iPhone Math 4.8" екран

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
VLa-wot

iPhone Math 4.8" екран

Мнение от VLa-wot »

iPhone Math с 4,8" екран идва през юни, твърди слух

Изображение

Слуховете за следващите мобилни продукти на Apple не са малко през последните дни, но това не е всичко. Най-новият идва от китайското издание China Times, което пише, че през юни ще видим iPhone с 4,8" екран, който ще се нарича iPhone Math. През последните няколко години обаче представянето на нови модели от смартфона на Apple става все през есента, но пък не е изключено компанията да промени навиците си.

От друга страна, слуховете за нови продукти в серията iPhone стават прекалено много. Освен за iPhone Math се говори за още два модела през тази година - за iPhone 5S и за по-евтин модел. China Times допълва, че iPhone 5S ще се появи преди празниците в края на годината и ще има 12МР камера, а евтиният iPhone ще бъде представен през лятото заедно с iPhone Math.

Източник: http://www.mobilebulgaria.com/news/2577 ... върди-слух
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Re: iPhone Math 4.8" екран

Мнение от hovi »

ipad nano
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

hovi написа:ipad nano
Без CALL ? =))
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Епъл ще берат ядове ако продължават НАРОЧНО да не включват Телефонното приложение във фамилията иПад. Вярно е, че тъй си спестяват вътрешната конкуренция и пробутват повече иФони, вероятно и отделно и иПад-и на едни и същи хора... може би. НО всички Андроид таблети си имат телефонно приложение и от това печелят доста повече най-вече нови клиенти според мен... за разлика от Епъл. Досега мисля, че Епъл имаха вътрешна полза, но в дългосрочен план, за в бъдеще - ще загубят ако продължават тази политика и мисля, че е наложително вече да я променят и да почнат да слагат Телефонно приложение И при иПад-овете. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Sovar

Мнение от Sovar »

OMFG! :D
borko444

Мнение от borko444 »

mitku написа:Епъл ще берат ядове ако продължават НАРОЧНО да не включват Телефонното приложение във фамилията иПад. Вярно е, че тъй си спестяват вътрешната конкуренция и пробутват повече иФони, вероятно и отделно и иПад-и на едни и същи хора... може би. НО всички Андроид таблети си имат телефонно приложение и от това печелят доста повече най-вече нови клиенти според мен... за разлика от Епъл. Досега мисля, че Епъл имаха вътрешна полза, но в дългосрочен план, за в бъдеще - ще загубят ако продължават тази политика и мисля, че е наложително вече да я променят и да почнат да слагат Телефонно приложение И при иПад-овете. :-w

За АНДРОДРУСАНИТЕ да поясня. APPLE е начин на живот, мислене, класа , морал и любов. Всеки уважаващ себе си и зряло мислещ човек на този свят знае за какво говоря.
Както по голямата част от APPLE обществото имат поне по 3 продукта APPLE като: iPhone - за телефон, iPad - за по лека мобилност и и друго домашно устроиство и никога не се е замислял защо в iPad-a му няма телефонен модул ,защото е нелепо и неудобно. Това е присъщо само за АНДРОДРУСАНИТЕ и оооо да цената!........да да цената. Това че не могат да си позволят качествен и надежден продукт даже и да си закупят две устроиства , е вина на самите тях не на другите. Apple си знае работата
Аз лично подкрепям идеята iPhone да си е iPhone ,iPad да си е iPad.
Няма как да имаш всичко в едно.
Много слешно ми изглежда когато видя някой ANDRОДРУСАН да извади нещо ,като таблет и да си скрие цялата глава за да проведе един разговор. Та това е супер смешно и ненормално. Не го разбирам. Даже и Microsoft не си го позволяват.
[url=callto://sivoo4ka]skype[/url]
moloko

Мнение от moloko »

За АНДРОДРУСАНИТЕ да поясня. APPLE е начин на живот, мислене, класа , морал и любов. Всеки уважаващ себе си и зряло мислещ човек на този свят знае за какво говоря.
Ако APPLE по някаква причина спре да предлага Iphone или изчезне от пазара вие сигурно ще сложите край на живота си - спрямо горното изказване "APPLE е начин на живот" . Типично за притежател на APPLE устроиство - зомбиран и заслепен до дупка. Въпреки че и аз ползвам този продукт такива изказвания ме карат да съжалявам тези които ги изказват . Това е не просто APPLEоДРУСАН ами и психопатия в напреднал стадий.

