Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
vampi написа:Не знам за какво говорите въобще ползвал съм ги 5-6 пъти картите за в софия и около нея и до сега винаги съм се озовавал на правилното място ... дори си търсят адресите и на кирилица и на латиница не разбирам какво мрънкяте
и аз потвърждавам, че Аpple Maps работят коректно. тествано във Варна и дори ... в Разград
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Относно Google Maps за Варна, ще си позволя да се самоцитирам от друг форум:
Радвай се, мен ме праща в съседния град (който е на 7км от мястото, където съм в момента).
Интересното е, че и преди появата на апп-а, през сафари пак ме пращаше там, на същата улица в съседния град/полу-квартал.
Докато картата на Apple прави само 20м грешка при определяне на локацията.
...Мен с iOS4/5 колко пъти Google Maps ме е пращала в задънени улици из центъра на града или еднопосочни такива (като ако вляза в такава означава да ударя някого челно). Губил съм се из Стара планина... истории да искаш.
Също така ако използвате Google Maps - от години има проблем с района на сп.Проектантска, ВиК, Канала към Сливница от ВиК до супермаркет Макао. Не показва нито булевардите както трябва нито номерата им.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV