Тествах го и всичко мина по вода. Направих си бекъпа 1во за да не си загубя контактите, смс-ите, бележките и ресторнах. Но след като мина всичко успешно, върнах чрез бекъп всичко, пробвах да инсталирам Whatsapp но пак ми изписа същото съобщение че телефона ми е стар и дрън, дрън... Телефона ми все едно е 6.0, но дефакто е 3.1.3... Къде може да бъркам, или просто метода не бачка ?HuKu написа:Прекрасно, но може ли да споделите, дали има работещ Whatsapp там ? Ако няма, да не си правя труда да ресторвам.r3ac7 написа:Няма смисъл никой да качва нищо.
Просто си изтеглете whited00r firmware(custom 3.1.3 със някои функции на iOS 4/5/6, включително папки, мултитаскинг, уолпейпър на хоумскрийн и т.н.) и ресторнете вашето устройство(iPhone 1st gen, iPhone 3G, iPod touch 1st gen, iPod touch 2nd gen(MB model) с него(рестор + шифт в iTunes и избирате файла(whited00r)). Като го качите, на хоумскрийна ще имате иконка "App Market". Цъкате на нея и ви излизат различните магазини(App Store, Cydia, Time Machine, 3Store), отивате на Time Machine със скролване на ляво/дясно. Ще ви излезе сайт с приложения специално за 3.1.3. Има над 1000 включително Facebook, Instagram, DoodleJump, Temple Run и т.н.
Ето сайта за firmware-a: http://www.whited00r.com/
В сайта може да видите скрийншоти на самия фирмуер, доста от функциите също са показани. Има и обяснение как да се инсталира, но аз вече обясних, все пак ако някой не ме е разбрал да прочете.
Мисля, че това ще е полезно за всички, които имат по-старо устройство с 3.1.3.
Програми за iOS 3.1.3
Re: Програми за iOS 3.1.3
(custom 3.1.3 със някои функции на iOS 4/5/6, включително папки, мултитаскинг, уолпейпър на хоумскрийн и т.н.
Извинявай, но нещо не те разбрахBad Boy написа:(custom 3.1.3 със някои функции на iOS 4/5/6, включително папки, мултитаскинг, уолпейпър на хоумскрийн и т.н.
Просто ти дава облика на софтуер 6 не ти го сменя,съответно не можеш да инсталираш приложения за по висок 

А някаква идея как мога да ползвам Whatsapp ?
http://download.pandaapp.com/ios-iphone ... d3228.html
Donwload failed! Error - can't find host http://dl.ipcsuite.com/iphone/communica ... 2.5.2.ipa.
The partial file is still in the Donwloads folder.
... ?
The partial file is still in the Donwloads folder.
... ?
https://rapidshare.com/#!download|989p1 ... r|4120|0|0
Пак неще
Cannot Open Page
Safari cannot open the page because the server cannot be found.

Линка работи.Проблема е при теб.
от Cydia има ли някакъв файл да сваля да се оправи този проблем със сафарито
Ама ти през тел ли се опитваш да го свалиш?Свали си файла през пц резархивирай го и синквай с итунс.
Цъкваш на зеления бутон download за да го свалиш!penew написа:Пак нещеCannot Open Page
Аз пробвах през итунес ама не мога да го направя пък ти пиша на лично , ама няма отг
Благодаря!Съживих зомбито 

Quidquid vides, currit cum tempore
iPhone 3G 16GB white
iPad 2 32GB WiFi
Macbook Pro 13"
iPhone 3G 16GB white
iPad 2 32GB WiFi
Macbook Pro 13"
Влизам в програмата , пиша си номера и зарежда creating favourites , и не иска да се зареди и си стои така не ме пуска
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
здравейте,трябват ми програми и игри за iPhone iOS 3.1.3.Ако някой има ще съм му благодарен да ги качи някаде за да ги сваля
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S
and always JB..

благодарско игри има но програми неможах да намеря
за програми доколкото знам няма такъв сайт.трябва да си търсиш в гугъл определената версия на програмата. да не би да са махнали от appstore опцията да сваля последната съвместима версия с операционната система ?
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
and always JB..

- TheOriginal
Дам, опцията е налична само за 3GS и нагоре.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]