Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Първото което забелязах е,че е оправено неадекватното асистиране на светкавицата за взимане на фокус при пълна тъмнина.Сега светва за по дълго време ,но по слабо и вече е ОК .От 5 снимки 5 са фокусирани ,а на както преди това от 5 само 1. И още нещо забелязах сега,че не става смяната на операторското лого
Последно промяна от nikolay80 на 28 Яну 2013, 22:57, променено общо 1 път.
Нещо имам проблем с фейсбук(отваря го но не зарежда) на ipad3 и iphone 4 и двете са на 6.0.1. Дали се дължи на новия ъпдейт или проблемът е в самите устойства.
Аз съм с четворка и нямам проблем с фейсбук! Преди 2 часа ми излезе, че има ъпдейт в Апстор и след ъпдейта също нямам проблем! Преинсталирай програмата...
П.П. От снощи съм на 6.1...
Страхотно е това, но се чудя дали реално в неделя ще излезе джейл за 6.1 и дали ще има и джейл за 6.0. В моя случай аз ползвам четворка с iOS 6.0 с tethered jailbreak ФО.
В свой туит MuscleNerd пита, дали знаем, че в неделя e Super Bowl и пита какви са ни плановете. Възможно е, именно в неделя, екипът му да пусне дългоочаквания Jailbreak за iPhone 5 с iOS 6.1.
Ето и списък на устройствата, които ще могат да бъдат Jailbreak-нати:
iPhone 3GS
iPhone 4
iPad 2
iPod touch 4th generation
iPhone 4S
iPad 3
iPod touch 5th generation
iPhone 5
iPad mini
iPad 4
Apple TV 2
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*