Искаме... (apps request)
Re: Искаме... (apps request)
1-во за много години.
трябва ми спешно програмата Veency.deb ( но ми трябва в .деб файл)
Благодаря.
трябва ми спешно програмата Veency.deb ( но ми трябва в .деб файл)
Благодаря.
Някой да има по стара версия (за 4.2.1) на https://itunes.apple.com/us/app/imo-ins ... 97?mt=8url
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S
and always JB..

- keeponrollin
Някой има ли българското приложение Съновник?
С една луничка на син фон е иконата, 2.99$ струва по принцп
С една луничка на син фон е иконата, 2.99$ струва по принцп

iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Някой може ли да ми препоръча, най-гадната аларма за Iphone. Трябва да има много трудно изключване, примерно докато не решиш някаква задача или направиш снимка на определн предмет както на Android.
-
вчера видях един приятел колко бързо пише на samsung с клавиатура swype, рових след това, но намерих такава клавиатура но само за джейлнати системи, а моята НЕ е 
бих искал да ви питам има ли вариант за нещо подобно, ако не дали се знае кога ще излиза джейла за вер.6

бих искал да ви питам има ли вариант за нещо подобно, ако не дали се знае кога ще излиза джейла за вер.6
viewtopic.php?f=22&t=23459&start=0zafirovp написа:Някой може ли да ми препоръча, най-гадната аларма за Iphone. Трябва да има много трудно изключване, примерно докато не решиш някаква задача или направиш снимка на определн предмет както на Android.
victor11 благодаря за линка. Програмата я тествах и работи перфектно, но пак се успах
. Може ли някаква алтернатива. Само тези с решаването на задачи ме събуждат май.

-
програма за не jailbreak-нат телефон ,за блокиране на номера да не ти звънят
MSDict Bulgarian<>French Dictionary 1st Edition
https://itunes.apple.com/us/app/msdict- ... 76078?mt=8
или някакъв друг offline българо-френски речник, благодаря!
https://itunes.apple.com/us/app/msdict- ... 76078?mt=8
или някакъв друг offline българо-френски речник, благодаря!
iPhone 4S 16GB mtel..
Трся програма, която да инсталирам на жената на андроида, с която да я следа къде е през айфона
. Незнам дали има такова, това което намерих беше само find my iphone, но няма как да го инсталирам при нея. Това, което се сещам е, че преди време вървеше една реклама на виваком за вид родителски контрол, което ще ми върши също работа. Предложения?

Някой може ли даде линк за Pixlromatic и Instacam 

ползвай латитуд ( Latitude ) на googlepraset написа:Трся програма, която да инсталирам на жената на андроида, с която да я следа къде е през айфона. Незнам дали има такова, това което намерих беше само find my iphone, но няма как да го инсталирам при нея. Това, което се сещам е, че преди време вървеше една реклама на виваком за вид родителски контрол, което ще ми върши също работа. Предложения?
за повече инфо гугъл.бг
Благодаря колега.augyk написа:ползвай латитуд ( Latitude ) на googlepraset написа:Трся програма, която да инсталирам на жената на андроида, с която да я следа къде е през айфона. Незнам дали има такова, това което намерих беше само find my iphone, но няма как да го инсталирам при нея. Това, което се сещам е, че преди време вървеше една реклама на виваком за вид родителски контрол, което ще ми върши също работа. Предложения?
за повече инфо гугъл.бг
Намерих и нещо много интересно, но незнам дали е надежно. Програмата се казва "own spy", има я за андроид и за иос. Готиното е, че поне за айфона можеше да се скрие иконата. Гадното е, че се плаща абонамент, информацията се прехвърля на техен сървър и си я гледаш когат можеш. Въпроса ми някой ползвал ли е тази програма и заслужавали си абонаментите?
Пс: Ако няма можилен интернет, ще я таксували за пренос на данни, или при наличие на вифи, ще актуализира?
https://itunes.apple.com/gb/app/uk-post ... 59179?mt=8 някакви идей от къде може да намеря този апп? ако някой го има или знае от къде да го намеря ще съм благодарен!
Personal portfolio www.tektrob.com | Игри | iPhone 4G 32GB | Macbook Pro 15
Някой можели да ми намери The Weather Channel,Revolt(играта със количките),The Little crane...,Lane Splitter,CSR Racing,GTA и GT Racing: Motor Academy за 3GS iOS 4.1
и ако някой знае някакво място от което мога да си разглеждам такива приложения за стари iOS-и
Благодаря ! :]]
и ако някой знае някакво място от което мога да си разглеждам такива приложения за стари iOS-и
Благодаря ! :]]
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
and always JB..

-
Търся MyWi - кракнат. Пробвах няколко варианта но не се получи. Благодаря предварително.
iPhone 5 16GB Black FO, jailbreaked, iOS 7.1.2
Търся AutoCare 1.2
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
iPhone 3Gs/6.1.6/05.16.08/ФО
call delete или mobileLog za 3.1.3
Моля за програма за индивидуално изтриване на разговорите за iphone 3g ios 3.1.3 джелнат. Всичко което намирам в Cidia e за от 4.0 нагоре и не мога да го инсталирам.
Какво толкова поисках че ме хвърлихте в коша
Какво толкова поисках че ме хвърлихте в коша
търся следната програма версия 1.1.2
https://itunes.apple.com/tw/app/money-c ... 69776?mt=8
https://itunes.apple.com/tw/app/money-c ... 69776?mt=8
Може ли някаква програма за щадене на Home button-а, до като бях на 5.0.1 изплозвах Activator+Multitask cleaner и бях много доволен, излизах от приложенията без да натискам home-a триех мултитаска с един клик на дисплея. Вчера ъпдейтнах на 6.1 и сега не ми работи нито Activator нито Multicleaner, Kill Background, Remove Background, SBsettings. Пробвах ги всичките но без успех. Някой ако има идея за нещо друго моля да сподели
Здравейте,
моя рекуест е ако може тея две програми Weather HD Live, Red Shazam и играта Real Strike.
Предварително благодаря!
моя рекуест е ако може тея две програми Weather HD Live, Red Shazam и играта Real Strike.
Предварително благодаря!
Upjustbones написа:Може ли някаква програма за щадене на Home button-а, до като бях на 5.0.1 изплозвах Activator+Multitask cleaner и бях много доволен, излизах от приложенията без да натискам home-a триех мултитаска с един клик на дисплея. Вчера ъпдейтнах на 6.1 и сега не ми работи нито Activator нито Multicleaner, Kill Background, Remove Background, SBsettings. Пробвах ги всичките но без успех. Някой ако има идея за нещо друго моля да сподели
От Сидиа си инсталирай Zephyr
п.п.Някой да има да ми прати TopSpy ?
п.п.Някой да има да ми прати TopSpy ?