Изключване на автоматичната корекция при писане в 2.0
Изключване на автоматичната корекция при писане в 2.0
Отивате с SSH или нещо друго в /System/Library/Textinput/ и изтривате езикът, на който пишете. Например, ако искате да махнете автоматичната корекция като пишете на английски, то изтривате TextInput_en.bundle. Съветвам ви преди да триете, да си го копирате някъде. За сега няма друг метод (поне аз не знам).
Едит:
Вече има по-лесен метод. Инсталирайте си от Cydia CToggle BossPrefs Addon и ще можете да влючкавате и изключвате автоматичната корекция от BossPrefs.
Едит:
Вече има по-лесен метод. Инсталирайте си от Cydia CToggle BossPrefs Addon и ще можете да влючкавате и изключвате автоматичната корекция от BossPrefs.
Re: Изключване на автоматичната корекция при писане в 2.0
Може и само rename на файла. После винаги може да се възстанови.
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Няма някакъв фикс както преди
Тфа ми се струва доста сложно, имам предвид страх ме е да не прецакам нещо............. иначе адски много ме дразни тази корекция докато пиша смс............. и какво е SSH ??

Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
MacBook Pro (Early 2008) 17" C2D @ 2.5GHz - 10.5.4, 2GB @ 667MHz, NVidia 8600GT 512MB
iDeneb v1.1 10.5.4 on P5K-E WiFi/AP, C2D E6750, 2x Corsair DHX XMS2 1024MB @ 800MHz NVIDIA 7600GT
iPhone 8GB 1ST GEN - OS 2.1
iDeneb v1.1 10.5.4 on P5K-E WiFi/AP, C2D E6750, 2x Corsair DHX XMS2 1024MB @ 800MHz NVIDIA 7600GT
iPhone 8GB 1ST GEN - OS 2.1
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Може и така
Инсталирате МobileTerminal логвате се и пишете
cd /System/Library/TextInput
mv TextInput_en.bundle/ TextInput_en.backup/
И сте готови
(благодарностите отиват за peerlees - благодаря ти пич
)
Инсталирате МobileTerminal логвате се и пишете
cd /System/Library/TextInput
mv TextInput_en.bundle/ TextInput_en.backup/
И сте готови

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Чудесно, но не го правете примерно за руската клавиатура. Защо? Защо ли?
... защото тогава просто няма да може да я използвате. Губи се. Има си планетката там за смяна на клавиатурата, но нищо не става.
Поздрави.
------
За тези които не са на ясно с SSH:
- през Cydia трябва да си инсталирате BossPrefs и OpenSSH.
- после пускате през BossPrefs -> SSH
- гледате си IP-то на същото място и се свързвате към него примерно с FileZilla или WinSCP (няма значение)
- потребител: root / парола: alpine (като трябва да сте избрали SFTP - при FileZilla)
- вече достъпвате по горе описания път и препоръчвам просто да промените bundle на backup
... защото тогава просто няма да може да я използвате. Губи се. Има си планетката там за смяна на клавиатурата, но нищо не става.
Поздрави.
------
За тези които не са на ясно с SSH:
- през Cydia трябва да си инсталирате BossPrefs и OpenSSH.
- после пускате през BossPrefs -> SSH
- гледате си IP-то на същото място и се свързвате към него примерно с FileZilla или WinSCP (няма значение)
- потребител: root / парола: alpine (като трябва да сте избрали SFTP - при FileZilla)
- вече достъпвате по горе описания път и препоръчвам просто да промените bundle на backup
iPhone 8GB 1.1.4/2.0.0/2.0.1/2.0.1/2.0.2/2.1.0 Firmware със защитно фолио и много мазни пръсти.
Вече има и по-лесен начин, но трябва да имате Installer 4. Добавяте този сорс - http://repo.neolinus.org/ispazio" onclick="window.open(this.href);return false; и после инсталирате от Tweaks KB AutoCorrect...
А тоя Installer колко е бъгав....само той си знае 

Мерси много... Свърши чудесна работа този методanthony написа:Отивате с SSH или нещо друго в /System/Library/Textinput/ и изтривате езикът, на който пишете. Например, ако искате да махнете автоматичната корекция като пишете на английски, то изтривате TextInput_en.bundle. Съветвам ви преди да триете, да си го копирате някъде. За сега няма друг метод (поне аз не знам).

На този етап си е направо престъпление да се използваammcfc написа:А тоя Installer колко е бъгав....само той си знае

Жалко за разработчиците му, защото заради забавянето на нормално работеща версия, ще изгубят доста от потребителите си, за сметка на Cydia.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Ами не мисля да страдам по Installer...
Cydia вече си има всичко необходимо.....

След метода с Installer 4 освен автокорекцията, ми изчезна кирилицата като цяло. След Uninstall отново се появи...
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
В близките ден-два ще добавя изключването на корекцията към БГ локализацията, така че хем да няма автокорекция, хем да работи кирилицата. 

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999

добави и една клавиатура, та обслужването да е пълноVladTheImpaler написа:В близките ден-два ще добавя изключването на корекцията към БГ локализацията, така че хем да няма автокорекция, хем да работи кирилицата.

Що не се разберете с другото момче, направо един общ пакет да направите.
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Засега не искам да я добавям поради една проста причина - той като пусне нова версия, аз трябва да update-на Пакета. Но понеже съм леко зает в момента, не мога да се ангажирам да го правя веднага. А да се чака два-три дена за по-добра клавиатура след като може да си я сложиш и отделно е глупаво
Та затова на този етап няма да я включвам в пакета.

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

Лесно! Благодаря пичове