Installous Затвори!
Re: Installous Затвори!
Apps може да теглите от много места в интернет, въпроса е как ще ги инсталирате на самото iOS устройство без да се налага да ползвате кабели и т.н.
Installous е добро решение. От сега нататък, за да се ползва като инсталатор просто трябва да изключите интернета на устройството.
Installous е добро решение. От сега нататък, за да се ползва като инсталатор просто трябва да изключите интернета на устройството.
На всички съфорумци желая весело посрещане на 2013г.
много щастие и късмет !!! Хиляди благодарности и на момчетата които поддържат този прекрасен форум, и ни дъжат винаги в течение с всичко ново и интересно.

iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Единственото нещо кето печеля от джейла е програмата Remove Background от Cydia, с която с един жест килвам всички отворени приложения и не се налага изнервящото дабъл-клик и затваряне едно по едно. В момента и двете устройства които ползвам няма как да се джейлнат и направо откачам да затварям отворените приложения. Много ме дразни това. Търсих в Appstore нещо платено, но за съжеление..... Ако намеря при китайците това приложение или нещо подобно ще се родя направо, но уви май няма нищо подобно. Моля Ви колеги ако знете нещо напишете, ще съм Ви адски благодарен. Весело посрещане на Новата 2013г., много здраве и късмет на всички!
iPhone 6 16GB Space Grey, iOS 8.1.1, ФO
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
- basssforever
Иска Jail принципно...ако имаш не трябва да ти дава грешкаnewbie93 написа:не ми позволява дава ми някаква грешкаnew-user написа:Отворете си телефончето и напишете в браузера си http://v.appvv.com/en/
изтеглете и инсталирайте алтернативата на Installous, на китайски е но скоро ще го преведат надявам се!
Има го и в Cydia,там се сваля по бързо.
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Не ми дреме особено за Хакуло.ус (и в частност за Инсталос). Джейлвам защото искам главно 2 удобства от джейла:
1) SBSettings - много по-удобно е за включване/изключване на "екстите" на телефона, отколкото да ровя всеки път в Сетингс;
2) QuickDo - замества с жестове всички бутони и ми е много по-удобно тъй, а и много съм свикнал с туй. Като взема стандартно иОС устройство (без КуикДу) и се налага да натискам бутоните, ми е много неудобно. Направо не знам Епъл защо не вкарат подобни жестове в самата иОС.
Т.е. за мен лично са важни 2 глезотии, на практика... без които иначе спокойно си се менава.
Ползвам и няколко други добавки от Сидия, които правят иФон-а да се държи като стандартен *никс компютър (Терминал, разни шел-команди, ФТП-сървър и т.н.), но не е проблем да мина и без тях.
Кракнати АппСтор приложения НЕ ползвам от над година вече и съм се подготвил сифтуерно (и най-вече - психически) за липса на джейл. Каквото ми е трябвало като софтуер, съм си го купил. Ако е нужно ще мина без проблем и без джейл.
1) SBSettings - много по-удобно е за включване/изключване на "екстите" на телефона, отколкото да ровя всеки път в Сетингс;
2) QuickDo - замества с жестове всички бутони и ми е много по-удобно тъй, а и много съм свикнал с туй. Като взема стандартно иОС устройство (без КуикДу) и се налага да натискам бутоните, ми е много неудобно. Направо не знам Епъл защо не вкарат подобни жестове в самата иОС.
Т.е. за мен лично са важни 2 глезотии, на практика... без които иначе спокойно си се менава.
Ползвам и няколко други добавки от Сидия, които правят иФон-а да се държи като стандартен *никс компютър (Терминал, разни шел-команди, ФТП-сървър и т.н.), но не е проблем да мина и без тях.
Кракнати АппСтор приложения НЕ ползвам от над година вече и съм се подготвил сифтуерно (и най-вече - психически) за липса на джейл. Каквото ми е трябвало като софтуер, съм си го купил. Ако е нужно ще мина без проблем и без джейл.

