Счупено стъкло на дисплей
Счупено стъкло на дисплей
Здравейте колеги! Имам приятел който не използва калъф за телефона си и при изпускане му се спука защитното стъкло на дисплея.Самият тъчскриин работи нормално, но стъклото всеки момент ще се разпадне. Знаете ли къде в София може да се ремонтира?
iphone 2G 3.0
Re: Счупено стъкло на дисплей
Ремонта е невъзможен. Сменя се целия преден панел.
http://cnn.cn/shop/apple-iphone-complet ... -1863.html
в момента в cnn.cn e out of stock
http://cnn.cn/shop/apple-iphone-complet ... -1863.html
в момента в cnn.cn e out of stock
My personal Blog for living in US
blog.mitko.us
blog.mitko.us
А какви са тези които са ги пуснали в ebay по 17 долара 

iPhone 6S 64GB FW 10.2
И на мен днес ми се счупи... В момента съм в огромна паника защото от както си купих Iphone за коледа и.. имам доста проблеми с него и непрестанно го водя по ремонти... Мн солено ми излезе... Накрая прекалено мн се развали... и си купих нов... и го изпуснах след 2 месеца... Сега имам 2... един който не работи но с перфектен панел.. и 1 с пукнат панел който работи перфектно...
Ако кажа на наще че съм го счупила ще ме убият... Моля ви кажете ми ако знаете има ли начин тук в София някой просто ... да размени панелите...
Умолявам ви.. Спешно е!!!
Ако кажа на наще че съм го счупила ще ме убият... Моля ви кажете ми ако знаете има ли начин тук в София някой просто ... да размени панелите...

Пробвай да навиеш Bloody да ти го смени. Той веднъж отваря Айфон и не беше във възторг 

Как така не е бил във възторг? И.. като го е отворил... после като го е затворил. работил ли е нормално?
Ами доста трудна операция е. Можеш да опиташ с двата телефона в някой сервиз дали ще се наемат. Няма да е безплатно обаче.
Това че ще трябва да платя ми е ясно... хубавото е че няма да се налага да купувам и стъклото...
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
То и при смяна на панелите личи, че телефона е отварян за съжаление.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Toва не е такъв проблем...
важното е само да го сменя.. и то възможно най-скоро... ;( Моля ви... ако някой знае как да ми помогне... Много ще съм му признателна ако го направи!
важното е само да го сменя.. и то възможно най-скоро... ;( Моля ви... ако някой знае как да ми помогне... Много ще съм му признателна ако го направи!
sunshine, да те питам, този неработещия какво ще го правиш? Защото аз имам нужда от дигитайзер за моя, така че ако твоя работи искам да го купя. Иначе трябва да го пращам до Сащ, а не ми се чака. Ако някой има счупен дисплей, да се обади 

-
Аз също имах този проблем с счупеното стъкло. както пише по горе тябва да се смени целия панел... какво направих аз и как си оправих телефона : свързах се с хората от които го купих ето линк към тяхната страница http://www.edepot-bg.com/" onclick="window.open(this.href);return false; разказах им за случилото се , след което те ми съдействаха и ми пратиха нов панел на стойоност 350лв. Когато пристигана след 2 седмици възникна въпроса как да го сменя и къде ?! след като не намерих сервиз реших че с тази задача трябва сам да се справя. Ето това видео ми помогна много http://www.vbox7.com/play:b7ced8aa" onclick="window.open(this.href);return false; изгледах го сто пъти много внимателно!!! и цялата операция мина много успешно ... вече минаха два месеце от тогава и телефона си е в много добро състояние... един съвет към всички , слагайте телефоните в калъфи много са крехки -лесно се чупят и драскат 

И аз си счупих стъклото, и аз нямах предпазен панел.....само че на мен ми отиде и тъчскйина
сега работи само в горния десен ъгъл и мога да ползвам ипода
както и да е? какво да правя с телефона? колко пари излиза дисплей и тъчскрйин?

както и да е? какво да правя с телефона? колко пари излиза дисплей и тъчскрйин?
И аз както мн хора си изпуснах Iphona 8GB 2G, след което се напука стъклото, тача си работи, но е мн грозно искам да си го оправя и искам да попитам дали вече някои е разбрал как се сменя само стъклото без дислея.... възможно ли е или трябва да се придържам към стариа вариант смяна на дисплей + стъклоно... МОля за помош...
Iphone 2G 8GB firmware 2.2
ето това е предложението за сега : http://www.oem-phoneparts.com/product_i ... 5bfb65300c" onclick="window.open(this.href);return false;
тук също има едно предложение а в дясната част на страницата има интересно видео за сръчковците
http://cnn.cn/shop/apple-iphone-digitiz ... -3118.html" onclick="window.open(this.href);return false;
успех
тук също има едно предложение а в дясната част на страницата има интересно видео за сръчковците
http://cnn.cn/shop/apple-iphone-digitiz ... -3118.html" onclick="window.open(this.href);return false;
успех
dimow написа:ето това е предложението за сега : http://www.oem-phoneparts.com/product_i ... 5bfb65300c" onclick="window.open(this.href);return false;
успех
Дъщеря ми също си изпусна телефона, нейният е 2G и отгоре е напукан не много. Залепихме едно защитно фолио, което е като огледало (съжалявам, но нямам идея как се казва) и положението вече не е много трагично. Обаче аз все още не мога да разбера дали ще се наложи да купим само ВЪНШНО СТЪКЛО ЗА ДИСПЛЕЯ или ще трябва да вземем ОРИГ. ДИСПЛЕЙ-комплект. Телефона работи без никакъв проблем. И всъщност ако трябва да дадем 350,00+200,00 (някъде четох за самата смяна), май ще е по-добре да и поръчам едно 3G от e-bay за 500 $ и да приключим с мъките (особено след като вече имаме и ТОЗИ ПОДАРЪК

