Появи се информация за бюджетната версия на Iphone !

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
Максим_Костадинов

Появи се информация за бюджетната версия на Iphone !

Мнение от Максим_Костадинов »

Дали съществува по-евтина версия на iPhone, за която се говори отдавна, не е ясно, но като имаме предвид колко много подробности вече научихме за него, би било истинска изненада, ако такова устройство няма. Последните новини по темата пристигат от източник на iLounge, според който по-достъпната версия на iPhone ще прилича изцяло на iPhone 5, но с тази разлика, че корпусът му ще бъде изработен от пластмаса, а краищата му ще са заоблени подобно на iPod classic. Разбира се, разликата в материалите ще доведе и до разлика в размерите, като по всяка вероятност телефонът ще бъде с половин милиметър по-висок и също толкова по-широк и около милиметър по-дебел в сравнение с iPhone !
Линк със снимки: http://www.ilounge.com/index.php/backst ... -iphone-5/

Източник: MobileBulgaria
Iphone 4s 16 GB iOS 6.1 Бял,заключен към Мтел
PavelAndreev

Re: Появи се информация за бюджетната версия на Iphone !

Мнение от PavelAndreev »

Силно се надявам всичко това да е една голяма глупост.
Със същиятя успех нека и Порше променят дизайна си ....

epic fail
Аватар
Максим_Костадинов

Не знам,но според мен ще пожъне успех това,защото доста хора искат да си купят Iphone и по-точно iOS ! Андроидите държат пазара на евтините или средния клас смартфони...ще видим,защото става доста интересно ! Епъл май ще разчупят доста стереотипи,очаква се и iPad mini с Retina !
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

Мое мнение е ,че не трябва да разчупват нищо... Не случайно са номер едно...

И другите глупости - Стийв Джобс се спомина и Apple съответно западат. :D :D :D :D :D :D :D :D :D Дрън ,че пляс...
Глупости на търкалета.

Не обичам като стара баба да гадая ,ама ми се струва ,че от където е текло - винаги ще тече. ;)))
Аватар
Максим_Костадинов

Епъл никога няма да имат похвата,който Стиви имаше ! А относно разчупването-пазара става все по-динамичен,според мен това е напълно нормална и логична постъпка от Епъл ! Не знам-времето ще покаже ! Но за едно съм сигурен-покаже ли се джейла на лице продажбите на Айфон 5 и новия айпад ЩЕ СКОЧАТ ! :d
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

Айде стига с тоя Стийв де... 8-X
Приживе 4ката му нямаше обхват ,ама що не казахме - 'Стийв - болното копеле прееба телефона'.
Стига се извинявахме с него. ;))
Apple са си номер едно и ще си останат и то без да правят по-евтини телефони.
И то по простата причина ,че скъпите такива се купуват като топъл хляб.:)
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Имаше намерена бележка в "Старбъкс" на която Стив беше писал план за следващата година. В една точка пишеше,че ще започне да използва 4-ката,когато успеят да управят проблема с антената!
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
Максим_Костадинов

Да,но не може да се отрече похвата на Стийв ! Бях чел,че някакъв по повод на "Antenagate" -проблема с антената,един от много разочаровани потребители решили да напишат фийдбек на сайта на Епъл и точно пък тогава Стийв решил да седне и да попрочете фийдбеци ( :D ) и да отговори на някой.И въпросния потребител бил написал нещо от сорта "Има проблем с антената,когато го хвана по определен начин телефона започва да губи обхват!Какво е решението на този проблем",а отговора на Стийв отговорил "Решението е само едно-просто престани да го хващаш по този начин" :D
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

и един станиол завиваше шоколад в мармот... =))
Публикувай отговор