APPLE e просто една компания имаща за цел само и единственно печалба печалба печалба печалба печалба печалба печалба печалба чрез един добър и качествен продук несъмнено , но напоследък с изоставащи характеристики.
Продуктите им са само и единствено начин за постигане на ПЕЧАЛБА и нищо повече. Това е просто един продукт - разберето го ПРОДУКТ. Колкото по-рано толкова по-добре за вас. В никакъв случай не позволявайте на един ПРОДУКТ да ви диктува "начин на живот, мислене, класа , морал и любов"(чувате ли се - изумен съм просто)

В най скоро време зомбитата като вас ще бъдат крайно изненадани от това което ще бъдат принудени APPLE на направят със своята продуктова линия . Не е възможно при този пазар с падащи печалби да продължиш да се дължиш "високомерно" с клиентите си .
iPhone 4 ,6.1, BB 4.12.05 , Jailbreak evasOn 1.2, ФЗ Глобул
Пазаруване от "eBay" , "sportsdirect" и др. контак на лично.
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

moloko написа:
Ако APPLE по някаква причина спре да предлага Iphone или изчезне от пазара вие сигурно ще сложите край на живота си - спрямо горното изказване "APPLE е начин на живот" . Типично за притежател на APPLE устроиство - зомбиран и заслепен до дупка. Въпреки че и аз ползвам този продукт такива изказвания ме карат да съжалявам тези които ги изказват . Това е не просто APPLEоДРУСАН ами и психопатия в напреднал стадий.

APPLE e просто една компания имаща за цел само и единственно печалба печалба печалба печалба печалба печалба печалба печалба чрез един добър и качествен продук несъмнено , но напоследък с изоставащи характеристики.
Продуктите им са само и единствено начин за постигане на ПЕЧАЛБА и нищо повече. Това е просто един продукт - разберето го ПРОДУКТ. Колкото по-рано толкова по-добре за вас. В никакъв случай не позволявайте на един ПРОДУКТ да ви диктува "начин на живот, мислене, класа , морал и любов"(чувате ли се - изумен съм просто)

В най скоро време зомбитата като вас ще бъдат крайно изненадани от това което ще бъдат принудени APPLE на направят със своята продуктова линия . Не е възможно при този пазар с падащи печалби да продължиш да се дължиш "високомерно" с клиентите си .
+1 L-)
Mr. Bean
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

borko444 написа:... защо в iPad-a му няма телефонен модул ,защото е нелепо и неудобно...
iPad 3G/4G си ИМА "телефонен модул". Всъщност - няма "телефонен софтуер". Дори за iPad 1 3G има и хак/софтуер, но за по-новите - няма. Т.е. на iPad 3G/4G не му липсва нищо като хардуер, всъщност и за софтуер по принцип не би му било никакъв проблем (както се вижда), но е въпрос на "политическо решение", че шефовете на Епъл нарочно са решили да го махнат. Защо?!? @-)
Най-вероятно за да не си правят вътрешна конкуренция с iPhone, както казах и по-горе. Така че - аз при всички положения бих искал да спрат да ми режат телефонното приложение, пък никой не ме кара да го ползвам ако не ща. И на мен ми изглеждат доста смешни хората с разни Андроид таблети, които ползват като телефон, но туй си е друга бира. :-w

П.П. moloko, gogo68
+1 L-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
ircninja
supporter

Мнение от ircninja »

gogo68 написа:
moloko написа:

+1 L-)
+1 и от мен L-)
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
Sovar

Мнение от Sovar »

+1 и от мен.