- Razer
- Обратна връзка:
за съжаление в БГ некъде не се и наемат да сменят само предното стъкло, понеже самия дисплей с тъча си е във вакуум с стъклото и това явно го правят само в айпъл... незнам защо го продават в дигитален при положение, че ги попитах защо го имат в наличност и те отговориха "незнаем и ние"blondi написа:Обаче аз все още не мога да разбера дали ще се наложи да купим само ВЪНШНО СТЪКЛО ЗА ДИСПЛЕЯ или ще трябва да вземем ОРИГ. ДИСПЛЕЙ-комплект.

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
- ProInstall
- Обратна връзка:
В момента ровя из форума и само да си намеря някъде стъклено стъкло ще видите дали не се сменя. Ще си го сменя и ваще ще сменя и после здрави почвам да сменям.
iPhone 2G 8Gb ОЕМ SV 2.2 Jailbreak с QuickPwn 2.2
"Стъклено стъкло"?! 
Сподели ни какви други стъкла има, моля те. Живо се интересувам.

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- ProInstall
- Обратна връзка:
Има разлика между стъкло и пластмасаSisq0 написа:"Стъклено стъкло"?!
"49.00 лв. с ДДС
• Външно стъкло за iPhone
• Цвят: оригинален
• В наличност
• Съвместимост: само с iPhone
• Изработка от органична пластмаса
• Забележка: това не е самият touch дисплей на iPhone, a най-външната част от целия дисплей.
• Забележка: "Дигитален център" не извършва подмяна на резервните части за iPhone и не носи отговорност при неправилна употреба. Най-доброто решение е да се обърнете към специалист."
- ProInstall
- Обратна връзка:
Кажи къде да си намеря Стъклено стъкло
Привет и от мен.
Значи, без да изпадам в подробности споделям опит.
Счупи се само стъклото (без дисплея отдолу).
Единия вариант ми беше сервиза на JEFF - те искаха 160лв. за стъкото със смяната, но в последствие го занесох в М-свят.
Чакам да ми се обадят когато е готов и като го взема ще пиша пак да ви кажа колко пари са ми взели.
Виждам че това е доста наболял проблем.
Дано съм помогнал на някой
Забравих да кажа че става въпрос за 3G 8GB
Значи, без да изпадам в подробности споделям опит.
Счупи се само стъклото (без дисплея отдолу).
Единия вариант ми беше сервиза на JEFF - те искаха 160лв. за стъкото със смяната, но в последствие го занесох в М-свят.
Чакам да ми се обадят когато е готов и като го взема ще пиша пак да ви кажа колко пари са ми взели.
Виждам че това е доста наболял проблем.
Дано съм помогнал на някой
Забравих да кажа че става въпрос за 3G 8GB
-
Здравейте,
Вчера си изпуснах Iphona (3G 8 GB) и стъклото ми е на парчета
мнооого съм нещастна 
Хубавото е, че дисплея си е ок и телефона работи
Исках да попитам дали сте доволни от подмяната на стъклото в М-свят?
Купен е от JEFF, но въобще не съм доволна от сервиза там и не ми се иска да ги посещавам
Вчера си изпуснах Iphona (3G 8 GB) и стъклото ми е на парчета

Хубавото е, че дисплея си е ок и телефона работи

Исках да попитам дали сте доволни от подмяната на стъклото в М-свят?
Купен е от JEFF, но въобще не съм доволна от сервиза там и не ми се иска да ги посещавам

който търси - намира!ProInstall написа:Има разлика между стъкло и пластмасаSisq0 написа:"Стъклено стъкло"?!
"49.00 лв. с ДДС
• Външно стъкло за iPhone
• Цвят: оригинален
• В наличност
• Съвместимост: само с iPhone
• Изработка от органична пластмаса
• Забележка: това не е самият touch дисплей на iPhone, a най-външната част от целия дисплей.
• Забележка: "Дигитален център" не извършва подмяна на резервните части за iPhone и не носи отговорност при неправилна употреба. Най-доброто решение е да се обърнете към специалист."
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Ето и тук ще намерите за 3Г направо стъкло с дигиталайзер, което ще улесни и подмяната.
Repair Part Replacement Touch Screen/Digitizer Module with Bus Wire for iPhone 3G $23.68 (налично след 8 дена)
и ето само стъклото - Repair Parts Replacement Glossy Screen Cover for iPhone 3G $6.55 (налично след 2 седмици)
Repair Part Replacement Touch Screen/Digitizer Module with Bus Wire for iPhone 3G $23.68 (налично след 8 дена)
и ето само стъклото - Repair Parts Replacement Glossy Screen Cover for iPhone 3G $6.55 (налично след 2 седмици)
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black