5 цата ми от глобул без обхват?
5 цата ми от глобул без обхват?
Колеги,от 10 тина дни съм 5 ца и в 70% от времето няма обхват.Пише "NO service",а сега се чудя кво да го правя,по цял ден получавам смс-и....пропуснато обаждане..и т.н
Някой с подобен проблем?А решение?
Re: 5 цата ми от глобул без обхват?
Да ,ама не ми се стои един месец без телефон..?Е разбира се още малко ще се помотам...и го давам...да го сменят...
а и няколко пъти питах в различни офиси,не отрекоха да го имат проблема...
а и няколко пъти питах в различни офиси,не отрекоха да го имат проблема...
Връщай го, няма какво да се бавиш...
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
- beckhem
- supporter
Имах такъв проблем с 4S от Глобул.
Отиди да ти сменят сим картата защото има голяма вероятност от нея да прави така!
Пробвай също да си изключиш 3G за 2-3 часа и тествай.
Отиди да ти сменят сим картата защото има голяма вероятност от нея да прави така!
Пробвай също да си изключиш 3G за 2-3 часа и тествай.
dinev123 написа:Колеги,от 10 тина дни съм 5 ца и в 70% от времето няма обхват.Пише "NO service",а сега се чудя кво да го правя,по цял ден получавам смс-и....пропуснато обаждане..и т.н
Проверки и консултации!
Картата вече я смених....и Г-то и без него се тая...днес го занесох в глобул,чакам включване от тях..
мерси
мерси
И моя губи обхват,и е по същия начин-говорих с една приятелка от глобул-каза,че проблема бил от 3G.
Е аз моя го дадох..къв па да е проблема от 3g -то?
не знам,но от това идвал проблема,пробвай без да пускаш 3G да видиш как е
Много е вероятно да е от 3G,когато го включа-обхвата пада.
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Аз постоянно си ползвам петицата с пуснато 3г и нямам никакви проблеми с обхвата, но ми се е слу4вало такъв проблем с обхвата и се оказа от самата сим карта, като я смених се оправи
(моя проблем беше при 4с)

(моя проблем беше при 4с)
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion

Имам същия проблем - с 3G ли е -обхват нанай си. Изключа ли го - няма никакви грижи. А работя с телефона и нямам 3 дни да го оставя за смяна в Креатив центъра....
Работата е ясна-проблема не е в телефоните,а в Глобул и 3G им.
Проблема по-скоро е в ios 6
https://discussions.apple.com/thread/47 ... 0&tstart=0
https://discussions.apple.com/thread/47 ... 0&tstart=0
Здравейте, взех Iphone 5, преди две седмици, преди това бях с 4S и всичко беше перфектно. В момента всяко второ обаждане е Call Failed, набирам по няколко пъти за да се свържа, а най гадното е, че има обаждания, които дава че набира, не дава въобще сигнал и ако тръгнеш да разпадаш обаждането, екрана замръзва и трябва рестарт. Телефона е от Англия, фабрично отключен. Стария 4S, пак беше с IOS 6, обаче нямаше подобни проблеми. Иначе телефона си е екстра, само това с обажданията ме подлудява и ми идва да го изхвърля. Абонат съм на Глобул и го ползвам с чисто нова нано сим. Какво да го правя, според вас?
Моя е от Глобул и ги правеше същите номера като избирам, изписваше Call Failed почти винаги при първи опит да набера някой. Сега от както го обнових до 6.1 мисля че не го е правил. Също си държа 3G спряно, защото като е пуснато сигнала е по слаб.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Днес си чакам новия...(сменен е) ще информирам как се държи по късно..
Просто 3G мрежата на Глобул нестава към момента. И аз имам същите проблеми като вас.
На Глобул съм с 4ка и нон стоп сим и е пуснат 3Г под 3 чери не пада без 3Г е на 4-5 черти обхват но на 3 чери нямам никакъв проблем.
И аз имам този проблем с Call Failed и когато някой ме търси дава, често дава, че нямам обхват, и след секунди ми праща sms кой ме е търсил. 

iPhone 5 16GB, FW: 9.0.2. ФO
Здравейте аз имам проблем с новия ми айфон 5 постояно ми дава CALL FAILED смениха ми го три пъти ,като след смяна ми сменяват и сим картата (глобулска) и пак същия проблем като ме търсят също не ме намират ,след което получавам смс за номера който ме е търсил !
Та тези от германос вече не ми и дават отговор на запитванията ми в сайта им ,не знам от къде е този проблем но те трябва да ни върнат парите най малко ,колко пъти ще чакаш да ти сменят телефона и пак същия чеп ,някой иска ли да се пресъедини към мен и да ги съдим като си разделим разходите !!!! Все пак това е техника за 1500лв , тези са измамници който се крият зад колисите и цялата гнилоч я отнасят работниците им в магазините на германос и глобул ,с шеф не можеш да се свържеш пишете си като влюбени !!!! Нека ако има такива като мен да ги съдим за подигравката и чакането все пак си копуваш уж. качество а се оказва че имаш телефон който не може да се свързва от 10 обаждания 5 са CALL FAILED !!! За абонатите на МТЕЛ не знам дали имат същия проблем но предполагам и че те са положение CALL FAILED , дайте идея какво да направим как може да се свържем с APPLE за да ни дадът обеснение от къде проблема от апарата или от мрежата или сим , всичко е много изнервящо !!! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Та тези от германос вече не ми и дават отговор на запитванията ми в сайта им ,не знам от къде е този проблем но те трябва да ни върнат парите най малко ,колко пъти ще чакаш да ти сменят телефона и пак същия чеп ,някой иска ли да се пресъедини към мен и да ги съдим като си разделим разходите !!!! Все пак това е техника за 1500лв , тези са измамници който се крият зад колисите и цялата гнилоч я отнасят работниците им в магазините на германос и глобул ,с шеф не можеш да се свържеш пишете си като влюбени !!!! Нека ако има такива като мен да ги съдим за подигравката и чакането все пак си копуваш уж. качество а се оказва че имаш телефон който не може да се свързва от 10 обаждания 5 са CALL FAILED !!! За абонатите на МТЕЛ не знам дали имат същия проблем но предполагам и че те са положение CALL FAILED , дайте идея какво да направим как може да се свържем с APPLE за да ни дадът обеснение от къде проблема от апарата или от мрежата или сим , всичко е много изнервящо !!! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Мрежата и на глобул, и на ментел е под всякаква критика в момента. Ползвай го с 3г или със спрян напълно интернет и няма да имаш кол фейлд. Германос няма да ги коментирам, само ще ти кажа, че се чудя с кой акъл си купил каквото и да е от тях. Ако продължи проблемът, смени картата, не телефона 
П.П. Правописът ти е кошмарен, обърни си малко внимание.

П.П. Правописът ти е кошмарен, обърни си малко внимание.
"Мисля-значи съществувам"
При мен се оправи проблема, като набрах *#21#..излиза един екран..dissmis..пак набираш *#21#..dissmis..рестартираш телефона и си готов.Аз съм с Iphone 5 6.1.2. Глобул.
Това го четох тук във форума и при мен работи.Успех!
Това го четох тук във форума и при мен работи.Успех!