странно самО по себе си. Би трябвало да го пуснат и за другите устройства щом и 5-цата има подобни проблеми. Иначе като се замисля, май наистина с 6.1 обхватът на уайърлеса беше по-зле, а с 6.1.1 е както преди на 5.1.1. Иначе на другите ми устройства (иПад 2 и иФон 3ГС) с 6.1 не съм забелязал да има подобен проблем. А явно според Епъл не би трябвало да го има и на 5-ца. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
stasi72

Зареждане индикация

Мнение от stasi72 »

Зравейте колеги.
Имам питане днес смених ios 4 с 6.1 на iphon 4
Като го сложих да се зрежда не излезе звук и не показва батерията в изгасено положение.
При ios 4.2.1 го нямаше този проблем и се виждаше кога е заредена.
Това нормално ли е или има някакви настройки .
sasho2210

Мнение от sasho2210 »

Голяма сага стана с 4s покрай този ъпдейт до 6.1 и после за дни набързо до 6.1.1 Явно има значение не само модела защото сума хора продължават да имат проблеми освен с мрежата с бързо падане на батерията и загряване на телефона.
Sovar

Мнение от Sovar »

Няколко дена съм с 6.1.1 и всичко е наред. Даже батерията държи стабилно много. Проблем с обхват нямам, прегряване също.
Аватар
k_rukov
Обратна връзка:

Мнение от k_rukov »

Здравейте , аз съм с iPhone 5 fw 6.14. Обаче съм с т-mobile ( понеже гледам пишете за мтел и глобъл и не знам има ли значение та да го спомена ) с 4g съм ( ако е от значение ), в USA го ползвам ( ако е от значение )
Та въпроса ми е дали мога да jailbreak-на телефона и има ли някъде описано като за малоумник как става ?

П. П. Стария ми телефон е iPhone 2g и отдавна не съм влизал в форума и не съм се интересувал как стават нещата.
Smoke Tyres , Not Drugs
victor11

Мнение от victor11 »

Не може.
Публикувай отговор