5 цата ми от глобул без обхват?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
dinev123

5 цата ми от глобул без обхват?

Мнение от dinev123 »

Колеги,от 10 тина дни съм 5 ца и в 70% от времето няма обхват.Пише "NO service",а сега се чудя кво да го правя,по цял ден получавам смс-и....пропуснато обаждане..и т.н

Някой с подобен проблем?А решение?
Аватар
donchos

Re: 5 цата ми от глобул без обхват?

Мнение от donchos »

Връщай го в Глобул.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
dinev123

Мнение от dinev123 »

Да ,ама не ми се стои един месец без телефон..?Е разбира се още малко ще се помотам...и го давам...да го сменят...

а и няколко пъти питах в различни офиси,не отрекоха да го имат проблема...
Аватар
ircninja
supporter

Мнение от ircninja »

Връщай го, няма какво да се бавиш...
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Имах такъв проблем с 4S от Глобул.
Отиди да ти сменят сим картата защото има голяма вероятност от нея да прави така!
Пробвай също да си изключиш 3G за 2-3 часа и тествай.
dinev123 написа:Колеги,от 10 тина дни съм 5 ца и в 70% от времето няма обхват.Пише "NO service",а сега се чудя кво да го правя,по цял ден получавам смс-и....пропуснато обаждане..и т.н

Някой с подобен проблем?А решение?
Проверки и консултации!
dinev123

Мнение от dinev123 »

Картата вече я смених....и Г-то и без него се тая...днес го занесох в глобул,чакам включване от тях..

мерси
mileto

Мнение от mileto »

И моя губи обхват,и е по същия начин-говорих с една приятелка от глобул-каза,че проблема бил от 3G.
dinev123

Мнение от dinev123 »

Е аз моя го дадох..къв па да е проблема от 3g -то?
mileto

Мнение от mileto »

не знам,но от това идвал проблема,пробвай без да пускаш 3G да видиш как е
Аватар
ipeichiny

Мнение от ipeichiny »

Много е вероятно да е от 3G,когато го включа-обхвата пада.
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Аватар
icaka-p12

Мнение от icaka-p12 »

Аз постоянно си ползвам петицата с пуснато 3г и нямам никакви проблеми с обхвата, но ми се е слу4вало такъв проблем с обхвата и се оказа от самата сим карта, като я смених се оправи ;)
(моя проблем беше при 4с)
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion :))
stenly69

Мнение от stenly69 »

Имам същия проблем - с 3G ли е -обхват нанай си. Изключа ли го - няма никакви грижи. А работя с телефона и нямам 3 дни да го оставя за смяна в Креатив центъра....
mileto

Мнение от mileto »

Работата е ясна-проблема не е в телефоните,а в Глобул и 3G им.
sukito

Мнение от sukito »

Проблема по-скоро е в ios 6
https://discussions.apple.com/thread/47 ... 0&tstart=0
pomariana

Мнение от pomariana »

Здравейте, взех Iphone 5, преди две седмици, преди това бях с 4S и всичко беше перфектно. В момента всяко второ обаждане е Call Failed, набирам по няколко пъти за да се свържа, а най гадното е, че има обаждания, които дава че набира, не дава въобще сигнал и ако тръгнеш да разпадаш обаждането, екрана замръзва и трябва рестарт. Телефона е от Англия, фабрично отключен. Стария 4S, пак беше с IOS 6, обаче нямаше подобни проблеми. Иначе телефона си е екстра, само това с обажданията ме подлудява и ми идва да го изхвърля. Абонат съм на Глобул и го ползвам с чисто нова нано сим. Какво да го правя, според вас?
Аватар
Ross

Мнение от Ross »

Моя е от Глобул и ги правеше същите номера като избирам, изписваше Call Failed почти винаги при първи опит да набера някой. Сега от както го обнових до 6.1 мисля че не го е правил. Също си държа 3G спряно, защото като е пуснато сигнала е по слаб.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
dinev123

Мнение от dinev123 »

Днес си чакам новия...(сменен е) ще информирам как се държи по късно..
Evergreen

Мнение от Evergreen »

Просто 3G мрежата на Глобул нестава към момента. И аз имам същите проблеми като вас.
Аватар
Emo91

Мнение от Emo91 »

На Глобул съм с 4ка и нон стоп сим и е пуснат 3Г под 3 чери не пада без 3Г е на 4-5 черти обхват но на 3 чери нямам никакъв проблем.
Аватар
zori2003

Мнение от zori2003 »

И аз имам този проблем с Call Failed и когато някой ме търси дава, често дава, че нямам обхват, и след секунди ми праща sms кой ме е търсил. :(
iPhone 5 16GB, FW: 9.0.2. ФO
jazz29

Мнение от jazz29 »

Здравейте аз имам проблем с новия ми айфон 5 постояно ми дава CALL FAILED смениха ми го три пъти ,като след смяна ми сменяват и сим картата (глобулска) и пак същия проблем като ме търсят също не ме намират ,след което получавам смс за номера който ме е търсил !
Та тези от германос вече не ми и дават отговор на запитванията ми в сайта им ,не знам от къде е този проблем но те трябва да ни върнат парите най малко ,колко пъти ще чакаш да ти сменят телефона и пак същия чеп ,някой иска ли да се пресъедини към мен и да ги съдим като си разделим разходите !!!! Все пак това е техника за 1500лв , тези са измамници който се крият зад колисите и цялата гнилоч я отнасят работниците им в магазините на германос и глобул ,с шеф не можеш да се свържеш пишете си като влюбени !!!! Нека ако има такива като мен да ги съдим за подигравката и чакането все пак си копуваш уж. качество а се оказва че имаш телефон който не може да се свързва от 10 обаждания 5 са CALL FAILED !!! За абонатите на МТЕЛ не знам дали имат същия проблем но предполагам и че те са положение CALL FAILED , дайте идея какво да направим как може да се свържем с APPLE за да ни дадът обеснение от къде проблема от апарата или от мрежата или сим , всичко е много изнервящо !!! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Мрежата и на глобул, и на ментел е под всякаква критика в момента. Ползвай го с 3г или със спрян напълно интернет и няма да имаш кол фейлд. Германос няма да ги коментирам, само ще ти кажа, че се чудя с кой акъл си купил каквото и да е от тях. Ако продължи проблемът, смени картата, не телефона ;)

П.П. Правописът ти е кошмарен, обърни си малко внимание.
"Мисля-значи съществувам"
maddok

Мнение от maddok »

При мен се оправи проблема, като набрах *#21#..излиза един екран..dissmis..пак набираш *#21#..dissmis..рестартираш телефона и си готов.Аз съм с Iphone 5 6.1.2. Глобул.
Това го четох тук във форума и при мен работи.Успех!
Публикувай отговор