Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
@snooperchi Влезнах в пропертайс и от секюрите опшъните му разреших да прави всичко с файл.Сега ми го сейвна нормално и след малко ще чекна дали ъпдейтва.
Edit : Отново не мога да ъпдейтна в hosts ги няма редовете #74.208.10.249 gs.apple.com
#127.0.0.1 gs.apple.com
Edit: Бях забравил рестарт след процедурата Сега всичко е наред с ъпдейта,но след бекъпа ми изтри всички снимки и приложение,макар че ги бях чекнал.Има ли вариант да ги върна ?
Последно промяна от ventzo на 30 Яну 2013, 17:42, променено общо 1 път.
Вие имате ли проблем с камерата на iPhone 5 ?
4S-a ми снима по-добре от 5-тицата и то примерно в дискотеки защото само там се осеща разликата която не е никак малка..
Явно нещо самата петица не фокусира добре ли незнам от софта ли е та оправя ли се с ъпдейт и какви са предимствата освен описаните ? нещо друго има ли ?
и другия ми въпрос е да го ъпдейтвам на 6.1 или да стоя на 6.0.2 и да чакам Jailbreak ?
Apple iPhone 5 16GB Black Edition ••• iOS7.0.6 (11B651) •••MF5.02.00•••Фабрично заключен /globul/••• /Последна промяна 27.02.2014/
При 6.1 е оправен проблема с фокуса, когато се използва светкавица. Поне аз на 6.0 не можех да фокусирам и трябваше да снимам по няколко пъти. На 6.1 си фокусира нормално. С 4S съм.
За неразбралите новия jailbreak ще обхваща всички версии на IOS6 ( 6.0,6.0.1,6.0.2 и 6.1)
Официалния сайт ,от който можете да свалите jailbreak tool-a когато стане готов е http://www.evasi0n.com/
Пожелавам на всички безаварийни хаквания в неделя
cooldevil написа:Здравейте, колеги някакви наблюдения как се държи 4-ка с версия 6.1?
Поздрави.
При мен 4-ката се държи доста добре и ми се струва че има някакво подобрение при батерията. Телефона ми е на 2 години и 1 месец и досега не ми е издържал толкова много с никоя друга версия на софтуера. Също и на iPad Mini има усезаемо подобрение при батерията. Издържа ми около 13 и нагоре часа при непрестанна употреба. Доволен съм
MacBook Air 13" Mid 2011 / OS X El Capitan 10.11.6 + Win 10 Pro @ Parallels 10
iPad mini 64GB Wi-Fi White / iOS 9.3.4
iPhone 6S Plus 128GB Space Gray / iOS 9.3.4
iPod Touch 3G 32GB / iOS 5.1.1
Apple TV 3rd Gen @ Software Version 7.0
Apple Airport Time Capsule 2TB A1409
Днеска забелязах че има промяна на дизайна, като е заключен телефона и върви музика при 2 пъти натискане на хоум бутона на бутоните които се появяват е променен дизайна.
Всичко е ОК при мен, 3GS. Освен споменатите вече промени и посочените официални такива от Apple, ето и някой посочени от потребители на ios, а именно :
- подобряване на WiFi връзката при Iphone 5
- по-бързо превлкючване от WiFi на LTE
- различен дизайн на бутоните за контрол на музиката при заключен екран
- подобрение при "Maps" - по-малко забиване при зумиране и приближаване при преглед на картата
- при заключен екран, светещата линийка между music control-а и volume slider-а се измества/променя въз основа на движението/накланянето на телефона. Волюм бутонът има рефлекшън ефект, който се появява, при накланяне на устройството, като метален бутон, който променя отражението на светлината.
- push email-и в корпоративна сървърна среда вече работят (проверено при iPhone 5)
- като цяло подобряване скоростта на работа при Safari и AppStore
Аз имам чувството, че алармата е нещо изменена...
Много е кофти, че звука на алармата е свързан с звука на звънене...
Сутрин направо ме стряска алармата, ако пък намаля звука после не чувам когато звъни тел...
Преди на 4-ката(5.1.1) не ме е стряскала алармата и не зная защо сега на 5-цата(6.1) се получава така...
Няма никакво плавно усилване на звука...
не мога да намеря решение, пробвах някакви програми но не са хубави...
Знаете ли програма за компютър с която мога да редактирам някоя мелодиика като и добавя в началото ефект "fade in" и като цяло да и намаля малко, това мисля, че е решението, но не намирам такива програми...
Мисля, че Apple трябва да поработи малко в/у функционалността на алармата...
Благодаря за съдействието, намерих една много приятна релаксираща мелодия на китара и с ефекта fade in стана добре.
Но се надявам някога в следващите iOS да обновят и малко функциите на алармата...
Здравейте докато бях със 6.0.2 всичко си беше супер, като си пусна 3г-то и веднага на секундата отгоре ми изкача логото на 3г-то и веднага зарежда,а сега като го ъпдейтнах на 6.1 и като си пусна 3г-то трябва да го качам около 20 секунди докато покаже логото на 3г-то и чак тогава зарежда,някой знае ли какво да направя да го оправя? Мерси
petardz написа:Здравейте докато бях със 6.0.2 всичко си беше супер, като си пусна 3г-то и веднага на секундата отгоре ми изкача логото на 3г-то и веднага зарежда,а сега като го ъпдейтнах на 6.1 и като си пусна 3г-то трябва да го качам около 20 секунди докато покаже логото на 3г-то и чак тогава зарежда,някой знае ли какво да направя да го оправя? Мерси
Добре, че не си смених 4S за 5! Хем си ми харесва повече дизайна на 4S, хем и 5 нещо не е нищо особено и лесно надраскващ се и с разни други проблеми! Ще очаквам iPhone 6!
Дано с 6.1.1 се оправи , защото не мога да си се представа да отида в Глобул и да им кажа , че 3G-то ми се пуска чак след 20 секунди ... Ще им умре коня от смях :X