Инсталиране на платени приложения без Jailbreak
- freelanders
Re: Инсталиране на платени приложения без Jailbreak
Мда и аз това си мисля. Сега мисля няколко дни да не отварям изобщо Апп стора докато не излязат поне 2 ъпдейта да видя дали ще има проблем след ъпдейт.
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
- snooperchi
Пичове, само от това е да знаете. Значи видях, че ми свети 1ца на апп стора и имам нещо за ъпдейт. Пробвах всяка една програма от китаеца дали тръгва и всичко работеше. Инсталирах ъпдейта и рестартирах телефона. След това познайте - искаше Apple ID & Password. 

-
Е за т'ва никви ъпдейти! При мен не е еденица а осмица. Няма шанс да направя ъпдейт включително и на IOS-а
- Максим_Костадинов
Че ти си направи ъпдейт на всичко-нищо няма да ти се бъгне ! На iOS 6.1 има отзиви за стабилност на китаеца,ъпдейтваш и биеш едно "подписване" и си готов 

Iphone 4s 16 GB iOS 6.1 Бял,заключен към Мтел
- freelanders
Ъпдейт на iOS няма проблем.
Но ъпдейт на приложенията прецакват китайските(още днес се бяха събрали няколко). Но не забелязвам закономерност. Нарочно ъпдейтнах само 1 приложение и проверих всички - само някои не работеха. Оправих ги. Ъпдейтнах друго приложение, пак се прецаха, но не точно същите.
Но ъпдейт на приложенията прецакват китайските(още днес се бяха събрали няколко). Но не забелязвам закономерност. Нарочно ъпдейтнах само 1 приложение и проверих всички - само някои не работеха. Оправих ги. Ъпдейтнах друго приложение, пак се прецаха, но не точно същите.
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
Пак го орязаха kuaiyong
Приятел от 1 седмица ползвам и 2те китайчета и 25пп и Ка....(червената) и от itunes си качвам песни, мелодий за звънене филми и никви проблеми от аппстора направих update на Facebook, shazam, Camera+ никакви проблеми всичко работи перфектно, дори включвам и 3те едновременно itunes + kitaic1 + kitaec2 и няма проблем. Незнам може някаде да бъркате да правите нещо, което не трябва или просто моя iphone ме обича и е послушенfreelanders написа:Мисля, че разбрах какво прецаква нещата.
Сутринта имах ъпдейт за някакво приложение(безплатно) - ъпдейтнах и измряха. Оправих ги.
Сега си ъпдейтнах фейсбука и пак измряха. Сега пак ги оправих.
Предишния път когато се прецакаха същия ден пак бях ъпдейтнал нещо...

Аз днес не мога да инсталирам нищо.
Дори и по-рано свалените ми приложение отказват да се сложат.
Дори и по-рано свалените ми приложение отказват да се сложат.
-
Някой знае ли как се "лекуват" приложенията от рр25 когато започне да иска Apple ID и Password? Обяснете по-подробно! Пробвах като го изтрих приложението и после пак инсталирах, но пак иска 

а прочете ли настоящата тема от началото ??? има бутон с гаечен ключ, няма нужда да се маха приложението.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
той говори за другия китеаец 25пп
-
Веднъж ми стана така с една програма там , махнах я и после видях че в програата до нея има стрелка , като я цъкна се пази още една версия на същата програма . Инсталирах нея и беше окей. След това не съм я ъпдейтвал да не стане пак така , че ми пази хистори там.sannikolaus написа:Някой знае ли как се "лекуват" приложенията от рр25 когато започне да иска Apple ID и Password? Обяснете по-подробно! Пробвах като го изтрих приложението и после пак инсталирах, но пак иска
Здравейте ! Програмата работи много добре, за тези, който искат да я ползват. Но сега ще дам една ситуация, която се случи при мен и се надявам някой, ако може да помогне. Наложи ми се да преинсталирам PC и съответно всичко замина - китаец, тюнс и тн. На телефона си имах останали програми на китаеца обаче. Преинсталирах ОС, сложих тюнс и тръгнах да синхронизирам старите приложения - нищо ново - не стана, защото китайските бяха на телефона ми. Махнах ги всички, но уви тюнса не реагира, свалих едно безплатно, но не се качва на телефона. Появява се, че уж е инсталирано на екрана в програмата, но реално в тел-а не е. При все, че съм решил да не ползвам вече програмата(китайката), това с Itune-a ме човърка и искам да го оправя. Някакви съвети или рестор директен
Мерси предварително за коментарите и помощта.
Edit: Здравейте отново на всички! Аз в крайна сметка се оправих с проблема, а именно - беше останало 1 приложение(бях убеден, че го имам от тюнса), което е качено от китаеца на телефона и след като го изтрих всичко се нареди.
Благодаря на всички, които все пак са прочели и помислили по моя проблем - в крайна сметка повредата беше в моя телевизор

