Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
има ли програма търсачка,подобна на тази с която айфон разполага,но да не е на отделен екран,а да е в основния екран в готовност,както е на блекбери? телефона е джейлбрейкнат версия 5.1.1
Здравейте искам да попитам дали има още програма с която когато ти звънят ти изписва от кое населено място е номера? Преди я имаше,но сега рових и нещо неможах да я намеря.
Благодаря.
Здртавейте колеги. В момента ползвам CoPilot GPS навигация и искам да ви попитам има ли някаква по-добра безплатна навигация която може да ми препоръчате? Имам iPhone 4 16Gb ФО iOs 6.0.1 без джейл! Знам, че платените са много по-добри и че ако имам джейл ще инсталирам пак по-добри от безплатните но все пак не искам да джейлвам още.... Та благодаря предварително на отзовалите се!
П.П. Рових се за подобна тема из форума но не намерих нищо конкретно, просто линкове за отделни програми...
Безплатна (без интернет трафик) световна карта, нещо като google earth същестува ли ? От къде да си я сваля ?
Другата е малко странна. На старата mp3-ка можех задам час в който да се самоизключи това ipod-а може ли го ? Има ли програма, която да служи за това ? От къде да я сваля ?
Благодаря предварително.
Доста free downloader-и могат да се настроят да се изключат (sleep timer) , аз ползвам Songza , но тя е програма, която има други песни, различни от iPod-a (за да си я изтеглиш трябва да имаш американски акаунт)
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL] now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion
Едната беше от падащото меню където показва времето един widget на който има опция за спиране на 3g wifi location и тн и другото беше пак в същото падащи меню едно на което пишеше close all apps
а през sbsetings как да го настроя да се появяват с падащото меню с времето а не в отделно падащо меню както е default това което видях беше вградено в widgeta с времето
Ако си с iOS 5 или нагоре,ползвай фабричния "Notification Center" от операционната система и влез в "Settings">"Notifications".Оттам можеш да си избереш кое да ти се показва в падащото меню и кое не.Щом искаш и SB Settings и Weather Icon да ти се появят,просто ги добави към колонката "In Notification Center".
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
Кажете някоя безплатна програмка за не jailbreak-нат телефон. Кскам да блокирам не желани номера, не искам да ми звънят определени хора? Търсих но нищо не намерих. Моля помогнете ми важно е.
Колеги да питам дали някои може да ми каже 1 програма. Програмата разкрива кой къде е ... Смл пишеш телефонния номер на някой и тя от GPS ти показва точно къде се намира на картата.... До колкото знам програмата е платена... Съжалявам ако е написано малко не разбираемо. Благодаря предварително!!!
Ще я видя... Но тази за която говоря пишеш телефонния номер и ти излиза къде е .... Един приятел я имаше така беше взел телефона, но го упдеитна и ....
Svetoslav111 написа: Ще я видя... Но тази за която говоря пишеш телефонния номер и ти излиза къде е .... Един приятел я имаше така беше взел телефона, но го упдеитна и ....
Toва е ФАКЕ app единственият начин да проследиш друг iPhone е чрез Find my friends и то при условие, че той ти позволи
Искам да запитам някой дали е ползвал програма за remote свързване към Windows PC.
Нещо от рода на ремоте десктоп.
Програми тип Team viewer не ми вършат работа.
През VPN-а успявам да се свържа с мрежата но съм дотам. не мога да вляза в самия компютър.