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Ей хора, ЧНГ!
Искам да Ви помоля да спрете с това какво дава джейла или не дава. Тук темета е друга - има ли заместител на Installous и каква е алтернативата му. Това всеки за каква го ползва или не е отделна тема. Ако не можете да дискутирате по темата: Installous затвори, по-добре не пишете.
Лично за мен, китайския вариант за джейлнат телефон е добър вариант и го препоръчвам като моментен вариант. Освен това има даже някой преимущества пред инсталис, едно е от който е да не се попълват кептча форма.Има какво да се желае определено превод, но и с частичен е достатъчно да се оправите.
П.с. Линка към програмата да постна само http://v.appvv.com/en/ пак за всички, който търсят алтернатива!
Искам да Ви помоля да спрете с това какво дава джейла или не дава. Тук темета е друга - има ли заместител на Installous и каква е алтернативата му. Това всеки за каква го ползва или не е отделна тема. Ако не можете да дискутирате по темата: Installous затвори, по-добре не пишете.
Лично за мен, китайския вариант за джейлнат телефон е добър вариант и го препоръчвам като моментен вариант. Освен това има даже някой преимущества пред инсталис, едно е от който е да не се попълват кептча форма.Има какво да се желае определено превод, но и с частичен е достатъчно да се оправите.
П.с. Линка към програмата да постна само http://v.appvv.com/en/ пак за всички, който търсят алтернатива!
Инсталирам го,но меможе да почне даунлоуд....някой има ли успех?
Колеги,
Някакви добри алтернативи на installous? Пробвах vShare, но не сваля нищо и не ми допада особено китайския шрифт на голяма част от програмоте....
Ако има друго добро предложение ще съм благодарен, ако го споделите:)
Благодаря!
Поздрави и за много години!
Някакви добри алтернативи на installous? Пробвах vShare, но не сваля нищо и не ми допада особено китайския шрифт на голяма част от програмоте....
Ако има друго добро предложение ще съм благодарен, ако го споделите:)
Благодаря!
Поздрави и за много години!
iPhone 6S 16gb фабрично отключен
iPad Air 32gb JB
iPad Air 32gb JB
ipastore, zeusmos, appcake ...
Но нещо дето да се доближава максимално до installous, май няма. Или поне на мен не ми допадат.
Но нещо дето да се доближава максимално до installous, май няма. Или поне на мен не ми допадат.

iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air
Колеги,
Инсталирах си vShare, но като дам да си сваля приложение и не започва да се тегли и след 20-тина секунди ми изписва Sourse not found ...... .Ако може някои да ме светне какво трябва да направя.Благодаря
.
Инсталирах си vShare, но като дам да си сваля приложение и не започва да се тегли и след 20-тина секунди ми изписва Sourse not found ...... .Ако може някои да ме светне какво трябва да направя.Благодаря

За vShare си има тема: viewtopic.php?f=22&t=48373&start=0
-
Колега,свалих програмката но незнам как да затварям отворените приложения с нея.Би ли ми обяснил ако е възможно по-простичко как се работи с нея,някакви настройки ли трябват?niksan76 написа:Единственото нещо кето печеля от джейла е програмата Remove Background от Cydia, с която с един жест килвам всички отворени приложения и не се налага изнервящото дабъл-клик и затваряне едно по едно. В момента и двете устройства които ползвам няма как да се джейлнат и направо откачам да затварям отворените приложения. Много ме дразни това. Търсих в Appstore нещо платено, но за съжеление..... Ако намеря при китайците това приложение или нещо подобно ще се родя направо, но уви май няма нищо подобно. Моля Ви колеги ако знете нещо напишете, ще съм Ви адски благодарен. Весело посрещане на Новата 2013г., много здраве и късмет на всички!
не работи с iOS6 , може да пробваш weekilbackground
Iphone 4 /FW4.3.3/ФЗ + Ipad 2 /FW4.3.3
Можете да ползвате Instalous 4 като инсталатор. При мен не се самозатваря както Instalous 5 и го има в доста репозитории. След като откриете с Гугъл ipa файла който търсите, го сваляте с някое приложение за даунлоуд, след което чрез ifile го намирате и копирате от директорията на приложението с което сте го свалили. Намирате в дървото на ifile папка installous/downloads където го пействате. Стартирате installous 4 и в таба downloads виждате и инсталирате приложението. Ако някой е описал процедурата преди мен, sorry.
-
Мерси,стана работатаBeOnEdge написа:не работи с iOS6 , може да пробваш weekilbackground

