Sovar написа:+1 и от мен.
Ако продължават с тази тенденция, ще мина на друг производител. Другите дърпат бая, а аз не виждам поне нещо иновативно. Не говоря за холограми и 5 инча дисплей. Много стабилен iOS, но нещо ми липсва вече. Очаквам тази година какво ще изкарат и ако не ми харесва, ще се наложи да ги сменям. Поне да пробвам нещо друго, винаги човек може да се върне

Какво ти липсва? Какво дърпат? Просто вдигат много шум. Сложили 4 ядрен процесор и направили 5 инча екран и кво? Ти на тва ако викаш дърпане... ааа извинявай, вкарват супер яките софтуерни глезотии, нищо, че ОС-а е неоптимизирана, нестабилна и несигурна... последно четох тема в андроид форума на пропищяли хора, които само чрез известие от центъра изпращат, без въпроси и начин да се усетиш и без да отчете в изходящи съобщения, смс-чета, всяко на стойност 5лв без ддс. И след година устройството ти няма да получи ъпдейт, защото те трябва да "дърпат" и да си продадат телефона с по-бързия процесор.
Знаеш от историята, че няма да видиш 10 различни дизайна на iPhone всеки с по 10 разновидности в цветовата гама.
С 5-цата успокоиха недоволните, които смятат 3,5 инча за прекалено малък дисплей. Пуснаха и lte, което в развитите страни си е голям плюс. Какво друго им остава да направят? Да сложат nfc? Реално погледнато за момента това не е необходимост. Или да започнат да правят като другите производители? Да увеличават екраните всяка година, докато телефоните им не се слеят с таблетите и да тъпчат телефона с ресурси, без да съобразят, че трябва да мислят и за живота на батерията, но и от които ти така или иначе не се нуждаеш, защото iOS е достатъчно оптимизирана и стабилна.
Тая година ще изкарат 5S. И разликите му с 5 ще са, като разликите между 3г-3гс и 4-4с. Така, че можеш още от сега да започнеш да си търсиш марка, която да те задоволи. А ако просто ти е омръзнала iOS е по-уместно да пишеш
тук
@
moloko, недей да генерализираш нещата по такъв начин "типично за Apple user" Освен, че хвърляш потребителите на Apple в лоша светлина, съвсем не е и истина! Влез само в андроидския форум и виж колко болни хора има, хванали "господ" за *** (устройство с надпис самсунг) в ръка. За останалото съм съгласен с теб.
По темата: Настроен съм скептично към тези слухове.