Ако продължават с тази тенденция, ще мина на друг производител. Другите дърпат бая, а аз не виждам поне нещо иновативно. Не говоря за холограми и 5 инча дисплей. Много стабилен iOS, но нещо ми липсва вече. Очаквам тази година какво ще изкарат и ако не ми харесва, ще се наложи да ги сменям. Поне да пробвам нещо друго, винаги човек може да се върне :D
mafozi

Мнение от mafozi »

+2 L-)
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Steve просто го няма...
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

donchos написа:Steve просто го няма...
+10
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
berry3gs

Мнение от berry3gs »

Аз след някой ден ще си разменя айпод тъч-а за един нексус ... нещо ми омръзна ... нооо винаги мога да се върна
Sovar

Мнение от Sovar »

donchos написа:Steve просто го няма...
Колкото и да се говори, че това са пълни глупости и не се усеща липса и т.н. не съм съгласен. За мен iPhone 5 е доста слабо представяне след като Steve си замина. Повече цветове и тънкана не прави един "уред" велик и конкурентно способен. Знаем какво може Apple и за това сме още с ябълки в джобовете, но в момента Apple непоказват много защо имат толкова фенове на продуктите им.
Soze

Мнение от Soze »

С две думи колеги ! Два пъти се опитвам покрай iPhone да имам и самсунг с андройд .
Първия път даже не му сложих и сим и го захвърлих в шкафа SGS3 таман му излезе модела много ме от лъсна тази големина а бях с 4S ! Още веднъж се пробвах и с SGS3 mini но вече бях с 5ца задържах го две седмици и просто не видях нищо което да ми трябва и да го няма при iPhone но в доста по лесен вариант и го захвърлих и него !
Така че трудно се пада от кон на магаре !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
vladi1

Мнение от vladi1 »

И аз така само че пробвах със СГС2. Изкарах 2-3 месеца и го продадох. Много е трудно да минеш от айфон на друго устройство.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Sovar

Мнение от Sovar »

Тогава явно да не се пробвам =))
galant

Мнение от galant »

Soze написа:С две думи колеги ! Два пъти се опитвам покрай iPhone да имам и самсунг с андройд .
Първия път даже не му сложих и сим и го захвърлих в шкафа SGS3 таман му излезе модела много ме от лъсна тази големина а бях с 4S ! Още веднъж се пробвах и с SGS3 mini но вече бях с 5ца задържах го две седмици и просто не видях нищо което да ми трябва и да го няма при iPhone но в доста по лесен вариант и го захвърлих и него !
Така че трудно се пада от кон на магаре !
@-) OFF Topic:Колега,голямо хвъляне хвърляш,браос.Как ги мятате така,направо не знам.Относно SGS3,апарата не е никак лош,както и ОС-а му.Имам 5-ца,имам и СГС3.Ами и двата си имат плюсове и минуси,и от двата съм доволен по-равно.Някой спец по-горе беше се изказал че нещо си там за парите,за скъпотии и т.н.Не смятам че СГС3 е бюджетен,не смятам че тези които си харесват андроида нямат кеш,и изобщо за какво си купувате тел,за имидж???Не мисля че 1000лв са пари на днешно време за повечето хора(не визирам седмокласници и пенсионери).Ама то голяма работа да отидеш на диско и да извадиш iphone,де де де,патрон голям!
Sovar

Мнение от Sovar »

Като почнете да говорите как всички си взимаме iPhone, че да ги вадим по дискотеките и направо ми се повръща. Да, голяма част го правят, но това е до манталитет и грешно лепнат етикет на Apple като цяло в България. Ходи в Америка или другаде и виж какъв "патрон" е Apple в дискотека или прочие. Грам не ги грее това, по други причини си взимат Apple, HTC, Samsung, Black Berry и т.н.

Това, че в България е важно каква техника имаш, че да си вървежен и то, моля ти се, по телефона се съди човека, е направо смешно!
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

Sovar написа:+1 и от мен.

