Gevey - turbo SIM за iPhone

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Публикувай отговор
Аватар
Dope_Boy

Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4/4S

Мнение от Dope_Boy »

Здравейте !
Попадна ми оферта за iphone 4 доста изгодна. Телефонът работи с турбо сим на gevey, 4.3.3 и FW 4.10.01 явно заключен към чужд оператор, незнайно кой . Голямо мъчение е с включването на апарата. Въпроса ми е има ли някакъв вариант да го отключа софтуерно , да го кача на 5.1.1. ? В сидия има запазени SHSH 4.3.5 , 5.0.1, 5.1.1 , 5.1.1r1, 6.0.1 . Прочетох , че може да се покачи на 5.1.1 с къстъм обаче , незнам дали от Apple още ги подписват. Някой може ли да помогне? ?:-/
victor11

Мнение от victor11 »

Тези SHSH според теб за какво са?
Аватар
Dope_Boy

Мнение от Dope_Boy »

Ами показват дали може да ъпдейтнеш до желаната версия. Нали така?
victor11

Мнение от victor11 »

Тъй де, но причината е, че в тях се съдържа подписа за твоето устройство. Просто трябва да ги вградиш в къстъма. Чети тук метод 2: viewtopic.php?f=19&t=39998&start=0
Аватар
Dope_Boy

Мнение от Dope_Boy »

Благодаря! А след като покача с къстъм на 5.1.1 ще мога ли да му направя ънлок с ultrasn0w за да нямам нужда от gevey , съответно да не правя хиляда неща за да си включа телефона?
victor11

Мнение от victor11 »

Не. Твоят бейзбенд се отключва само с Gevey.
Аватар
Dope_Boy

Мнение от Dope_Boy »

Благодаря много! Поне да знам да не се мъча :)
starterjo

Мнение от starterjo »

Здравейте,
Понеже групата ни беше към Mtel си купих lock-нат iphone 4s, но телефона не е на мое име.(няма да ми го отключат в Mtel)
Всичко си беше ОК до момента в който групата ни не мигрира към Globul. Сами се сещате за последствията.
ios e 6.0.1 I modem firmware e 3.0.04
Какво трябва да направя за да мога да го ползвам отново? Тази тема е доста дълга и не съм много наясно какво точно трябва да направя.
Ще съм ви много благодарен ако някои може даде етапи които да следвам или контакт към когото да се обърна за да ми помогне отново да си ползвам телефона?

Мерси
Аватар
nino_xman

Мнение от nino_xman »

Отиваш в раздела "Купувам-Продавам" купуваш си gevey за 4S и си ток!
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
kokorere

X SIM роуминг?

Мнение от kokorere »

Ползвам айфон 4с с X SIM. Утре ще ходя до Сърбия и искам да попитам дали X SIM поддържа роуминг?
*мойта НЕ поддържа ММС
Dan7e9

Iphone 4 - SIM card locked

Мнение от Dan7e9 »

Здравеjте, имам Iphone 4, коjто е кодиран к1м англиjски оператор, но е разкодиран и чрез gevey си работеше с б1лгарски оператори. След като смених оператора, отрязах новата карта но телефон1т не я разчита, като постоянно ми изкарва с1общение SIM card is locked. Някоj има ли идея к1де е проблема? Аз лично се с1мнявам да не би да е повреден gevey-a, защото телефон1т си работеше нормално преди да слоjа новата сим карта.
П.С. Старата карта с която е работил с1що не я разчита.
Не се е update-вал сам, следователно не е заключен.
Vendar

Re: Iphone 4 - SIM card locked

Мнение от Vendar »

Здрасти,

пробвай със старата сим карта дали работи, на мен ми пише SIM Lock кога иска PIN code.
Дай малко повече информация.
Dan7e9

Мнение от Dan7e9 »

Здравей колега,

Не телефонът не работи със старата сим карта, и да на мен също ми иска Пин, въведам го правилно и след това SIM is locked.
Разкодиран е, всичко си работеше, просто след смяната на картата нещо му стана и не работи с никаква карта.
vladi1

Мнение от vladi1 »

Преди имах подобен проблем с рязана карта. Оказа се, че картата ми е била от първите с по-големият чип. Поръчах си микро и се оправи. А си работеше с Галакси С2 с адаптер за микро. Ако правилно съм разбрал твоята е рязана нали?

п.с. някой път Гевей явно се шашка с рязаните
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Dan7e9

Мнение от Dan7e9 »

Да, картата е рязана и с адаптер си работи на друг телефон, моjе и това да е проблема, но другото което е, като вкарам картата в телефона не ми излиза менюто на gevey-а.
Dan7e9

Мнение от Dan7e9 »

Глупавото е, че минах на БОБ, а те не предлагат микро-сим карти...
yordanoff

Активиране и отключване на на iPhone5 с R-SIM7

Мнение от yordanoff »

Здравейте!

Прощавайте невежеството ми, но от години не ми се е налагало да се занимавам, нещата са се изменили, а колкото повече чета и не се получава, толкова повече се обърквам.

Имам Айфон 5, локнат към Глобул, неразопакован. Отворих го и исках да го активирам (?) и отключа с R-SIM + моята Мтел-ска карта.
Обаче като я сложа заедно с ерсим чипа, не разпознава, че има карта. А тъй като е на етап активация (веднага след включване, екраните в които дава избор за език, локация и уай-фай: ето това) не знам дали Р-СИМ не работи или причината е друга. Можете ли да ме ориентирате какво се случва?

С други думи - дали аз бъркам фундаментално нещо или е възможно сим-овете да са се прецакали?

Благодаря!
victor11

Re: Активиране и отключване на на iPhone5 с R-SIM7

Мнение от victor11 »

Активирай го с глобулска карта и чак тогава действай нататък.
poikl

Gevey или Xsim

Мнение от poikl »

Какви са плюсовете и съответно минусите за всяка една от посочените карти?
Вие коя бихте предпочели? Защо? :)
Аватар
donchos

Re: Gevey или Xsim

Мнение от donchos »

Аз използвам X-SIM и мога да кажа,че съм много доволен,обхвата ми е на пълни черти,аз лично поне не виждам разлика,но нека пишат и хора,които са пробвали и двата вида.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Torev

Мнение от Torev »

Основната разлика е в това, че x-sim не поддържат новите сим карти на Глобул, но плюсът им е, че са и активатори (могат да активират телефона ако не е активиран, а Gevey неможе). Ако трябва да се избира между двете аз избирам gevey
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
poikl

Мнение от poikl »

Телефонът ми е заключен към Глобул, а аз искам да използвам карти на Мтел. Коя от двете бихте ми препоръчали?
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Която намериш по-евитно.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Torev

Мнение от Torev »

Gevey , дочух, че има вероятно мтелските нови карти да ги сменят както глобулските, за сега x-sim- е най - добре само с виваком
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
vladi1

Проблем с активация на 4S

Мнение от vladi1 »

Здравейте имам следният проблем телефона го отключвам с гевей , но не иска да се активира имам оригиналната карта, но не иска като сложа мтел- ската и след три секунди показва ябълката и изписва, че иска активация. Заключена 4с-ка с 6.1 , а преди го бях активирал със същата карта. И тогава видях зор с активацията ама не си спомням как стана.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Публикувай отговор