Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
gogispain написа:Някой да има идея как да нямеря Navigon в 25pp програмата?Ползвам нея защото сваля по бързо приложенията
Тегли от линка ми,в по-горния пост Навигона,качвай го в китайката и си го качи на телефона-няма нужда да го теглиш през самата програма !
Ето и урок как може да си настройте Navigon да борави с български език : http://vbox7.com/play:45225b2d90 ! Файла е взет от Veselin Minchev (bgiphone.com)
Максим_Костадинов написа:Погледни на 4 страница за линка към датата с приложията ! Теглиш,слагаш и потегляш,ако икаш навигона да ти е на БГ гледаш горния линк !
днес пробвах и тази програма на 25pp , свалих си я от техния сайт - http://www.25pp.com/ , по инструкциите от един клип в youtube се ориентирах какви са стъпките за инсталация и мога да кажа , че в сравнения с тази kuiyoung е в пъти по-добра , днес съм инсталирал над 10 приложения , търсачката е 6+ , инсталирането е много опростено и всичко минава както трябва и най-важното има едно 90 % от приложенията които са в appstora ( лично аз намерих всичко което ми трябваше , че и неща които не ми трябват ) в общи линии препоръчвам я на всеки
Още едно мнение в подкрепа на 25pp.
Освен, че намери всичко, което ми трябваше е супер удобно, защото директно изпраща свалените апликации с wifi sync до телефона.
едит: + скоростите на сваляне са значително по-високи от тези на К., където един път не прoтече сваляне със скорост над 20кб/с.
Последно промяна от kike09 на 26 Яну 2013, 20:35, променено общо 1 път.
freelanders написа:kuayong бачка идеално при мен на 5ца 6.0.2 и win 7...
3дни по-късно и всичко умря...
Което и приложение от "китайските" да пусна се отваря за около секунда и след това се затваря...
Единствено една игра се държи...
freelanders написа:kuayong бачка идеално при мен на 5ца 6.0.2 и win 7...
3дни по-късно и всичко умря...
Което и приложение от "китайските" да пусна се отваря за около секунда и след това се затваря...
Единствено една игра се държи...
Утре или другиден като имам време ще пробвам 25pp
Подписал ли си ги по същия начина,показан в урока ми ?
Да, работиха си 3дни. И днес нито едно... Става въпрос за Sygic, Navigon, Oplayer + Asphalt 7 и 1-2други игри.
Нито съм изключвал телефона, нито съм качвал друго...
За всичко освен навигациите може да се намери решение във 25пп . Крашват , ако има интернет искат apple id . Ако някой има идея как да ги подкараме ще е супер. Останалите програми ще се подменят от 25пп.
Закачаш телефона на компа и пускаш програмата.
Намираш таба в който ти се свалят приложенията,посочваш програмата която ще активираш и натискаш горе ключа.
Излиза ти един зелен бутон,който натискаш,минават два три чека и след това сив бутон.Това е.
Гледайте бе,пичаги ! Урока съм го правил затова,на който не му е ясно да гледа ! Обяснил съм подробно какво да правите,когато ви се иска ацц и пас ! Ако евентуално някой не може да се справи,да пише в скайпа :sharky9303 и с Team Viewer ще влезна и ще оправя,каквото мога ! Пишете,интересувайте се !
Като ти се появи нещо свързано с тази отверка и и гаечен ключ, отваряш програмата и горе до Х-са ще ги видиш, натискаш ги ( и съответно изчакваш) и всичко трябва да е наред ( ако ти иска примерно Apple ID и парола, когато отваряш игрите или програмите инсталирани от китаеца ). И така всичко трябва да е решено.
Добре, ама как се самооправиха...
Всичко без GTA Vice city ми крашваше. Става въпрос за навигациите, iFile, iPhoto, Оplayer, Аsphalt 7 и още... Сега всички си работят без да съм пипал по тях... Може би пък това, че съм вързал телефона към програмата е оказало влияние...
Китайска им работа. Натискам иконата с ключето,минава всичко ок,но пак след известно време спират.
Опитвам и на iPad 3 и iPhone 4 и на 4с....Едно и също!
Даже и другата РР25 и тя не става,след време иска Apple ID,Password.
Колко е това въпросното "време" ? Защото аз превъртях NFS Most Wanted, а я играх откакто е изляза тая програма тука във форума и оня ден за сефте ми поиска ID & Password. Ако след месец ми иска пак, смятам, че е добре... за програма, която ни дава безплатен достъп до приложенията... мисля, че няма какво да се иска повече. Ако някой го дразни това - да си ги плаща.