Ако продължават с тази тенденция, ще мина на друг производител. Другите дърпат бая, а аз не виждам поне нещо иновативно. Не говоря за холограми и 5 инча дисплей. Много стабилен iOS, но нещо ми липсва вече. Очаквам тази година какво ще изкарат и ако не ми харесва, ще се наложи да ги сменям. Поне да пробвам нещо друго, винаги човек може да се върне :D
Какво ти липсва? Какво дърпат? Просто вдигат много шум. Сложили 4 ядрен процесор и направили 5 инча екран и кво? Ти на тва ако викаш дърпане... ааа извинявай, вкарват супер яките софтуерни глезотии, нищо, че ОС-а е неоптимизирана, нестабилна и несигурна... последно четох тема в андроид форума на пропищяли хора, които само чрез известие от центъра изпращат, без въпроси и начин да се усетиш и без да отчете в изходящи съобщения, смс-чета, всяко на стойност 5лв без ддс. И след година устройството ти няма да получи ъпдейт, защото те трябва да "дърпат" и да си продадат телефона с по-бързия процесор.
Знаеш от историята, че няма да видиш 10 различни дизайна на iPhone всеки с по 10 разновидности в цветовата гама.
С 5-цата успокоиха недоволните, които смятат 3,5 инча за прекалено малък дисплей. Пуснаха и lte, което в развитите страни си е голям плюс. Какво друго им остава да направят? Да сложат nfc? Реално погледнато за момента това не е необходимост. Или да започнат да правят като другите производители? Да увеличават екраните всяка година, докато телефоните им не се слеят с таблетите и да тъпчат телефона с ресурси, без да съобразят, че трябва да мислят и за живота на батерията, но и от които ти така или иначе не се нуждаеш, защото iOS е достатъчно оптимизирана и стабилна.
Тая година ще изкарат 5S. И разликите му с 5 ще са, като разликите между 3г-3гс и 4-4с. Така, че можеш още от сега да започнеш да си търсиш марка, която да те задоволи. А ако просто ти е омръзнала iOS е по-уместно да пишеш тук
@moloko, недей да генерализираш нещата по такъв начин "типично за Apple user" Освен, че хвърляш потребителите на Apple в лоша светлина, съвсем не е и истина! Влез само в андроидския форум и виж колко болни хора има, хванали "господ" за *** (устройство с надпис самсунг) в ръка. За останалото съм съгласен с теб.
По темата: Настроен съм скептично към тези слухове.
Teamwork makes the dream work!
stefo?

Мнение от stefo? »

iPhone math ако е, като това на картинката по-горе ще бъде нещо много странно. Сроред мен 4.3" са максимума за един дисплей, а 3.5" на iPhone-а са перфектни освен ако не искаш да гледаш филми, макар че и това не е кой знае какъв минус.
И аз съм на мнение че без Steve Jobs apple не е това което беше преди, но пък iPad mini доказа, че и без помощта на Jobs apple могат да изкарат качествен и удобен продукт.
Както има хора, които са с iPhone и се смята т за Богопомазани, такива има ис андроид и това за никого не е тайна :Д. Но пък за парите, които даваме, ние, използващите iDevice-ове получаваме нещо готово за използване, докато например, хората които са дали немалко пари за едно HTC One X, което е много по-мощно от всеки един телефон на apple трябва или да търпят бъгавия и забиващ sense ui или да търсят някои къстъм ром и секвите гкупости, което според мен си е адската гавра с потребителя, с оглед на това какви пари е дал.
iPhone 4S 16GB mtel..
borko444

Мнение от borko444 »

moloko написа:

1-во. Кой на този свят прави,произвежда нещо(а) с цел без печалба????? Даже и Китайците правят телефони(от iPhone до всички други) , като ги поставят промоционално с цел печалба в пакет от 6 ролки тоалетна хартия "Избърши ме леко и меко"!!!!! Друг е въпроса що за телефони са и то докато ползваш нужника ако издържи повече е чиста печалба.

