Първият хардуерно ънлокнат iPhone 1.1.3 е вече ФАКТ !!!

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Първият хардуерно ънлокнат iPhone 1.1.3 е вече ФАКТ !!!

Мнение от Adamov »

В 8:30РМ на 15.01.2008г. беше потвърдена новината за първият хардуерно ънлокнат iPhone 1.1.3. Това естествено нямаше да се случи без помоща на Geohot (човекът, който пръв в света отключи iPhone) i Imth. Ънлокването е хардуерно, което от своя страна означава, че телефона е бил отворен и момчетата са се заиграли :)
Напредъка, който сам по себе си е уникален е следния:

-Ънлок на iPhone с фирмуеър 1.1.3 (бейзбенд 04.03.13_G)
-Даунгрейд на телефона до 1.1.2, след което джайлбрейк за нормално ползване
-Телефон работещ със: фирмуеър 1.1.2 и бейзбенд 04.03.13_G

ето и снимка на това, което е постигнато от младите хакери: http://www.gsm.com.vn/_imth/113_done.jpg

Момчетата обещават, че ще продължът да се занимават докато не стигнат до положение, при което фирмуеъра ще се запази и реално ще има джайлбрейк на 1.1.3, както и че скоро ще ни предоставят видео, за да се порадваме и ние :)
Също така по всичко личи, че спасението за хилядите 1.1.2ОТБ ценители на Светото Устройство е близо :) Просто още малко трябва да се изтърпи пичове :)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
zviaraD

Re: Първия хардуерно ънлокнат iPhone 1.1.3 е вече ФАКТ !!!

Мнение от zviaraD »

Макар че имам работещ телефон, това е новината, която ме накефи като че ли се едно съм литнал у Космоса! No retreat, NO SURRENDER!!!!!!!!!!!
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Аватар
huri
Обратна връзка:

Мнение от huri »

евала на момчетата :) само напред ;) ;)
iPhone 5 16GB 8.1.3 Фабрично отключен
Aslan

Мнение от Aslan »

Значи да очакваме скоро нова вълна от постинги за проблеми с "отключените" телефони 8-)
Не разбрахте ли, че това е телефон, предназначен за продажба с план на избран от "Епъл" оператор и всяка външна интервенция - хардуерна или софтуерна, води до отпадане на гаранционната поддръжка?!?
yamahadrums

Мнение от yamahadrums »

Е що не ги казвате по-рано тия работи??? Сега ще се наложи Revirginize, абонаментен план кък AT&T, Orange или O2 и съответно ползване на роуминг в България. Да, така ще направя.
Aslan

Мнение от Aslan »

Нееее, ще се наложи само да почакаш малко "Айфон" да се предлага официално в България - предполагам, че до месец-два и това ще стане :-)
В момента основният ми телефон е "Сони Ериксон Р 990", също много хубава машинка - но определено чакам с нетърпение официалната премиера у нас на ябълковото бижу :-)
yamahadrums

Мнение от yamahadrums »

Aslan написа:Нееее, ще се наложи само да почакаш малко "Айфон" да се предлага официално в България - предполагам, че до месец-два и това ще стане :-)
В момента основният ми телефон е "Сони Ериксон Р 990", също много хубава машинка - но определено чакам с нетърпение официалната премиера у нас на ябълковото бижу :-)
Мисля, че не разбра, че се шегувам. Както и да е. Мислиш ли, че ще чакам iPhone да съпи официално у нас? Макар, че у нас е толкова разхвърляно, че дори и анголска делегация не бих забелязал. А и едва ли някой ще се лиши от 3-rd party приложенията, които се предлагат в момента. Съмнявам се потребителите да се задоволяват с ъпдейти веднъж на 2 месеца, които предлагат "изпращане на sмs до повече от 1 потребител"-супер революционно е това, как не се е сетил някой по-рано??? За гаранцията няма да говорим изобщо, защото е нелепо.
И понеже част от темата е 100% OFFTOPIC моля някой от администраторите да премести OFFTOPIC частта в секция "Общи приказки".

Edit by GVB
Темата вия я правите така. Това е новина и ще остане тук. Просто ще ви помоля за спиране с оффтопиците.
Аватар
sonic01
Обратна връзка:

Мнение от sonic01 »

Aslan написа:Нееее, ще се наложи само да почакаш малко "Айфон" да се предлага официално в България - предполагам, че до месец-два и това ще стане :-)
Много ми харесва какъв си оптимист и смелата прогноза, която даваш. Според мен на Apple ще им трябва месец-два само да открият Бг на картата на Европа, така че свиквай със Сони Ериксончето :)
Един месец ръчкане из телефона спестява 20 мин четене на форума!
Публикувай отговор