Карта от мобилен оператор срещу подарък?!

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Карта от мобилен оператор срещу подарък?!

Мнение от Adamov »

Здравейте съфорумници. Не знам защо, но реших, че ще бъде интересно да видим, кой какво мисли относно следния въпрос: Какъв подарак би ви накарал да си купите карта от някой мобилен оператор??"
От екрана всяка вечер ни се предлагав всевъзможни подараци като топки, очила, чанти, кърпи и т.н. Вас обаче какво би ви съблазнило. Кое е това нещо, което ако видите ще си вземете карта?

п.п. Ще ви помоля да се отнесете сериозно и да не предлагате самолети, ракети, яхти ... бахти ....... :))
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Dimitrov

Re: Карта от мобилен оператор срещу подарък?!

Мнение от Dimitrov »

Iphone :-B =)) значи картата на мтел с оригиналната волейболна топка,щот играя волейбол и сам фен.. а една оригинална топка е аколо 80 лева :P
Аватар
I.Netsov
Money Maker
Обратна връзка:

Мнение от I.Netsov »

е ако си мислиш че тази от мтел е оригинална............ Иначе аз съм за бутилка уиски :) всъщност не, нищо не би ме накарало да си взема карта от мобилен оператор. ( може би в момента не се сещам )
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

В интерес на истината, топките са Микаса и са доста качествени.
Иначе не ме блазнят такива промоции, може би защото нямам нужда. Карам с един номер от много години + една служебна и други не са ми нужни. Даже ми е смешно някой като помъкне по четири телефона :)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
cristiano_sv

Мнение от cristiano_sv »

Еми и аз съм за идеята уиски.....все пак нали преди имаше бутилка вино?! А иначе топки и тениски е оферта стига топките да не са толкова зле (5лв от битака)
Glory Glory Man United!!!
Аватар
tonywoolf
Обратна връзка:

Мнение от tonywoolf »

Безплатен обяд няма. Нищо от предметите, които предлагат не би ме накарал да си купя карта. Така или иначе ще си го платиш с времето. Може би ако реша да "ритна" Мтел...
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
galant

Мнение от galant »

може би някой наистина конкурентни цени на услугите,защото ако е за топки,очила,ранички(неща които струват 20лв),просто няма смисъл.Виж,хубави цени-ДА
Аватар
iFlashFreak

Мнение от iFlashFreak »

Sisq0 написа:В интерес на истината, топките са Микаса и са доста качествени.
Иначе не ме блазнят такива промоции, може би защото нямам нужда. Карам с един номер от много години + една служебна и други не са ми нужни. Даже ми е смешно някой като помъкне по четири телефона :)
Специално тези, които са на промоциите са най-обикновените модели, които са не повече от 20-30 лева. Помня топката на Германия 2006, беше копие на оригиналнта, но много по-калпава.
Всяка голяма компания прави и такива промоционалн продукти като очилата на на Глобул, които са модел на Полароид от преди 3-4 години ако не се лъжа и си пише "Мade for Globul". Сравнявах ги с очила на същата марка за 99 лева, нищо общо :) НО, голямо НО, много хора се подлъгват...
Аватар
Стаси

Мнение от Стаси »

Мда, и аз съм си мислила на тази тема xD... И стигнах до заключението, че всъщност в много други страни са хванали цаката на подаръците... Примерно в Германия има опция да вземеш iPhone /не знам защо давам iPhone за пример/ за 1 евро... Разбира се подписваш някакъв безумен договор и пак си назад... Но все пак това според мен е най-добрия вариант =)
Poison...
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

iFlashFreak, ами, мисля, че е логично. Не може да купиш промо пакет за 15-20 лева, който включва подарък топка, примерно, на стойност 70-80 лева (каквато е моята Mikasa beach pro, да речем) :)
Някак не се връзват сметките. Имах предвид, че за цената на пакета получаваш топка Микаса, която не е никак лоша, била тя и "най-обикновен модел", каквото и да значи това (Микаса са световна марка, що се отнася да волейболни топки и като човек, който се е занимавал професионално с волейбол, не смятам, че някой техен модел е некачествен).

Прощавайте, че се отнесох. Нямам никакво намерение да ходатайствам за някой оператор тук (още повече, че вече писах, че не бих се включил в подобна промоция). Споделям мнение за конкретно предложение ;)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
cristiano_sv

Мнение от cristiano_sv »

Полароид от преди 3-4 години или Микаса или топка от световното са по добре от топките които са на същата цена по магазините!!!! Ако си намериш подобни на тази цена можеш да вземеш няколко и за мен:) Пък да не забравяме че получаваш и някакви минути или нещо друго бонус. Екстра са си промоцийките, но досега аз не съм се възползвал от нито една (мисля че имах само подарък тениска на националният от Глобъл)
Glory Glory Man United!!!
Публикувай отговор