Здравеите ,
някои би ли ми казал,как се работи и защо не мога да кача тема на winter board ,
като го стартирам ми отваря празна страница .
Благодаря
winter board 2.0.1
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Re: winter board 2.0.1
Ми сега остава да си свалиш тема за Winterboard от Cydia и няма вече да ти е празна страницата.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Предполагам че е така ,свалям темата оба4е winter board пак е празна.
Ще пробвам пак и пак
Благодаря
Ще пробвам пак и пак

Благодаря
-
Имам абсолютно същият проблем, Winterboard е празен, свалях теми от Cydia дори качвах и от компютъра пак е празен.Преинсталирах го и пак същото 

При мен проблема беше ,след като направих ъпдеита не дадох v itunes set as new , направих
нов рестор само ,че вече дадох set as new и всичко се оправи
нов рестор само ,че вече дадох set as new и всичко се оправи
Програмата коя боеше за 1.1.4 имаше опция за махане на текста под приложенията и изглеждаше много по добре ( поне на мен ми изглеждаше така ) някой знае ли как с winter.. може да се направи това или с някоя друга програма ???
Като избереш Transparent Icon Labels.Pr0TeCToR написа:Програмата коя боеше за 1.1.4 имаше опция за махане на текста под приложенията и изглеждаше много по добре ( поне на мен ми изглеждаше така ) някой знае ли как с winter.. може да се направи това или с някоя друга програма ???
Ако темата си има собствени указания обаче, няма да се получи.
Тогава трябва да й редактираш info.plist файла (намира се в папката на темата), или пък му добави едно .bak накрая, за да не го ползва.
Аз нямам никакви настрийки имам само имената на темата и да избирам тва е .... ???
Качи си тогава от Cydia WbApp, тя е допълнение към Winterboard точно за такива работи, и тогава ще ти се появят. Ще ги имаш и там, и в Winterboard.