iGO Primo
Re: iGO Primo
Може ли линк с най-актуалните POI и speedcam за България ако може 

Между другото, ако има и други "откачени" като мен, които да не ползват кракнати приложения, може да се възползват от намалението. iGo Primo Europe преди няколко часа излезе на промоция в AppStore: за USD $50 (в Щатите) или EUR €40 (в Европа). До сега не е имало толкоз яка промоция на iGo за цяла Европа, на цената на отделен регион почти. Аз от известно време следя цената на iGo EU за подобно намаление и веднага го забодох. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Здравей Mitku,
Имам Ipfone4,OS–4.3.3 И аз като тебе закупих iGo 2.3.2 за Европа но неиска да работи без интернет постояно ми търси GPS сигнал ако има вариянт да тръгне какво би трябвало да направя,за което благодаря предваритело.
Имам Ipfone4,OS–4.3.3 И аз като тебе закупих iGo 2.3.2 за Европа но неиска да работи без интернет постояно ми търси GPS сигнал ако има вариянт да тръгне какво би трябвало да направя,за което благодаря предваритело.
При мен е на 4S с iOS 5.1.1 и си работи без проблем, но аз не гася Интернет-а. Просто тъй ползва и информацията от ГСМ клетките и евентуално уайърлеси и съответно с асистед ГПС, локализира за "нула време", дори и на закрито. Докато ако нямаш нет и съответно не може да ползва асистед ГПС, ще остане само с истинския ГПС и ще те локализира само на открито и то ще му трябва някоя и друга минута докато го направи. Така че ако си бил на закрито, без нет или ако не си изчакал достатъчно дори и на открито, може затова да "не работи", т.е. да не те локализира. 

да попитам ако си закупя примото как после се актуализират картите ако не е джейлнат телефона
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Има 2 варианта - ъпдейтватваш програмата през AppStore (когато излезе ъпдейт), което ще зареди и съответните карти, които са в нея; а другият вариант е от менюто на програмата има "магазин" и от там се зареждат карти и други неща (3D и т.н.) направо от сайта на производителя съответните ъпдейти, като тези, които си си платил (и още няколко други) са Free. Като съвсем законно може да ползваш програмата на 5 устройства. 
П.П. Между другото в Sygic са направени малко по-културно и логично тези неща... а дори е по-евтин от iGo. И като заредиш програмата, тя се зарежда без никаква карта, а после просто отиваш в менюто и си зареждаш само картите която/които са ти е нужни (разбира се - измежду тези, които си си купил, ако е версия за цяла Европа в случая). И евентуално можеш да триеш и зареждаш наново, които искаш и/или имат ъпдейти. А също може например да си оставиш през повечето време да е заредена само картата на България да кажем. И по този начин ти заема по-малко памет, нищо, че си си купил версия за цяла Европа... ако просто не са ти нужни всички карти едновременно. Докато iGo си се зарежда с (почти) всички карти още в началото (е, има и няколко, които се зареждат отделно) и заема доста място.

П.П. Между другото в Sygic са направени малко по-културно и логично тези неща... а дори е по-евтин от iGo. И като заредиш програмата, тя се зарежда без никаква карта, а после просто отиваш в менюто и си зареждаш само картите която/които са ти е нужни (разбира се - измежду тези, които си си купил, ако е версия за цяла Европа в случая). И евентуално можеш да триеш и зареждаш наново, които искаш и/или имат ъпдейти. А също може например да си оставиш през повечето време да е заредена само картата на България да кажем. И по този начин ти заема по-малко памет, нищо, че си си купил версия за цяла Европа... ако просто не са ти нужни всички карти едновременно. Докато iGo си се зарежда с (почти) всички карти още в началото (е, има и няколко, които се зареждат отделно) и заема доста място.

благодаря за отговора
и още нещо - с карти на кой производител идва купената версия
и още нещо - с карти на кой производител идва купената версия
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
При iGo повечето карти са на Navteq, но има изключения за някои държави - например за България е на MMCN.
mitku написа:При мен е на 4S с iOS 5.1.1 и си работи без проблем, но аз не гася Интернет-а. Просто тъй ползва и информацията от ГСМ клетките и евентуално уайърлеси и съответно с асистед ГПС, локализира за "нула време", дори и на закрито. Докато ако нямаш нет и съответно не може да ползва асистед ГПС, ще остане само с истинския ГПС и ще те локализира само на открито и то ще му трябва някоя и друга минута докато го направи. Така че ако си бил на закрито, без нет или ако не си изчакал достатъчно дори и на открито, може затова да "не работи", т.е. да не те локализира.
Аха дефакто без нет няма да трагне,днес пробвах в рамките на половин час да намери сигнал на открито но увиии.
Същата работа се получава и с Sygic работи само с нет а аз нямам на телефона,а пък същата Sygic тръгва без нет на Самсунг Нот което не мога да си го обесня.Телефонът ми е с турбо гивей чип може ли да оказва някакво влияние примерно?
- snooperchi
Разбира се, че би трябвало да тръгне без интернет. При мен с извадена сим карта си върви без проблем.
Мда... тръгва си и без нет, естествено. Просто за да те локализира, трябва да си на открито и в зависимост от условията (включително околни сгради и височината им, дървета, облачност и т.н.) за 1-2, до към 5 минути трябва да локализира и само по ГПС. Но щом не става за половин час на открито, значи има някакъв проблем с ГПС-а. И най-вероятно наистина Гевей-я прави някакъв проблем (аз затова никога не вземам ФЗ телефони, защото после само проблеми следват) - тези ФЗ телефони с разни турбо-СИМ-ове имат доста проблеми както с мобилния Интернет, тъй и с ГПС-а. Евентуално може да се пробва с друг турбо-СИМ, но по-добре разпитай в темите за турбо-СИМ-ове и подобни, за проблемите ти с ГПС-а за да не спамим в тази тема. 

