Здравейте,
Купих си iPhone 5 от Америка и се интересувам дали му важи едногодишната гаранция в България?
Ако да, моля пишете кой магазин обслужва тази гаранция? Има ли възможност за замяна и ако да, какви са условията?
Благодаря Ви!
Важи ли гаранцията на закупен от САЩ iPhone 5 в България ?
-
Re: Важи ли гаранцията на закупен от САЩ iPhone 5 в България ?
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Аз наскоро питах в Creative Center относно въпроса с гаранцията,и ми казаха,че при тях важи гаранция за телефони закупени само от ЕС,независимо дали са ФО или ФЗ,но ако искаш все пак попитай!
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
На жена ми 3ГС-а се оказа от ОАЕ , но въпреки това го ремонтираха, заради все още вжащата му заводска гаранция.donchos написа:Аз наскоро питах в Creative Center относно въпроса с гаранцията,и ми казаха,че при тях важи гаранция за телефони закупени само от ЕС,независимо дали са ФО или ФЗ,но ако искаш все пак попитай!
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Ремонтираха?DanteIX написа:На жена ми 3ГС-а се оказа от ОАЕ , но въпреки това го ремонтираха, заради все още вжащата му заводска гаранция.
Нали уж iphone-ите се подменяха при проблем?
Имам вече на два пъти така сменени от Глобул и то все за дребни неща - един заради несработващ всеки път хоум бутон и един заради спряла вибрация.
нейния не беше глобулски, а ФО от човекOXYGEN написа:Ремонтираха?DanteIX написа:На жена ми 3ГС-а се оказа от ОАЕ , но въпреки това го ремонтираха, заради все още вжащата му заводска гаранция.
Нали уж iphone-ите се подменяха при проблем?
Имам вече на два пъти така сменени от Глобул и то все за дребни неща - един заради несработващ всеки път хоум бутон и един заради спряла вибрация.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi