Искаме... (apps request)

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
stefaka

Re: Искаме... (apps request)

Мнение от stefaka »

1-во за много години.
трябва ми спешно програмата Veency.deb ( но ми трябва в .деб файл)
Благодаря.
Аватар
GPower
Обратна връзка:

Мнение от GPower »

www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
www.Home-Plast.com
kerenski

Мнение от kerenski »

Някой да има по стара версия (за 4.2.1) на https://itunes.apple.com/us/app/imo-ins ... 97?mt=8url
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S :) and always JB..
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

Някой има ли българското приложение Съновник?
С една луничка на син фон е иконата, 2.99$ струва по принцп :D
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
zafirovp

Мнение от zafirovp »

Някой може ли да ми препоръча, най-гадната аларма за Iphone. Трябва да има много трудно изключване, примерно докато не решиш някаква задача или направиш снимка на определн предмет както на Android.
panchev.ivan

Мнение от panchev.ivan »

вчера видях един приятел колко бързо пише на samsung с клавиатура swype, рових след това, но намерих такава клавиатура но само за джейлнати системи, а моята НЕ е :(
бих искал да ви питам има ли вариант за нещо подобно, ако не дали се знае кога ще излиза джейла за вер.6
victor11

Мнение от victor11 »

zafirovp написа:Някой може ли да ми препоръча, най-гадната аларма за Iphone. Трябва да има много трудно изключване, примерно докато не решиш някаква задача или направиш снимка на определн предмет както на Android.
viewtopic.php?f=22&t=23459&start=0
zafirovp

Мнение от zafirovp »

victor11 благодаря за линка. Програмата я тествах и работи перфектно, но пак се успах :-X . Може ли някаква алтернатива. Само тези с решаването на задачи ме събуждат май.
Ivaili0289

Мнение от Ivaili0289 »

програма за не jailbreak-нат телефон ,за блокиране на номера да не ти звънят
stefo?

Мнение от stefo? »

MSDict Bulgarian<>French Dictionary 1st Edition
https://itunes.apple.com/us/app/msdict- ... 76078?mt=8
или някакъв друг offline българо-френски речник, благодаря!
iPhone 4S 16GB mtel..
praset

Мнение от praset »

Трся програма, която да инсталирам на жената на андроида, с която да я следа къде е през айфона :D . Незнам дали има такова, това което намерих беше само find my iphone, но няма как да го инсталирам при нея. Това, което се сещам е, че преди време вървеше една реклама на виваком за вид родителски контрол, което ще ми върши също работа. Предложения?
crowerman

Мнение от crowerman »

Някой може ли даде линк за Pixlromatic и Instacam :)
Аватар
augyk

Мнение от augyk »

praset написа:Трся програма, която да инсталирам на жената на андроида, с която да я следа къде е през айфона :D . Незнам дали има такова, това което намерих беше само find my iphone, но няма как да го инсталирам при нея. Това, което се сещам е, че преди време вървеше една реклама на виваком за вид родителски контрол, което ще ми върши също работа. Предложения?
ползвай латитуд ( Latitude ) на google
за повече инфо гугъл.бг
praset

Мнение от praset »

augyk написа:
praset написа:Трся програма, която да инсталирам на жената на андроида, с която да я следа къде е през айфона :D . Незнам дали има такова, това което намерих беше само find my iphone, но няма как да го инсталирам при нея. Това, което се сещам е, че преди време вървеше една реклама на виваком за вид родителски контрол, което ще ми върши също работа. Предложения?
ползвай латитуд ( Latitude ) на google
за повече инфо гугъл.бг
Благодаря колега.
Намерих и нещо много интересно, но незнам дали е надежно. Програмата се казва "own spy", има я за андроид и за иос. Готиното е, че поне за айфона можеше да се скрие иконата. Гадното е, че се плаща абонамент, информацията се прехвърля на техен сървър и си я гледаш когат можеш. Въпроса ми някой ползвал ли е тази програма и заслужавали си абонаментите?
Пс: Ако няма можилен интернет, ще я таксували за пренос на данни, или при наличие на вифи, ще актуализира?
Аватар
AssA
Обратна връзка:

Мнение от AssA »

https://itunes.apple.com/gb/app/uk-post ... 59179?mt=8 някакви идей от къде може да намеря този апп? ако някой го има или знае от къде да го намеря ще съм благодарен!
Personal portfolio www.tektrob.com | Игри | iPhone 4G 32GB | Macbook Pro 15
vilioo

Мнение от vilioo »

Някой можели да ми намери The Weather Channel,Revolt(играта със количките),The Little crane...,Lane Splitter,CSR Racing,GTA и GT Racing: Motor Academy за 3GS iOS 4.1
и ако някой знае някакво място от което мога да си разглеждам такива приложения за стари iOS-и

Благодаря ! :]]
kerenski

Мнение от kerenski »

iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S :) and always JB..
ultrashock

Мнение от ultrashock »

Търся MyWi - кракнат. Пробвах няколко варианта но не се получи. Благодаря предварително.
iPhone 5 16GB Black FO, jailbreaked, iOS 7.1.2
trepa4

Мнение от trepa4 »

Търся AutoCare 1.2
Благодаря предварително!
iPhone 3Gs/6.1.6/05.16.08/ФО
simkoo

call delete или mobileLog za 3.1.3

Мнение от simkoo »

Моля за програма за индивидуално изтриване на разговорите за iphone 3g ios 3.1.3 джелнат. Всичко което намирам в Cidia e за от 4.0 нагоре и не мога да го инсталирам.

Какво толкова поисках че ме хвърлихте в коша
joroiliev

Мнение от joroiliev »

търся следната програма версия 1.1.2
https://itunes.apple.com/tw/app/money-c ... 69776?mt=8
justbones

Мнение от justbones »

Може ли някаква програма за щадене на Home button-а, до като бях на 5.0.1 изплозвах Activator+Multitask cleaner и бях много доволен, излизах от приложенията без да натискам home-a триех мултитаска с един клик на дисплея. Вчера ъпдейтнах на 6.1 и сега не ми работи нито Activator нито Multicleaner, Kill Background, Remove Background, SBsettings. Пробвах ги всичките но без успех. Някой ако има идея за нещо друго моля да сподели
mitkito

Мнение от mitkito »

Здравейте,
моя рекуест е ако може тея две програми Weather HD Live, Red Shazam и играта Real Strike.
Предварително благодаря!
justbones

Мнение от justbones »

justbones написа:Може ли някаква програма за щадене на Home button-а, до като бях на 5.0.1 изплозвах Activator+Multitask cleaner и бях много доволен, излизах от приложенията без да натискам home-a триех мултитаска с един клик на дисплея. Вчера ъпдейтнах на 6.1 и сега не ми работи нито Activator нито Multicleaner, Kill Background, Remove Background, SBsettings. Пробвах ги всичките но без успех. Някой ако има идея за нещо друго моля да сподели
Up
Аватар
sp3n5
Обратна връзка:

Мнение от sp3n5 »

От Сидиа си инсталирай Zephyr

п.п.Някой да има да ми прати TopSpy ?
Публикувай отговор