iPhone 4[S]

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
Ross

Re: Нов iPhone 4S!

Мнение от Ross »

Онзи ден ходих да ми отключат моя 4S. Преди това, няколко дена предварително си закрих предсрочно картата (платих си оставащите такси до края на едногодишния договор) с която го бях купил. На мен ми искаха само фактурата без лична карта, провериха че нямам активен договор и пуснаха заявката. След един час ми звъннаха от 123 и казаха че е отключен.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
d3vian

Мнение от d3vian »

а то сега както е в моя случай и договорът ми не изтича скоро ... какво трябва да се направи ,че да мога да си взема нов Айфон от Глобул без да ми дават друга карта и да плащам нейната такса... и въобще има ли друг вариант?
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

няма друг вариант
d3vian

Мнение от d3vian »

Благодаря за информацията!
sinbad0

Мнение от sinbad0 »

Мой приятел си е купувал айфон4 "в брой" от Германос невърлок без никаква карта,директно си сложи Виваком картата и това бе всичко.

Да не се правят на много интересни и да пробутват абонаменти..............византийци мръсни.......... =))
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

платил си е 980 лв + тарифния план за 1г - примерно 20 или 25 лв - Демек носиш кеш ~1250лв зависи от плана и ти е ФО ,
Dracstera

Мнение от Dracstera »

Здравейте, не съм сигурен дали това е точната тема в която искам да задам въпроса си, а той е : Понеже искам да си купя iphone 4s, и искам да разбера какво трябва да знам и да гледам, за да разбера разликата между 4 и 4S !? Благодаря Ви, предварително.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

iPhone4s:
Изображение

iPhone4:
Изображение
Dracstera

Мнение от Dracstera »

Отново Благодаря, за бързия изчерпателен отговор :)
borko444

Кой е по добро като апарат 4s CDMA или 4s GSM

Мнение от borko444 »

Глупав въпрос ,но имам два телефона едина е CDMA с слот за сим и другия е GSM и двата са iPhone 4s ,та въпроса ми е кой е по добър и имат ли разлики и ако бихте могли да избирате кой ще изберете???
Дали имат разлика в консумацията на батерията???
[url=callto://sivoo4ka]skype[/url]
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Re: iPhone 4[S]

Мнение от angelovarna »

Къде мислиш да го използваш този CDMA телефон?
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

CDMAа ако е international edition работи и с GSM честоти и става и в БГ, стига да не е заключен към VARIZON
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
venci362

Мнение от venci362 »

Могат да се отключат с Gevey/X-Sim и да си се ползва без проблем с всякакви оператори.Може и да се отключи фабрично и няма да има нужна от турбо симове.
Apple iPhone 6 64GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Slunchice

Въпрос относно покупка на Iphone 4s

Мнение от Slunchice »

Здравейте! Ползвах 3gs около половин година и реших, че е време да премина към 4s, тъй като приятелят ми има същия и съм доста доволна от него. Започнах да разглеждам обяви и попаднах на човек, който твърди, че внася много бройки, предложи ми цена, на която обикновено вървят обикновените четворки, дори малко по-ниска. Попитах го заключен ли е, втора употреба ли е, какво не му е наред, че е толкова ниска цената. В крайна сметка той твърди, че всичко е на 6 - чисто нов, 32гб, фабрично отключен. Не намерих нещо, за което да се хвана и се разбрахме тези дни да се видим за да го купя. Тъй като сме от един град ще имам възможността да го пробвам на момента. Интересува ме има ли някакъв начин да разбера повече за телефона при този тест. Примерно дали е заключен?. На ясно съм как да различа 4ка от 4s, знам как да видя колко му е паметта и т.н. Какво бихте ме посъветвали?

Също така ме притеснява дали е оригинален, защото разбрах за някакви финландски копия, които общо взето са същите и твърдят, че са най-добрите копия на Ейпъл телефоните.

Ще съм много благодарна ако получа идеи и съвети.
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Най-добре вземи с тебе някой, който е в час и отидете да го видите! L-)
Mr. Bean
vitoshabg

Re: Закупуване на iPhone 4S

Мнение от vitoshabg »

Здравейте, да попитам, ако телефонът е подарък от Глобул, гаранцията му важи ли?
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Колега как да е подарък? Няма значение дали е на изплащане, дали е в брой или си толко лоялен клиент на фирмата, че да ти го подарят. телефона е с 2 години гаранция. Имаш ли фактура всичко е точно. Ако нямаш фактура и гаранционна карта, могат да ти бъдат извадени повторно от магазина от който ти е подарен. Ако телефона е подарък на фирма (тоест си корпоративен клиент) и не е минал през магазин, то Акаунт мениджъра, който поддържа фирмата ще ви я извади повторно!
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
nik40o

Мнение от nik40o »

От няколко месеца съм с iPhone 4 и мога да кажа, че е сравнително хубав... Единствено не ми харесва понякога сигнала, но разбрах, че явно имал дефект при определен захват... Това има ли начин да се оправи?
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Просто не го хващай там,където губи обхвата!
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
rdlegy

Въпрос относо iphone

Мнение от rdlegy »

Много ми харесва дизайна на Iphonite и искам да си купя 4s втора ръка. Въпроса ми е струва ли си в 2013 да си взема такъв телефон. Гледах ревюта и казаха, че ще излезе ъпдейт до иос 8 със сигурност, но дали ще може да го ползвам и да си тегля игри 2 годинки да джиткам и после дали ще може да се продаде?
Какво да гледам за дефекти или причинени такива?
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Външният вид си говори за това как е ползвано у-вото.При сериозни удари остават и сериозни следи, оглежда се внимателно и ако всичко работи го взимай.Нещо не ми се вярва 4 и 4s да бъдат включени в ios 8, та по-добре не разчитай на това.
Аватар
knubben

Мнение от knubben »

Krastanov написа:.Нещо не ми се вярва 4 и 4s да бъдат включени в ios 8, та по-добре не разчитай на това.
4ките излизат от поддръжка със сигурност пък 4s има голяма вероятност да бъде включен.
Жените са като захарта - сладки са но ти вдигат кръвното !
Iphone 5s 16GB Space Gray ФО iOS 8.4
Iphone 5 16GB Black ФО iOS 9.0.1
Ipod Touch 4 White 32GB + Razer Hammerhead Headphones
iNas

iPhone 4S - USA оператори

Мнение от iNas »

Здравейте,

Можете ли да ми кажете дали официално отключен iPhone 4S закупен от Глобул ще може да работи с всички американски оператори?
Аватар
Alxx
supporter

Re: iPhone 4S - USA оператори

Мнение от Alxx »

4S - да, 4 - не.
"Мисля-значи съществувам"
Optimism

Iphone 4S, съвет

Мнение от Optimism »

Здравейте, току-що си активирах профила, нов съм. Ако темата не е за този раздел, я преместете или ми кажете за къде е.

Искам да попитам струва ли си да се купи Iphone 4S (втора ръка), за сметка на смартфони като Nexus 4, Moto G2, например, чиито параметри са в пъти по-високи? Кажете си мнението, честно, без пристрастия към Apple. :) Също, ако може да ми кажете коя версия на софтуера е най-подходяща за модела и някакви общи неща, които мислите, че са важни. Досега не съм ползвал продукт на Apple. :)
Публикувай отговор