Проблем при ъпдейт на iphone 4 ФО

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
as4

Проблем при ъпдейт на iphone 4 ФО

Мнение от as4 »

Здравейте имам проблем моля да ми помогнете...Ъпдейтнах се телефона(iphone 4) чрез itunes като преди това той беше джейлбрейкнат с версия 4.2.1 и не можех да инсталирам приложения...също не можех да ъпдейтна телефона от settings-general-software update...просто нямаше такава опция не знам защо...След което влезнах в recovery mode и го свързах към itunes и ми изписа you must restore the phone to use this programm..и отдолу дадох restore and update..всичко завърши и като го пуснах дойде проблема..Пускам го и давам slid to unlock и ми излизат числата и отгоре Emergency call и след 1-2 секунди заспива като натисна
хоум бутона пак светва и отива към другата стъпка да избера език но там пак заспива и после излиза логото на айфон и не става...и пак като натисна хоум бутона светва и след секунди пак гасне..ще ви пусна глип да видите след малко..
http://vbox7.com/play:3dc5930752
victor11

Re: Проблем при ъпдейт на iphone 4 ФО

Мнение от victor11 »

Рестор наново и Set as New.
Публикувай отговор