Ок мерси много за инфото.
Мойе ли линк за последната версия на програмата, защото дадените не ми го отваря нещо 

Може ли работещ линк на самата програма и да е само с Българска карта IOS 6.0 е телефона
Коя е последната версия ?
9.10.6.260789 от 26.Сеп.2012. 

-
- Обратна връзка:
Здравейте!
Искам да попитам как мога да запаметя дадено местоположение.
Например на някоя улица съм и искам да запаметя точното местоположение.Как става?
В момента нямам навигацията пред мен,но обяснете или една снимка ако може.
Весели празници.
Искам да попитам как мога да запаметя дадено местоположение.
Например на някоя улица съм и искам да запаметя точното местоположение.Как става?
В момента нямам навигацията пред мен,но обяснете или една снимка ако може.
Весели празници.
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
То е доста логично и праволинейно, но нейсе. Цъкваш върху картата на мястото, което искаш да запомниш и се появява едно червено триъгълниче, което го сочи. А отдолу на дисплея се появяват 3 бутона. Натискаш средния бутон с един символ като правоъгълник с два заоблени ъгъла, с име "Още". Появява се едно меню с 3 позиции. Натискаш средната, със звездата и име "Добави към предпочитания". Появава се един диалогов прозорец с клавиатура, където да си въведеш име за туй място... въвеждаш име (като отдолу със средния бутон "Още" може да смениш азбуката), накрая натискаш бутона "Готов". Вече на това място ще има символ със звезда, че ти е от фаворитите... съответно и в това меню ще си го откриваш -> Меню (Базово) -> Намери -> Предпочитания и контакти. 

Здравейте, имам нужда от Помощ с айфон 4 съм вдигнах му версията на ios 6,0,1
и нито една от навигациите/ igo primo 9.6.9/ и /том том/ които имах,не мога да ги инсталирам.
Като почна да ги инсталирам ми дава грешка.
Преди това бях на ios 4.3.2.
Какъв ми е проблема?
и нито една от навигациите/ igo primo 9.6.9/ и /том том/ които имах,не мога да ги инсталирам.
Като почна да ги инсталирам ми дава грешка.
Преди това бях на ios 4.3.2.
Какъв ми е проблема?
Явно преди туй си бил с джейлбрейк и си бил инсталирал кракнат софтуер. Сега не можеш да го инсталираш пак защото нямаш джейлбрейк след като си ъпдейтнал софтуера на телефона до 6.0.1. Евентуално пак ще трябва да джейлваш телефона (за твоя телефон има тетърд джейл все пак) или като някои други хора (и като мен) - да си закупиш необходимия софтуер и вече няма да имаш проблем да си го инсталираш независимо дали имаш джейл. 

Благодаря за информацията! 

Здравейте, тази версия на програмата има ли всички карти за Европа и ако няма има ли някаква версия с карти на Европа или версия и отделно карти?zaho_cool написа:Тази версия http://sinhro.net/crry1gytufr6/iGO_Euro ... n.ipa.html с карта на България ли е ? И ако не е може ли линк с програмата но да има карти ?
Някой може ли да ми каже коя е последната версия на iGo Primo, че нещо изостанах по темата, а ми се иска да ъпдейтна с последната 

- adibg
- Обратна връзка:
Здравейте колеги, ще можели да iGO с карта на България или Европа да инсталирам на не Джейлнат iOS 6.0.1 ?
Първия ми iPhone 2G 8GB iOS 3.1.3
Загина iPhone 5 32GB ФО iOS 6.1.4 Глобул
Сега с iPhone 6 64GB Space Grey iOS 8.1.2 Telenor
Загина iPhone 5 32GB ФО iOS 6.1.4 Глобул
Сега с iPhone 6 64GB Space Grey iOS 8.1.2 Telenor