iOS 6.0.2 Software Update
Тази актуализация съдържа подобрения и корекции на грешки, включително:
• Поправя грешка, която може да окаже влияние на Wi-Fi

И аз това се питам.Някой има ли инфоXTYLING написа:iнтересyва ме ако чакам Jailbreak за iPhone 5 да го ъпдейтвам ли ? или да чакам с 6.0.1
Едва ли някой има точно (и надеждно) инфо... НО ако не ти трябва нещо специално от този ъпдейт, а все пак искаш джейлбрейк, по-сигурният начин е да чакаш на 6.0.1. Защото може и да излезе джейл за 6.0.1. (а може и да не излезе) и ти ще си готов. Докато ако си качил 6.0.2., а излезе джейл за 6.0.1. - няма да можеш да се възползваш. А 6.0.2. може да качиш винаги (докато не излезе по-нов, че и 1-2 дни след туй), ако джейлът излезе за него.XTYLING написа:iнтересyва ме ако чакам Jailbreak за iPhone 5 да го ъпдейтвам ли ? или да чакам с 6.0.1
The Shaman написа:Стига да нямаш проблемите, които фиксва 6.0.2
Иначе това за чакането на джейл са уникални глупости...
Абсолютно съгласен.И аз чакам игрите да паднат по 0.89 и ги купувам.И аз купих същите игри.darkheroz написа:Колеги, да ви кажа почвам да свиквам без джейл. Свалих си безплатната навигация на CoPilot, ползвам и Google Maps, Apple Maps, който също работят добре. Има куп безплатни приложения включително Офис пакети, Музика. Игрите ми бяха болна тема но откакто излезе безплатно Orcs и Ashpalt7 нямам ама никакви оплаквания. Вчера си КУПИХ NFS Most Wanted и Blood War за по 0.89 евроцента, кво им плащаш. Така че съм предоволен.