Омръзна ли ви iOS ?
Re: Омръзна ли ви iOS ?
На мен не ми се омръзнала от година я ползвам тая операционна система и мога да кажа че е най-добрата..И андроид съм ползвал ама нямат сравнение.Оня пич дето казва че андроида е стабилен е много заблуден 

iPhone 5 8GB ФО 8.1.2
- faster_777
На мен лично андроид ми допада повече от аиос, ползвал съм, андроид, аиос и линдолс фоун и мога да ги наредя така.
1.андроид
2.
3.
4.аиос
5.
6.линдолс
Просто свободата при андроид ми допада най - много, може да се смени изцяло визуално, аиос и линдолс са толкова ограничени ос, че няма на къде, не искам да създам скандал, просто лично мнение. Просто ми харесва да съм администратор на устроиството което притежавам, за това и харесвам андроид.
1.андроид
2.
3.
4.аиос
5.
6.линдолс
Просто свободата при андроид ми допада най - много, може да се смени изцяло визуално, аиос и линдолс са толкова ограничени ос, че няма на къде, не искам да създам скандал, просто лично мнение. Просто ми харесва да съм администратор на устроиството което притежавам, за това и харесвам андроид.
SGS II | HTC HD2 | HTC HD7 | HTC Wildfire
Особено след evasi0n съвсем не ми е омръзнала
А и без jb .. друго си е стабилната и бърза работа. Нещо, което колкото и да не искат да го приемат, милите андроид фенове, просто не може да се постигне на хай енд андроид устройство. Или поне до нивото на iOS 

Teamwork makes the dream work!
Какво "администрираш" толкова, че ми стана интересно?Просто ми харесва да съм администратор на устроиството което притежавам, за това и харесвам андроид.
"Мисля-значи съществувам"
- The Shaman
- supporter
Темичките
Не четеш ли 

Друго си е да администрираш визуални теми в Андроид.. не е като да имаш някакви подобни апликации като Winterboard и Dreamboard... но карай, може да смениш рома, за да промениш цялостния външен вид
С тея доводи за пълен контрол над Андроид, направо ставате смешни. Всеки знае, че jail-ната iOS дава много повече от Android с root. Не по определение (защото на теория са едно и също нещо), а на практика. Просто няма такъв извор на туийкове и апликации за Android, като Cydia.

С тея доводи за пълен контрол над Андроид, направо ставате смешни. Всеки знае, че jail-ната iOS дава много повече от Android с root. Не по определение (защото на теория са едно и също нещо), а на практика. Просто няма такъв извор на туийкове и апликации за Android, като Cydia.
Teamwork makes the dream work!
Както съм свикнал да казвам (и ми го има и в подписа вече
) - смартфоните НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
И Андроид и иОС са толкоз "ограничени" (или съответно "отворени"), колкото са знанията на ЗАУ (ЗадАпаратното Устройство). Останалото си е въпрос на вкус.

И Андроид и иОС са толкоз "ограничени" (или съответно "отворени"), колкото са знанията на ЗАУ (ЗадАпаратното Устройство). Останалото си е въпрос на вкус.

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аз съм 100% убеден, че faster_777 никога не е имал iPhone и няма бегла представа. Вероятно е от тия: "пипал съм и ми/не ми харесва".
П.П. "Администриране" = смяна на теми? Това е като да работиш на автомивка, лъснеш някому колата и после да разправяш че си я имал и не те кефи.
П.П. "Администриране" = смяна на теми? Това е като да работиш на автомивка, лъснеш някому колата и после да разправяш че си я имал и не те кефи.
"Мисля-значи съществувам"