Жълто петно на екрана

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
tribaleo

Re: Жълто петно на екрана при Iphone 4

Мнение от tribaleo »

И на мен ми се появи ..телефона е на 26 месеца мтелски никога не е бил в сервиз...май ще трябва да го засилвам на някъде? Най-интересното е, че по някога изчезва?!
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
iSurf

Мнение от iSurf »

моя беше с такова петно, смениха го гаранционно в Мтел...
Щирлиц помисли. Хареса му и помисли още веднъж...

Мнение от uricatoli »

Това петно се появява и от изтърване на телефона.. имам 3-4 познати и след изтърване почна да им се появява.. и другото което забелязаха че телефона почва и да загрява повече.. гаранционно го сменят ако няма следи от изтърването :)
Аватар
intelato
Обратна връзка:

Мнение от intelato »

И аз имам същия проблем малко жълто петно около 2-3 милиметра, но мен това не ме тревожи.Само знам че е от лепилото и е само на iPhon-ите произведени 2010 година.
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Не ти е съвсем вярна информацията. Проблема се проявява и при телефони от пролетта на 2011-та (казвам го като бивш собственик на такъв).
Ако петното започне да се разширява - отиваш към сервиза и до 5 работни дни - имаш нов телефон.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Firell
Обратна връзка:

Мнение от Firell »

Голям филм... чак сега след година и месец ползване ми се появи този проблем в 4s-ката. Днес по някое време докато си преглеждам снимките на една по светла снимка, забелязах че горният ляв ъгъл на екрана жълтее леко петно. Като се прибера в България ще трябва да посетя ония от Германос докато му е време и съм още в гаранция. Изумен съм, бях чувал, че излизали такива проблеми на пресни бройки, но с времето се опрявало, но не и очаквах, че ще се появи след толкова време. Виждам, че не съм единствения.
„Stay hungry, stay foolish!“
nightman

Мнение от nightman »

При мен тези магарии се появиха след изтичане на гаранцията. Телефона като че ли почна да загрява малко повече при включен 3G или на зарядно, и като позагрее се появява жълто петно в лявата част на дисплея. Като изстине - нищо му няма. Но няма вече кой да ми го смени :|
Tunturi

Мнение от Tunturi »

При мен се появиха след като паднах върху него с най-първия съм (2g) и не изчезват дори и при изгасен телефон, но друг интересен ефект имаше в началото беше тънка линия по средата на екрана после се разнесе на 2 петна в почти краищата на екрана и от вече 4-5 месеца не се променят. Та най вероятно са били притиснати по някакъв начин дори без да разберете за да ви се появи и при вас.
abozhilov

Мнение от abozhilov »

simba4 написа:С новият ми дава Същтото време за гаранция и то е до 26.12.2012, което ме навежда на мисълта че гаранцията е 1 година!

Нека всеки който има iphone 4s да погледне под ъгъл горната 4аст на дсиплея към статус бара и да ми каже дали се виждат лампите на подсветакта! Според мене това го има във всички 4s - ки или греша? Най-добре се вижда в settings и при стартирана на skype!
Това е като експеримент за да знам за напред ако се увеличи този проблем какво да правя!
Аз виждам лампите леко на iPhone 4. Това какво означава, че дисплея заминава ли?
krasifer

Мнение от krasifer »

Не знам, тези Айфони вече по гаражите ли ги правят? Всеки по нов модел, все повече дефекти- не отиват на добре работите другарииииии =:)
uricatoli

Мнение от uricatoli »

abozhilov написа:
simba4 написа:С новият ми дава Същтото време за гаранция и то е до 26.12.2012, което ме навежда на мисълта че гаранцията е 1 година!

Нека всеки който има iphone 4s да погледне под ъгъл горната 4аст на дсиплея към статус бара и да ми каже дали се виждат лампите на подсветакта! Според мене това го има във всички 4s - ки или греша? Най-добре се вижда в settings и при стартирана на skype!
Това е като експеримент за да знам за напред ако се увеличи този проблем какво да правя!
Аз виждам лампите леко на iPhone 4. Това какво означава, че дисплея заминава ли?
хмм при мен такова нещо няма..
Публикувай отговор