Проблем с Iphone 4 - зарежда се само, когато е изключен

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
didi34

Проблем с Iphone 4 - зарежда се само, когато е изключен

Мнение от didi34 »

Вечерта Iphone-а се зареждаше перфектно и на сутринта от нищото спря да се зарежда. Когато написах в гугъл "iphone problem with charging" първото нещо, което ми излезе е човек, на когото iphone-а му се зарежда само докато е изключен. Реших да проблем така и стана. Странното е обаче че като духна малко по-силно там където се включва зарядното и си се зарежда и включен. Честно казано не ми е толкова голям проблем това, че ще го зареждам изключен, а това, че съответно Itunes не го разпознава (телефонът не е взет от България и исках да го отключвам), а нали след като се отключи трябва да се connect-не към Itunes. Благодаря предварително за всякакви предложения.
Аватар
dimitar_balev

Re: Проблем с Iphone 4 - зарежда се само, когато е изключен

Мнение от dimitar_balev »

Пробвай с друг ОРИГИНАЛЕН кабел, най-често проблемите идват от аксесоарите на телефоните.
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
didi34

Мнение от didi34 »

Пропуснах да спомена, че още преди да проверя в интернет за проблема, го носих в Apple store и те пробваха да го заредят, така че не е от зарядното.

edit: когато го включа в компютъра, айфонът не реагира, а на десктопа се появява това http://prikachi.com/images/326/5822326j.jpg
Аватар
dimitar_balev

Мнение от dimitar_balev »

Ами това ти излиза заради скапан кабел, аз имах такива проблеми заради кабела, щом си пробвал с друг оригинален се обърни директно към сервиз.
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
sasho2210

Мнение от sasho2210 »

Защо не опиташ да почистиш конектора на самия телефон? С клечка за уши и маалко спирт става. Внимателската и спри телефона преди това.
didov3

Мнение от didov3 »

Мой приятел си беше изпатил така сменя лентата с док конектора и се оказа че може да е или от защитките или чипът за зареждане. Моли се да не е някое от тия че ще ходи на ремонт ...
Lalef

Мнение от Lalef »

И аз имам същия проблем, така като гледам обявата е стара, кажете решихте ли проблема и ако да как? Иначе и моя телефон се зарежда изключен, като е включен нито де зарежда нито се свързва с iTunes ?
ivancho111

Мнение от ivancho111 »

Някой???
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
Публикувай отговор