На какво се дължи тази грешка в Zeusmos
Apple iPhone 5 16GB Black Edition
••• iOS 7.0.6 (11B651) ••• MF 5.02.00 ••• Фабрично заключен /globul/ •••
/Последна промяна 27.02.2014/
••• iOS 7.0.6 (11B651) ••• MF 5.02.00 ••• Фабрично заключен /globul/ •••
/Последна промяна 27.02.2014/
Appsync имаш ли инсталиран ?
iPhone 4s 16Gb Black Jailbroken iOS v6.1.1
iPhone 5 16GB Black iOS v6.1.2
iPhone 5 16GB Black iOS v6.1.2
Аз имам също проблеми с Zeusmos и другите.Някои приложения,примерно GoodReader,Tapatalk 1/2 крашват още при зареждането .
Имам инсталиран AppSynk for iOS 5+ ?
Имам инсталиран AppSynk for iOS 5+ ?
Аppaddict.org е нов сайт, който на този момент e най-добрата алтернатива на Apptrackr. Чрез него можете да теглите кракнати приложения, както от компютъра, така и през мобилното си устройство.
Изисквания
Трябва да имате джейлбрейк
Инсталиран AppSync
Устройство използващо iOS 5.x.x или iOS 6.x.x
http://www.appaddict.org/app/

Аз лично го ползвам вече два дни и за момента се държи много добре и най-вече е на английски!!!
Изисквания
Трябва да имате джейлбрейк
Инсталиран AppSync
Устройство използващо iOS 5.x.x или iOS 6.x.x
http://www.appaddict.org/app/

Аз лично го ползвам вече два дни и за момента се държи много добре и най-вече е на английски!!!
Имам малък проблем с инсталирането на горе споменатото приложение. След като дам slide to install ме пита дали искам да отворя приложението в стора. Аз се съглаявам,но после нищо не се случва.
Дали някой има идея защо нищо не се случва а приложението не се инсталира?
Имам всичко необходимо за инсталирането. Даже преинсталирах апп синк за да съм сигурна че не е от това, но без успех.
Дали някой има идея защо нищо не се случва а приложението не се инсталира?
Имам всичко необходимо за инсталирането. Даже преинсталирах апп синк за да съм сигурна че не е от това, но без успех.
iPhone 5 - 64 GB(white) - iOS 6.0.1
iPhone 4s - 64 GB(black), iOS 5.1.1
iPhone 3G - 8 GB(black), last iOS
iPad 3G - 32 GB, iOS 5.1.1
MacBook Unibody - RAM DDR 3-4GB, 1067 MHz, 2.26 GHz
Magic Mouse
iPod touch 4 generation - 32 GB and 8 GB, iOS 5.1.1
iPod Nano 3rd generation - 4GB
iPod Nano - 8GB
iPhone 4s - 64 GB(black), iOS 5.1.1
iPhone 3G - 8 GB(black), last iOS
iPad 3G - 32 GB, iOS 5.1.1
MacBook Unibody - RAM DDR 3-4GB, 1067 MHz, 2.26 GHz
Magic Mouse
iPod touch 4 generation - 32 GB and 8 GB, iOS 5.1.1
iPod Nano 3rd generation - 4GB
iPod Nano - 8GB
-
Здравейте колеги,
аз си свалих горе посоченото приложение. Инсталира се всичко е ок, но когато тръгвам да свалям дадено приложение директно гасне. Някой да има мнение за решението на този проблем?
аз си свалих горе посоченото приложение. Инсталира се всичко е ок, но когато тръгвам да свалям дадено приложение директно гасне. Някой да има мнение за решението на този проблем?

- naso_95402
- Обратна връзка:
и при мен е така....явно е още бъгава. иначе е обещаващо защото ми писна да гледам че имам ъпдейти които незнам от къде да ги сваля за да ги ъпдейтна
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
- izzo
- Обратна връзка:
Същата работа и при мене. И е така от бем ти време.
- The Shaman
- supporter
Приложението си бачка без никакви грижи
Кашонче, да беше споменал източника, който ти отвори очичките 

- izzo
- Обратна връзка:
Явно е хит ор мис, колко народ вече казва че ниц. Може би е до телефон?