Мерси предварително за коментарите и помощта.
Edit: Здравейте отново на всички! Аз в крайна сметка се оправих с проблема, а именно - беше останало 1 приложение(бях убеден, че го имам от тюнса), което е качено от китаеца на телефона и след като го изтрих всичко се нареди.
Благодаря на всички, които все пак са прочели и помислили по моя проблем - в крайна сметка повредата беше в моя телевизор

Последно промяна от vzhekov на 04 Фев 2013, 20:27, променено общо 1 път.
vzhekov, ще ме извиниш, че се включвам и аз веднага след твоето питане, но и аз имам проблем.
Имам вече 11 ъпдейта в app стора, но когато цъкна на Updates НЕ излиза НИЩО. :\ Не иска да ми зареди никакви налични ъпдейтИ (дори не показва кои програми са за ъпдейт) .
Първо за всяко китайско приложение ми искаше юзър и пас, но го оправих там с гаечния ключ, но проблема с ъпдейтите стои. Някой, идеи?
Имам вече 11 ъпдейта в app стора, но когато цъкна на Updates НЕ излиза НИЩО. :\ Не иска да ми зареди никакви налични ъпдейтИ (дори не показва кои програми са за ъпдейт) .
Първо за всяко китайско приложение ми искаше юзър и пас, но го оправих там с гаечния ключ, но проблема с ъпдейтите стои. Някой, идеи?

iPhone 5 - 16 GB черен закл. към М-тел
За да си "излекувате" приложенията на пп25, и да спре да ви иска App ID и пасс направете това....
Първо цъкате на ръчичката с ябълката после другото.

Първо цъкате на ръчичката с ябълката после другото.

Iphone 5 64gb
MacBook Pro
G55 AMG
MacBook Pro
G55 AMG
С риск да стана досаден...
Питането ми беше за kuaiyong, защото дори след "лекуването" - ъпдейтите си светят върху апстора на телефона, но като цъкна категория Updates си седи бяла страница и не излизат тези ъпдейти, които са налични.
И другото, което е не знам защо, но не мога да инсталирам pp25 - след инсталацията, пускам .exe-то и ми излиза тази грешка: http://img842.imageshack.us/img842/3066/37331866.jpg като лошото е, че не се виждат бувките (не че бихме разбрали нещо), но се вижда някакъв BUG и номер... Някакви идеи и предварително се извинявам!

И другото, което е не знам защо, но не мога да инсталирам pp25 - след инсталацията, пускам .exe-то и ми излиза тази грешка: http://img842.imageshack.us/img842/3066/37331866.jpg като лошото е, че не се виждат бувките (не че бихме разбрали нещо), но се вижда някакъв BUG и номер... Някакви идеи и предварително се извинявам!

iPhone 5 - 16 GB черен закл. към М-тел
преди го бях нагласил навигона от kyiaka , ама сега след jailbreak-a какви са вариaнтите за инсталиране на навигацията , че си сложих и vshare i 25pp на телефона обаче не намирам navigone europe ? някакви идеи ?
-
Така след джейл нещата стават много прости и лесни колеги
В сидия слагате репото на 25пп, теглите си програмката PP от там . След това когато влезете в ПП може да си теглите всичко както от компютъра през 25пп . Аз дръпнах през телефона навигон източна европа понеже е по нова версия от само европа. Но може да теглите от компютъра от раздела за джейлнати телефони има голям избор.
Хубавото е че след ъпдейт през апп сторе не ми се прецаква вече навигона.

Хубавото е че след ъпдейт през апп сторе не ми се прецаква вече навигона.
Някой знае ли как дръпнато кракнато приложение се инсталва през 25PP? Изтеглих Навигон че го няма в търсачката на програмата ама незнам как става. Всъщност вкарах Навигона при другите ама ми дава някаква грешка и не иска да го инсталира.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
И аз това се питам
Някой ако може да обесни 

Ако имате изтеглени приложения от един от двата сайта,колегите са показали как се качват и лекуват има даже и един туториал.Ако правилно съм ви разбрал искате да си качите програми дето ги няма в 25pp и kuaiyong и чрез тях да ги добавите(качите),е няма как да стане за това си има джейл!
Последно промяна от nino_xman на 18 Фев 2013, 22:14, променено общо 1 път.
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
ПОМОГНЕТЕ МОЛЯВИ! Ъпдейтнах на ios 6.1 и Навигона и Томтом-а ми искат ИД и Пас. не разполагам с компютър в момента за да си ги подпишя защото съм в Италия и ми са ужасно нужни! Имали някакъв вариянт през тела?
- snooperchi
Не колега, само с комп. Толкова ли не можеш да намериш един лаптоп или компютърна зала, където да инсталнеш приложението и да дадеш ключа и отверката?
Колеги дайте съвет, ползвам китайският браузер PP25, намирам всичко каквото ми трябва и е супер, но от скоро имам проблем с инсталацията, значи свалям например SYGIC EUROPE след 12 часа чакане след което си седи в графата свалени, но при синхорнизиране с бутона от дясно не се инсталира в самият телефон?
При ТОМ ТОМ, NAVIGON нямаше го този проблем,а се качваха директно!
При ТОМ ТОМ, NAVIGON нямаше го този проблем,а се качваха директно!