2-ро. Apple никога няма да спре да предлага продуктите си още повече да изненадва клиентите си с новаторски неща и да ги прави щастливи. Нека да не забравяме че всичко тръгна от Apple. За да може сега да си ползвате АНДРОТУХЛИТЕ основа за това колкото и да ви е неприятно има Apple. АНДРОТО винаги ще е 2 стъпки след IOS ,защото каквото са замислили Apple по късно се вижда и в АНДРО. Замислете се!!!! То не беше ли като вид устроиство, то не беше ли с вид дисплей, то не беше ли с дизайн , то не беше ли с Siri . Всички и винаги са след Apple.
Друго мое наблюдение е в приложенията. Господи колко много приложения има само за АНДРОРТО ,ма както казали далл Бог далл, ма за какво са??????
80% от тях не стават за нищо!!!! 80% не по малко. Няма контрол от GOOGLE , за което всеки самозван малко разбиращ програмист пише програма като : как да си избаршем задника от пред назад или отзад напред и то ведан в обръщение.
Нека андродрусаните да се замислят от 100 качени приложения то колко имат на телефона си , който да си заслужават. От Apple са се погрижили за това с developer package for 99$ и проверка от страна на Apple и след това в AppStore. Така се отсява голяма част от приложенията. Ето още една причина за АНДРОДРУСАНИТЕ (ХАКЕРИ) да не си позволяват Apple ,защото трябва да заплатят пакета от 99$ и на тогава да пишат безмизлените си приложения. E ...... няма как да стане.
Tове е в плюс за нас потребителите на IOS , което за жалост от другата страна не съществува.

3-то. Наистина (цитирам"-в най скоро време зомбитата като вас ще бъдат крайно изненадани от това което ще бъдат принудени APPLE на направят със своята продуктова линия") Да ,като ни изненада с нещо неземно и професионално за което пак ще си струва да дадем по над 1500лв и тогава ще гледаме колко време ще е нижно за да се появи и за АНДРОДРУСАНИТЕ.
Егати и кефа.
Mного мога да говоря за разлики и прилики ,че едва ли някога Аpple ще си го позволи да кажа че греша. Сигурен съм че няма да го допуснат, а и аз не съм единствен!!!!!

Един върпос към АНДРОДРУСАНИТЕ. Защо до скора Apple във телефоните си ползваше само до 3.5" дисплей и кое им позволи за направят 4" телефон, а не 5" или 6" или 7.9"???? А кажете да видим???/
За iPad mini не говорим ,то си е iPad не iPhone и нокога няма да бъде телефон.
И ако съдя по снимката в началото на темата то това си е iPad mini. Представяте ли си с това ,както го е хванал в ръката 10см -13см ширина да си го ложите на главата да говорите???????
Ох ще буа :-X
Аз мисля че Apple не би си го позволил.
borko444

Мнение от borko444 »

Sovar написа:Като почнете да говорите как всички си взимаме iPhone, че да ги вадим по дискотеките и направо ми се повръща. Да, голяма част го правят, но това е до манталитет и грешно лепнат етикет на Apple като цяло в България. Ходи в Америка или другаде и виж какъв "патрон" е Apple в дискотека или прочие. Грам не ги грее това, по други причини си взимат Apple, HTC, Samsung, Black Berry и т.н.

Това, че в България е важно каква техника имаш, че да си вървежен и то, моля ти се, по телефона се съди човека, е направо смешно!
Незнам къде в България има "ДИСКОТЕКИ"?????? Има "ЧАЛГОТЕКИ" и да........ за аудиторията им е присъщо да гледат кой какво вади и каде си го слага и какво носи и накрая да се понабият. Въпрос на мислене е ,а за тази аудитория е неприсъщо да го прави така че съгласен съм с теб имаме "iPhone за да се фукаме с тях". Егати и смешката.
Друг факт с който не искам да обидя никой е че всяка една КИФЛА с iPhone не знае за какво да го ползва ма на модерно е, и всеки един СЕЛЯК пък не знае за какво го има и за да не остане по назад от модерното си купува, а има и хитри за да не се набута си взима китайски. Интересне обект на наблюдение са такива хора.......!
И в Зимбабве и Анадола даже и в Сомалия Apple си е Apple! не успорим факт.
Публикувай отговор